- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Benim kızımın adı da Ela. Ne varmış bu ismi beğenmeyecek. İnci Ela da gayet güzel olmuşİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
normal isim işte nesini beğenmemişler, millet çocuğunun adını elsa koyuyor onlara takılmıyorlar da inci elaya mı takılmışlar.
Neyini begenmiyorlar da ? Gayet guzel isimler, kulaga da hos geliyor bence. Bence seslerini kesin. Yoksa cocuklar buyuyene kadar konusurlar.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bence de güzel ismi ama Yeni nesil bazı "mom" 'lar Melina, Melisa, Lila, Alya yok Berkecan yok Pelinsu gibi kendilerince havalı mı desem ne desem bilemedim ama böyle isimler koydukları içim çocuklarına İnci Ela gibi bir sorunu olmayan ismi beğenmiyorlar. Konu sahibi siz beğenmişsiniz ki koymuşsunuz onlara ne? Boşverin takmayın siz kafanızı.Ismi gayet guzel ne kusur buldular acaba? Millet manyak yav
Gayette guzelmis ismi. Ben genelde sadece beni ilgilendiren tercihlerime yapilan elestrilere soyle cevap veriyorum. Begenmeyen kendi yapmasin!!!İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
parçalamadığın hata bnm kuzum da zeyneb hifa dalga geçiyorlar yok bifa yok fifa bilmem ne bı sürü takmaları buluyorlar bnde sizde bu sorun var galiba anlamiyonuz öyle değil böyle diyorum bnm ilk düşündüğüm ismi koymuşsun ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun insallahİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Eger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera TuğsemGayet güzel ismi. Bende buğlem asel gibi saçma isimlerden mi acaba dedim
Zeynep tek basina guzel. Cok asil bir isim. Saglikla dogsun bebeginBiz de Zeynep koyacağız.Yanına bir ara Ela düşündükİnci Ela da çok güzel bence.İnsanlar ille kulp takacak birşey buluyor.O kulpu kafalarına fırlatmak diye bişey olsa keşke çaktırmadan
Zeynep tek basina guzel. Cok asil bir isim. Saglikla dogsun bebegin
Farklı olsun diye cılkı çıkıyor bazenEger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera Tuğsemannem bana boyle isim koysun buyuyunce dava ederim
İnci Ela isminin begenilmeyecek nesi var anlamadım, gayet güzel benceİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bildiğin Frozendaki Elsa mı?
Evet ta kendisi :)
Ablasinin adı da efsane
Eva yalnız yurtdışında çok kullanılan bir isim. Eve yani bizdeki Havva'dan türemiştir. (Adam & Eve - Adem & Havva). Bunu bilerek koyuyorlarsa bir şey diyemiyorum ama sırf tınısı güzel diye koyuyorlarsa bilemem bana kalırsa tamamen ailesi Türk bir kıza Eva ismi konması mantıksız.
Ay nedir?
Ariel ya da Mulan falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?