bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Bence gayet güzel. Karşı taraf cekememistir bence ondan öyle konuşmuştur. Ve ben beni cekemeyen insanla mesafeli olmaya çalışırim. Bence mesafeli ol ki başka konusmalarina da canını sıkmamis olursun.

Ismi gayet guzel ne kusur buldular acaba? Millet manyak yav
Bence de güzel ismi ama Yeni nesil bazı "mom" 'lar Melina, Melisa, Lila, Alya yok Berkecan yok Pelinsu gibi kendilerince havalı mı desem ne desem bilemedim ama böyle isimler koydukları içim çocuklarına İnci Ela gibi bir sorunu olmayan ismi beğenmiyorlar. Konu sahibi siz beğenmişsiniz ki koymuşsunuz onlara ne? Boşverin takmayın siz kafanızı.

ONLARA DA SORMADINIZ.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Gayette guzelmis ismi. Ben genelde sadece beni ilgilendiren tercihlerime yapilan elestrilere soyle cevap veriyorum. Begenmeyen kendi yapmasin!!!
Ismi begenmemisseniz siz koymazsiniz olur biter ama bebegimin isim konusu yalnizca beni ve esimi ilgilendirir diyin. Aslinda munakasaya girmeye gerek bile yok. Iki kelime ile savusturun gitsin. Kime neymis.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
parçalamadığın hata bnm kuzum da zeyneb hifa dalga geçiyorlar yok bifa yok fifa bilmem ne bı sürü takmaları buluyorlar bnde sizde bu sorun var galiba anlamiyonuz öyle değil böyle diyorum bnm ilk düşündüğüm ismi koymuşsun ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun insallah

Biz de Zeynep koyacağız.Ülkemizde de 350bin kadar falan Zeynep varmış ama bizimki bize özel Yanına bir ara Ela düşündük İnci Ela da çok güzel bence.İnsanlar ille kulp takacak birşey buluyor.O kulpu kafalarına fırlatmak diye bişey olsa keşke çaktırmadan

Gayet güzel ismi. Bende buğlem asel gibi saçma isimlerden mi acaba dedim
Eger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera Tuğsem annem bana boyle isim koysun buyuyunce dava ederim

Eger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera Tuğsem annem bana boyle isim koysun buyuyunce dava ederim
Farklı olsun diye cılkı çıkıyor bazen

İsmi gayet güzel çocuğunuzun. Ben size bişey söyliyim mi, o insanların gıcığı isme değil sizedir bence. :) Sinirlendirmek, moral bozmak için yapıyorlardır. Yoksa isim güzel yani. Diğer arkadaşlar gibi ben de buğlem, esila, mirana falan gibi uydurma yeni nesil isimler çıkacak sanmıştım.

Miller dag tas toprak kaya hatta istanbul falan koyuyo marjinal oluyo elanin nesi var allahaskina cok guzel isim inci de oyle

Evet ne anlama geldiğini biliyorum ama eva kartonlarla sık sık haşır neşir olan ben için tuhaf bir isim. Koyan Kişiler de birisinden duymuşlar ve hoşlarına gitmiş. Ki zaten eve olarak değil eva olarak kullanıyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…