bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

konu başında öyle bir cümlele girmişsiniz ki aman yarabbi didim sonradan jeton düştü
Ama güzel isim koymuşsunuz bebeğe. , bende Şukufe falan zannetmiştim.

Şukufe iyimiş

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Etrafınızdaki herkeS ne isim bekliyorlardı ki acaba?hiç direkT alttan falan almayın sizi sevmiyor mu bu insanlar ki gayet güzel de olan bu isime laf söylüyorlar,anlamadım gitti yani.Ela ismine bayılırım.Inci de çok hoş vallahi.

Sızınkı gıbı olaganustu ısım aklımıza gelmemıs
Sız dogurunca ıstedıgınızı koyabılırsınız
Doguran benım ıstedıgımı koyarım
Kıme ne
Sıze ne
Aa ne mubasebet

Bakın yukarda yazdıklarımı soyleyebılırsınız :)
Takmayın ınsanları bosverın

Boşversene benim adımda ela lina
Amann renk bi anlamı yok bilmem ne diyorlar
Evet renk
Biz renk seviyoruz kızım olursa bende adını mavi koyacağım falan diyorum
Kime ne
Adı çok güzel
Ömrüde güzel olsun inşallah

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İsmi gayet güzel adıyla yaşasın... Benim bebeğimin de iki ismi var ikinci ismi Zeyd, çogu kişi lafını Edip duruyor... Kime ne ? Ve iki isminle hitap edeceksiniz diyorum susuyolar... ben sevdim ben koydum bitti gitti...

Tamam fonetik olarak çok hoş değil ama sürekli kötü yorum yapılacak bir isim de değil. Umursamamaktan başka çare yok.

Aman insanlara yorum yaptıracan benm oğlumun isminede çok uzun diyolar bende diyorum biz alıştık öle güzel die boşver ama alttanda alma gayet güzel ismi adıyla yaşasın

İsmi çok güzel bence . Adı ile büyüsün kendi cocuklarının adları neymiş acaba gerizekalı insanların boşverin takılmayın siz onlara . Adıyla uzun bir ömür yaşasın

Bende abuk subuk bir isim sanmıştım. . İkisi de çok kibar telafuzu hoş isimler.

İlla cennetten düşen su damlasının bilmem nereye değişi gibi bir isim mi olmalıymış??

Tövbe tövbe ne varmış bu isimde gayet güzel bir isim bende anlamsız uyduruk bir isim sandım. Öyle olsa bile kimsenin karışmaya hakkı yok sanane de geç. Ne tuhaf insanlar var ya fikir beyan etmeseler ölecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…