- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.837
- 798
- Konu Sahibi Seheryelice
-
: ))Zarif ama alınganlık da veriyor fazlaca :) Şahsen aşırı alınganım.. :)
: ))
Allah izin verir, kızım olursa dusunecegim isimlerden valla..
konu başında öyle bir cümlele girmişsiniz ki aman yarabbi didimBu ne biçim isim, anlamı yok ki bunun, Şöyle fadime zürtiye gibi bir şey koyunsanıza, o neymiş öyle, gibi yorumlar ve daha neler neler... Kime sorsanız zaten farklı bir isim vardır aklında onu koymak ister ama kendi çocuklarına koysunlar bir zahmet. Ben öyle diyorum madem çok istiyon yap bir çocuk ismini Zürtiye koy.
Ama güzel isim koymuşsunuz bebeğe. , bende Şukufe falan zannetmiştim.
Etrafınızdaki herkeS ne isim bekliyorlardı ki acaba?hiç direkT alttan falan almayın sizi sevmiyor mu bu insanlar ki gayet güzel de olan bu isime laf söylüyorlar,anlamadım gitti yani.Ela ismine bayılırım.Inci de çok hoş vallahi.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
ismi çok güzelmiş llah bağışlasınİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İsmi gayet güzel adıyla yaşasın... Benim bebeğimin de iki ismi var ikinci ismi Zeyd, çogu kişi lafını Edip duruyor... Kime ne ? Ve iki isminle hitap edeceksiniz diyorum susuyolar... ben sevdim ben koydum bitti gitti...İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Aaa ne güzelmiş ismiyle yasasın size tepki verenler ruh hastalarıİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İsmi bence çok güzel. Burnuma haset kokuları geliyor. Bence bunu söyleyen kişilere emniyet kemerinizi bağlayarak yaklasin!İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bende abuk subuk bir isim sanmıştım. . İkisi de çok kibar telafuzu hoş isimler.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Tövbe tövbe ne varmış bu isimde gayet güzel bir isim bende anlamsız uyduruk bir isim sandım. Öyle olsa bile kimsenin karışmaya hakkı yok sanane de geç. Ne tuhaf insanlar var ya fikir beyan etmeseler öleceklerİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?