bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Bide şey geldi aklıma geçen gün bir konuda biri arkadaşının laf sokma ustalığını anlatıyordu sende onu gibi yapıp ismi beğenmedik derlerse ayyy xxx bende senin adını ilk duyduğumda ne sıradan bir isim hiç güzel değil demiştim ama senin yüzüne soyledimmi soylemedimmm hahahahah takma kafana boşver de gül geç

gayet güzel isimler bence. Inci ismini cok sık koymuyolar büyük ihtimal tüh bizim aklimiza neden gelmedi koymak diye hic güzel degil demislerdir:)
Benim kuzenimde inci ismini verdi kizina pamuk gibi cok seker :) Adiyla büyüsün insallah.

Bende abuk subuk bir isim sanmıştım. . İkisi de çok kibar telafuzu hoş isimler.

İlla cennetten düşen su damlasının bilmem nereye değişi gibi bir isim mi olmalıymış??
Bazı insanlarda ismin Kur'an'da geçmesi takıntı olmuş Kur'an'da geçmiyorsa ismi de beğenmiyorlar. Benim anlamadığım şu, tamam daha doğmamış bebeğin ismi için güzel değil şöyle koysanız vs denebilir fikrini söylersin hadi buna neyse diyorum. Ama çocuk doğmuş kimliği alınmış ne yapsınlar ismini mi değiştirsinler. Beğenmediysen bile fikrini kendine sakla yani. Hadsizlik bu.

Sırf Kuranda geçiyor diye Kezban ismini koyuyorlar.. yalancı demek. . Yada Aleyna. .üzerizine demek.. yada ünzile.. indirmek demek.. anlamlı olması çok daha önemli. .

Sırf Kuranda geçiyor diye Kezban ismini koyuyorlar.. yalancı demek. . Yada Aleyna. .üzerizine demek.. yada ünzile.. indirmek demek.. anlamlı olması çok daha önemli. .
Benim koyacağım ismi de kimse beğenmiyor. Alçin koyacağım. Anlamı kızıl kuş. İlk bakışta anlamsız görünebilir ama eşimle aramızda çok özel bir anlam taşıyor. Yani bazen sizin isme yüklediğiniz anlam da çok önemli.

Onun yerine Elçin koysaydınız falan da diyorlardır çok zeki oldukları için. Ya ben iki ismin hecelerinin birleştiği abuk kombinasyonları da duydum boşverin takmayın.

Onun yerine Elçin koysaydınız falan da diyorlardır çok zeki oldukları için. Ya ben iki ismin hecelerinin birleştiği abuk kombinasyonları da duydum boşverin takmayın.
Aynen herkes Elçin koysanız ya diyor. Baydı artık bu durum.

Siz insanlari bosverin sectiginiz isimler de cirkin isimler degil inci de ela da guzel isimler herkesin tercihi farkli. Hic duyulmadik abes isimler de degil. Ben bazen dusunuyorumda bazi insanlar karsindaki insani uzmekten zevk aliyorlar. Sen uzulme sende oyle diyen insanlara laf sok senin isminide ben begenmedim gibisinden. Yada ismini takarken sana mi soracaktik gibi karsindaki seni kiriyorsa sende onu kirmaktan sakinma.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Allah Allah...
Gayet güzel, kibar bir isim yani çok ilginç, nesini beğenmemişler? zaten onların beğenip beğenmemesi kimseni umurunda değil, olmamalı da. isterse dünyanın en saçma adı olsun, siz beğendiyseniz kime ne? bir bebek için ağır bir isim de değil üstelik. 2 isim olayını pek sevmem ben şahsen ama sizin isimler kısa olduğu için çocuğunuz ileride iki ismi olduğu için zorlanmaz.

Biz de yavru kedimize isim verme konusunda aile içinde biraz fikir ayrılığına düşmüştük, herkes başka birşey istiyordu. Ben Survivor'dan esinlenerek erkek kediye Sabriye demeye kalkınca dediler ki ortak bir isim bulalım. :) İsim listelerine falan baktık, 2 tane adayımız vardı; Biri Odin diğeri de Floki idi. Odin'i hepimiz daha çok beğendik. Hatta benim bayağı hoşuma gitti ileride oğlum olursa Odin koyabilirim belki. Önemli olan ismi koyanların beğenmesi.

Cekemiyolardir ismi gayet güzel tabi sadece birini kullaniosaniz ıkiside güzelde ayrı ayrı güzel milleti takmayın hiii kıskanma de gec onlar gıcık olsn

cvbini versene sende.benim kizim de ben doguruyorum annesi bsbasi ne isterse o isim koyulur gerisine b....yemek duser.yani benim de basima geldi ve en son guluyodum cvp vermiyordum.ben kimseye boyle bir sey soylemem haddimi bilirim ama insanlar hadsiz ukela ver agizlarinin payini...

Bence Alçin güzelmiş, hiç duymamıştım. Kız değil mi? İsme yüklediğiniz anlam, kulağınıza hoş gelmesi, ismin başka dinlerde ya da atıyorum mitolojilerde falan bir karşılığı var mı, varsa siz memnun musunuz gibi gibi bir sürü faktörler var.

İsmi gibi naif,zarif ve değerli bir insan olur umarım. İsteyen istediği ismi koyar ayrıca İnci Ela gayet güzel ve kolay bir isim.

Gunde poliklinige gelen cocuklarin abartmiyorum 10undan 6si cinar ve buglem
Hatta iki isimli görüyorum bende benim kızımın adı Rümeysa herkes çok beğeniyor annem beğenmedi Rümeysa neymiş Zehra koy dedi koymadim oysaki Rümeysa eşimin istediği isim. O yüzden sevmedi ismi. Boşver ya inci ela güzel isim bence.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…