- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Bazı insanlarda ismin Kur'an'da geçmesi takıntı olmuş Kur'an'da geçmiyorsa ismi de beğenmiyorlar. Benim anlamadığım şu, tamam daha doğmamış bebeğin ismi için güzel değil şöyle koysanız vs denebilir fikrini söylersin hadi buna neyse diyorum. Ama çocuk doğmuş kimliği alınmış ne yapsınlar ismini mi değiştirsinler. Beğenmediysen bile fikrini kendine sakla yani. Hadsizlik bu.Bende abuk subuk bir isim sanmıştım. . İkisi de çok kibar telafuzu hoş isimler.
İlla cennetten düşen su damlasının bilmem nereye değişi gibi bir isim mi olmalıymış??
Sırf Kuranda geçiyor diye Kezban ismini koyuyorlar.. yalancı demek. . Yada Aleyna. .üzerizine demek.. yada ünzile.. indirmek demek.. anlamlı olması çok daha önemli. .Bazı insanlarda ismin Kur'an'da geçmesi takıntı olmuş Kur'an'da geçmiyorsa ismi de beğenmiyorlar. Benim anlamadığım şu, tamam daha doğmamış bebeğin ismi için güzel değil şöyle koysanız vs denebilir fikrini söylersin hadi buna neyse diyorum. Ama çocuk doğmuş kimliği alınmış ne yapsınlar ismini mi değiştirsinler. Beğenmediysen bile fikrini kendine sakla yani. Hadsizlik bu.
Benim koyacağım ismi de kimse beğenmiyor. Alçin koyacağım. Anlamı kızıl kuş. İlk bakışta anlamsız görünebilir ama eşimle aramızda çok özel bir anlam taşıyor. Yani bazen sizin isme yüklediğiniz anlam da çok önemli.Sırf Kuranda geçiyor diye Kezban ismini koyuyorlar.. yalancı demek. . Yada Aleyna. .üzerizine demek.. yada ünzile.. indirmek demek.. anlamlı olması çok daha önemli. .
Benim koyacağım ismi de kimse beğenmiyor. Alçin koyacağım. Anlamı kızıl kuş. İlk bakışta anlamsız görünebilir ama eşimle aramızda çok özel bir anlam taşıyor. Yani bazen sizin isme yüklediğiniz anlam da çok önemli.
Aynen herkes Elçin koysanız ya diyor. Baydı artık bu durum.Onun yerine Elçin koysaydınız falan da diyorlardır çok zeki oldukları için. Ya ben iki ismin hecelerinin birleştiği abuk kombinasyonları da duydum boşverin takmayın.
Kizzz elçin koysanaAynen herkes Elçin koysanız ya diyor. Baydı artık bu durum.
Kizzz elçin koysana
Allah Allah...İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
sen de yap bi tane ne istersen koy de kurtulKızımın ismine hiç güzel degil yorumları geliyor direk yüzume söyleniyor bide eskiden ismiyle yaşasin denirdi ..gecilirdiki bu nedir anlamadım gitti..
Çocuğunu sütten kesen kadın demek. Daha tam da dün anlamına bakmıştım daŞimdi fatma de hepsi eee ne güzl ismi var der
Anlamını sor kimse bilmez
Bence Alçin güzelmiş, hiç duymamıştım. Kız değil mi? İsme yüklediğiniz anlam, kulağınıza hoş gelmesi, ismin başka dinlerde ya da atıyorum mitolojilerde falan bir karşılığı var mı, varsa siz memnun musunuz gibi gibi bir sürü faktörler var.Benim koyacağım ismi de kimse beğenmiyor. Alçin koyacağım. Anlamı kızıl kuş. İlk bakışta anlamsız görünebilir ama eşimle aramızda çok özel bir anlam taşıyor. Yani bazen sizin isme yüklediğiniz anlam da çok önemli.
Bende dedim Venüs Jüpiter falan mı? İsmi çok güzel, maşallah. İsmi gibi inci misali olsun.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bende dedim Venüs Jüpiter falan mı? İsmi çok güzel, maşallah. İsmi gibi inci misali olsun.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Hatta iki isimli görüyorum bendeGunde poliklinige gelen cocuklarin abartmiyorum 10undan 6si cinar ve buglem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?