bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Kızımın ilk adında türkçe karakter var. İleride yurtdışında falan yaşamak isterse sıkıntı olur diye ikinci ismini ela koymuştuk.
İkinci kez kızım olursa ikinci adı Eva olabilir, onu da beğendim ben.

İnci ela da çok güzel. Beğenmeyen Şukufe koysun kendi çocuğuna.

Inci adini bende cok begeniyorum, hatta gecengün anneme demisdim nede güzel olurdu demi inci adi
sanki o kisi cok degerli ve benzeri yok gibi , bana cok anlamli gelmisdi.
Hayirli olsun

Adıyla yaşasın inşallah,hayırlı bir ömrü olsun canım çok güzel ve zarif bi ismi var kulağada çok hoş geliyor,hiç takılmayın söyleyenlere, beğenmeyen kendi çocuğuna kendi istediğini koyar. gereksiz yorum yapmaya meraklı bir milletimiz var.Hayırlı olsun ömrün güzel olsun demek çok zor sanki,herkesi memnun etme zorunluluğu varmış gibi.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

İki ismi yan yana yakıştıramıyorlar olabilir. tek ela yada inci olsa o kadar olmaz diye düşünüyorum. herkezin düşüncesi kendine tabi sağlıklı büyütün

Yok yanlış anlama olmasın konulması mantıksız diye şu anlamda söyledim. Çocuğun ailesi tamamen Türkse, Türkiye'den dışarı çıkıp yurtdışına hiç adapte olmayacak veya yaşamayacaksa, hayatını tamamen Türkiye'de geçirecekse Türkiye'de yaygın olmayan ve söylenmesi çok da kolay olmayan bir isim konulması mantıksız. Keza aynı şekilde çok Arap tınılı, Rus tınılı isimler konulması da aynı şekilde adaptif olmaz. Yoksa çocuğun yurtdışında yaşama olasılığı düşünülmüştür, ailede farklı kökenlerden bireyler vardır neden olmasın?

Kızımın ismine hiç güzel degil yorumları geliyor direk yüzume söyleniyor bide eskiden ismiyle yaşasin denirdi ..gecilirdiki bu nedir anlamadım gitti..
Cidden insanların ağzı torba değil,biz de isim düşündük duyan diyor ay ne o öyle kısacık , yanına başka bişey eklemeyecek misiniz... vs vs takılma boşver ver ağızlarının payını. Sanki onlar beğensin diye koydun sen ismi..

Canım derler de derler.. Benim kızımın adi meryem.. Bizim hosumuza gitti koyduk esimle.. Millet başladı çok değişik çok eski çok demode.. Hatta cevrem genellikle meyrem yada meyram diyor. Deli oluyorum ama yapacak birşey yok.. Takma kafana

En yakın arkadaşımın adı inci yeni tanıştığı herkes aa ne güzel ismin var der hep.
Ela ayrı inci ayrı güzel isimler.Begenmeyenler zevksiz insanlar gayet.
Bence tersleyin herkesi ne ayıp şey yaptıkları.
Hele o ben bu isimle seslenmem diyen akraba tam evden kovulmalik.

Ela ismi cok güzel insanları memnun etmek cok zor o yüzden takma ağzı olan konuşuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…