- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi Seheryelice
-
hayrıye ayse de koysaydın baskaları elestirirdi takma ayrıca güzelmişİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Eva yalnız yurtdışında çok kullanılan bir isim. Eve yani bizdeki Havva'dan türemiştir. (Adam & Eve - Adem & Havva). Bunu bilerek koyuyorlarsa bir şey diyemiyorum ama sırf tınısı güzel diye koyuyorlarsa bilemem bana kalırsa tamamen ailesi Türk bir kıza Eva ismi konması mantıksız.
Yap bacım yap aynısını yap bunun hatta sananeeeee sen mi dogurcan deeeeValla artık bunu diyenlere kulak tıkayıp lalalala yapasım geliyor.
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Kızımın ilk adında türkçe karakter var. İleride yurtdışında falan yaşamak isterse sıkıntı olur diye ikinci ismini ela koymuştuk.
İkinci kez kızım olursa ikinci adı Eva olabilir, onu da beğendim ben.
İnci ela da çok güzel. Beğenmeyen Şukufe koysun kendi çocuğuna.
ne güzel isim. bence kıskanılacak bi isim olmuş. sıradan olmadığı için beğenmemişlerdirİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ne güzel ismi varmış inci gibi ışığı olsunİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Cidden insanların ağzı torba değil,biz de isim düşündük duyan diyor ay ne o öyle kısacık , yanına başka bişey eklemeyecek misiniz... vs vs takılma boşver ver ağızlarının payını. Sanki onlar beğensin diye koydun sen ismi..Kızımın ismine hiç güzel degil yorumları geliyor direk yüzume söyleniyor bide eskiden ismiyle yaşasin denirdi ..gecilirdiki bu nedir anlamadım gitti..
Ela ısmı sahane ugrasmayı gözum kesse kızına koyacagım ısım kesınlıkle ıncıİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
ki buğlem asel gibi bi şey de olsa kimsenin böyle yorumlar yapmaya hakkı yok değil mi? siz saçma bulur koymazsınız ama başkası çok beğenir koyar, kime ne? herkesin ismine kimse karışamazGayet güzel ismi. Bende buğlem asel gibi saçma isimlerden mi acaba dedim
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İkinci çocuğum kız olsaydı inci istiyordumİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?