bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ve ela ne kadar güzel, çok naif tam prenses isimleri. Bu isimleri begenmeyenler yüksek olasılıkla çok eski , söylemesi bile zor isimleri begeniyorlardir. Bence çok çok güzel isimler , ismi kaderine yansır kızınız çok güzel,çok kibar ,su gibi biri olur inşallah . Bu isimdekiler genelde öyle oluyor zaten :)

Zarif ama alınganlık da veriyor fazlaca :) Şahsen aşırı alınganım.. :)

Hiç kafaya takacak bir şey yok

İnci çok güzel bir isim

Kızım olsa koyabilirdim bu ismi yani

Biz kk kadınları olarak beğendik topicten anlaşılacağı üzere

Yanındakilerin sana bir gıcıklığı mı var diye bile düşündüm açıkçası

Meryem ismi çok güzel
Ben de çok beğeniyorum
Herkes garip karşılıyor ama bir zarafeti var sanki

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Minel gibi bir ekin bile isim olabildigi ulkede inci veya ela niye begenilmez ki? Sizle baska bir dertleri olmasin? Mutluysaniz veya ezik degilseniz cekemiyorlardir.

öyle severim ki meryem ismini, bir de zehra var sevdiğim, esma, suna, çınla, kerem, hüseyin.
bu isimler bana çok güzel gelir. bu arada kendi ismimi de severim.

Birine kızarken diğer isimleri yermesek olmaz zaten Çocuğunuzun adı çok güzelmiş ismiyle yaşasın. Beğenmeyene de en azından senin adından güzel diye koyduk deyin geçin hatalarını anlarlar. Kusura bakmasınlar koymam ama adını b*k koysam da sanane . Dünya haddini ve kendini bilmezlerle dolu. Allah sabır versin

İnci ismi bence çok güzel bir isim ♡ farklı olacak diye saçma sapan,anlamsız,söylemesi ve anlaması zoe bir isim seçmediğiniz için sizi tebrik etmek lazım asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…