- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Masallah ne kadar guzel isimler. İnci cok kibar bir isim ela da oyle. Ben cok ciddiyim cok ama cok sevdim.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ve ela ne kadar güzel, çok naif tam prenses isimleri. Bu isimleri begenmeyenler yüksek olasılıkla çok eski , söylemesi bile zor isimleri begeniyorlardir. Bence çok çok güzel isimler , ismi kaderine yansır kızınız çok güzel,çok kibar ,su gibi biri olur inşallah . Bu isimdekiler genelde öyle oluyor zaten :)İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Sesli güldümVallahi bir şey diyeyim ki çocuğum olursa ister Fıttıkgül ister Lombaksu koyarım kimseyi de takmam onlar mı doğurmuş? Booşşşveeeeerrr.
Sesli güldümlombaksu ne ya
Amaan sallaİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Cok yasa vallahi iyi güldüm.Bir anda saçmaladım işte
Zarif ama alınganlık da veriyor fazlaca :) Şahsen aşırı alınganım.. :)
Canım derler de derler.. Benim kızımın adi meryem.. Bizim hosumuza gitti koyduk esimle.. Millet başladı çok değişik çok eski çok demode.. Hatta cevrem genellikle meyrem yada meyram diyor. Deli oluyorum ama yapacak birşey yok.. Takma kafana
Ayyy çok kibar .Cok begendim .Begenmeyen kendine baksın.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bence cok guzel bir isim .Ne anlar onlar hıhh ...İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Canım derler de derler.. Benim kızımın adi meryem.. Bizim hosumuza gitti koyduk esimle.. Millet başladı çok değişik çok eski çok demode.. Hatta cevrem genellikle meyrem yada meyram diyor. Deli oluyorum ama yapacak birşey yok.. Takma kafana
Guzel isimmis özellikle inci ismini ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorumİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bence harika bi ismi var hiccccc takma söylenenlere ben gerçekten çok begendimİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?