Bebeğimin öpülmesinden nefret ediyorum.

Çok bastırarak öpüyor resmen yapışıyor oğlumun yanağına. Abarttığımı düşünmüyorum minnacık bebek sonuçta neden o kadar öpülsün ki. Bide dediğim gibi temiz değil yani en önemlisi dişlerini fırçalamıyor

Yapacak çok bişey yok biz öpmelerinden sonra onlara göstere göstere yanaklarını yıkıyoruz

Söylemezsem her yerinden öpmeye başlar kesin ağzından falan. Nasıl olsa ses çıkarmıyor diye öyle bi insan kendisi

Cidden öpmek çocukların yüzünde kabarcıklara neden oluyor. Benim bebekliğimden gelen bir alışkanlık bebeklerin yüzleri öpülmez çok dayanamazsan ellerine küçük bir öpücük kondurursun. Yeğenlerimi olsun kendi bebeğimi olsun ailem öpmüyor. Eşimin ailesi de bu konuda hassas Allahtan. Olmasalardı ne yapardım bilmiyorum. Bizim aramızda bayağı bir mesafe var o yüzden lütfen öpmeyin dediğim an da muhtemelen öpmezlerdi.

ya bizde herkes opuyor sapur supur, ben de cok opuyorum. aklima geldi yine opucem hepsini

Görmüşken söylemek istedim elinden de öpmek çok sağlıklı değilmil
Çocuklar ellerini ağzına götürüyor hep çünkü

Söylüyorum öpme diye her defasında eşimde söylüyor ama laftan anlamıyor ki. Kavga edicem en sonunda artık yapcak bişey yok
Verme bebeğini. Tartışma çıkarsa da çıksın. O bebek enfeksiyon kapsa daha mı iyi?

bnde 2 yaşına kadar öpülmemesi taraftariyim hele dudaktan hiç bir şekilde öpmemeli

Büyük oğlum 11 yaşında küçüğü 6 yaşında hep öptüm hepppp hepppp . Hatta bazen hızımı alamayıp popişi hafiften dişledim bile . Hala da öpmeye bayılıyorum. Bal yemiş gibi oluyorum. Doyamıyorum bir türlü .
Hatta şu pandemi bitse de azıcık bebiş sevsek diye gün sayıyoruz okulda . Öğrencilerime sarılmayı bile özledim . Sanırım bende ahtapot sendromu var dokunmak istiyorum her sevdiğim şeye .
Bence kollarından ve bacaklarından öp anne deyin . El ve yüz yasak deyin . İnsanın canı kaynıyor . Torun olunca da bence yılların çocuk özlemiyle daha çok seviliyor .

Ay ben bebeğimi deli öpüyorum
Babamla annem de kafasından öpüyo
Tutamıyoruz kendimizi
Çok direndim olmuyo

Konuya ne denir bilemedim
Al bendende okadar onumden geçiyor benim sipa yokk abi dayanamiyorum illa yapisicam o tombik yanaklara bazen duuuuurrrrrrr diye kiziyor

Konu sahibi benim asil sasirdigim nokta oglu bile öpme derken hiç alinmiyormi kv ben olsam üzülürdüm torunum yahu.tamam dişini fircalamayana bende irite oluyorum ama sonucta isirmiyor degilmi küçük bir buse

Şapır şupura gelince acikcasi abarttinizi düşünüyorum

Burda bile hala ne var sanki diolar. Annesi babasi istemio yapma dio hala daha noluyo sanki diyolar. Elinin körü oluyor laftan anla da öpme işte. Yok benim hic umudum yok gerçekten anlamio bu insanlar arsiz çünkü.
Samantha senin yorumlarını genelde beğenirim ama hangimizin babaannesi ananesi opmedi bizi.bak hic bisi olmadı bize.burda bariz bir kiskanclik var mevzu bebegin öpülmesi değil.konu sahibi bebegini kiskaniyor kayinvalideden

Ay ben bebeğimi deli öpüyorum
Babamla annem de kafasından öpüyo
Tutamıyoruz kendimizi
Çok direndim olmuyo

Konuya ne denir bilemedim
Değil mi ya? Böyle agucuk gugucuk bebem olacak öpmicem?? Anneme babama da öptürmeyeceğim??? Öpücük krizi çıkar evde valla. Ne güzel sevsinler, sevilsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…