- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Offf fena bir pipili yetisiyor bence. Bir arkadasim vardi oglusu pek kiymetliydi wc ye giderken biraz bakar misin derdi verirdi neden veriyorsa koy koltukta dursun ama yoook kiymetlimizzz. neyse wc den cikinca tuvalet terligini paspasa cikarirdi telasindan. Oglusu yalniz kaldi icerde ya elini kurulamadan gelirdi. O terlikle onun agzina vurmadigima pismanim. Siz de boyle olup da etrafinizi biktirmayin oglusunuz buyuyecek illa ki. Salyasi akiyor diyorsunuz kaynananiz kopek mi?Öpmenin de bi normali vardır şapur şupur her yeri salyalı öperse tabiki istemem. Keşke öyle bi şansım olsa da koysam.
yabancıya öptürmem ama babaanne anneanne de öper be yaa,
yenidoğan döneminde yanağından ve elinden öpmemeleri için uyarılabilir, kafa- ense - kol serbest :) ama 11 ay tam sevilecek zaman
güvenli temas gelişim için iyidir, birazcık rahat olmak lazım bence
Köpek mi dedim ben şimdi kaynanama öpme şeklini söyledim. Salyası bulaşıyor oğlumun yanağına ağızda malum tükürük olduğu için. Ama siz Salyası akan insanları köpek olarak görüyorsunuz herhalde ne alakaysaOfff fena bir pipili yetisiyor bence. Bir arkadasim vardi oglusu pek kiymetliydi wc ye giderken biraz bakar misin derdi verirdi neden veriyorsa koy koltukta dursun ama yoook kiymetlimizzz. neyse wc den cikinca tuvalet terligini paspasa cikarirdi telasindan. Oglusu yalniz kaldi icerde ya elini kurulamadan gelirdi. O terlikle onun agzina vurmadigima pismanim. Siz de boyle olup da etrafinizi biktirmayin oglusunuz buyuyecek illa ki. Salyasi akiyor diyorsunuz kaynananiz kopek mi?
Hic salyasi akan insan gormedigim icin olabilir.Köpek mi dedim ben şimdi kaynanama öpme şeklini söyledim. Salyası bulaşıyor oğlumun yanağına ağızda malum tükürük olduğu için. Ama siz Salyası akan insanları köpek olarak görüyorsunuz herhalde ne alakaysa
En iyisini yaparsın bence baştan koy tavrını herkes ona göre davransın. Sağlıkla alın kucağınıza.Yenidoğan döneminde bebek koklanır sadece ense kol neymiş. Minicik bebek isilik olacak.
Ayrıca yakında kısmetse Doğum yapacağım maskesiz çocuğu kucaklarına almalarına da izin vermeyeceğim.
Hiç mi sizi küçükken öpmediler tükürüklü bi şekilde yanağında kalır ya salya dediğim o yani. Bende demiyorum ağzının kenarlarından salyalar akıyo diye daha nasıl anlatabilirim sizeHic salyasi akan insan gormedigim icin olabilir.
Optuler hos degil biliyorum benim cocuklarim da opuldu oyle, ben her defasinda temizledim. Her optugunde alin yikayin yanagini, uyarin bir anlamaz iki anlamaz sonra anlar. Yani umarimHiç mi sizi küçükken öpmediler tükürüklü bi şekilde yanağında kalır ya salya dediğim o yani. Bende demiyorum ağzının kenarlarından salyalar akıyo diye daha nasıl anlatabilirim size
Böyle laftan anlamayana son raddeye gelene kadar ses etmeyip bağları koparmak lazım aslındaAynen öyle hiç bi şekilde anlamıyor laftan insan olana bi defa söylersin anlar yapmaz bida ama yok insanı kanser edene kadar uğraşıyorlar.
Bir avm tuvaletinde kadının biri bebeğini bana vermek istedi (emrivaki ile) lavaboya girmek için. Normalde kabul etmem ama ediverdim. Kadın işerken kapıyı açıp açıp kontrol ediyordu bebesini kaçırdım mı diye. Açamadığı anda da ayağımı görmek için tuvalet kapısında durmamı söylüyordu. Bence zaten bebeği tanımadığına vermek yanlışken, birine emrivaki yapıp vermişken böyle saçma sapan davranılmaz. Bazen kadınlar da tuhaflaşıyorOfff fena bir pipili yetisiyor bence. Bir arkadasim vardi oglusu pek kiymetliydi wc ye giderken biraz bakar misin derdi verirdi neden veriyorsa koy koltukta dursun ama yoook kiymetlimizzz. neyse wc den cikinca tuvalet terligini paspasa cikarirdi telasindan. Oglusu yalniz kaldi icerde ya elini kurulamadan gelirdi. O terlikle onun agzina vurmadigima pismanim. Siz de boyle olup da etrafinizi biktirmayin oglusunuz buyuyecek illa ki. Salyasi akiyor diyorsunuz kaynananiz kopek mi?
Allah size sabır vermiş. O hale nasıl dayandıniz sarılmak istedim gerçektenBir avm tuvaletinde kadının biri bebeğini bana vermek istedi (emrivaki ile) lavaboya girmek için. Normalde kabul etmem ama ediverdim. Kadın işerken kapıyı açıp açıp kontrol ediyordu bebesini kaçırdım mı diye. Açamadığı anda da ayağımı görmek için tuvalet kapısında durmamı söylüyordu. Bence zaten bebeği tanımadığına vermek yanlışken, birine emrivaki yapıp vermişken böyle saçma sapan davranılmaz. Bazen kadınlar da tuhaflaşıyor
Bebiş için valla. Cansız birşey olsa suratına fırlatır giderdim.Allah size sabır vermiş. O hale nasıl dayandıniz sarılmak istedim gerçekten
Ozaman kavga ediceksin evine gelmesin bi süre.laftan anlamiyosa bundan baska yapicak bisi yok,Aynen de şapur şupur öpüyor neden abartıyım. Bastıra bastıra öpüyor iyice tükürüklü bi şekilde
İnsanlara güvenim olmadığı için nereye gidersem (hastane avm vs) gideyim oglumla hic kimseye oglumu emanet etmedimBir avm tuvaletinde kadının biri bebeğini bana vermek istedi (emrivaki ile) lavaboya girmek için. Normalde kabul etmem ama ediverdim. Kadın işerken kapıyı açıp açıp kontrol ediyordu bebesini kaçırdım mı diye. Açamadığı anda da ayağımı görmek için tuvalet kapısında durmamı söylüyordu. Bence zaten bebeği tanımadığına vermek yanlışken, birine emrivaki yapıp vermişken böyle saçma sapan davranılmaz. Bazen kadınlar da tuhaflaşıyor
Çocuğum yok ama ben de vermem. Ama diyelim ki verdim karşımdakini de seri katil gibi görmem görsem bile belli etmemİnsanlara güvenim olmadığı için nereye gidersem (hastane avm vs) gideyim oglumla hic kimseye oglumu emanet etmedimwc icin dayanamicak noktaya geldiysem oglumu kendimle wc nin içine aldim senin ki gerçekten cok tuhafmis madem bukadar korkuyorsun ne diye veriyosun çocuğunu,cok sinir bozucu iyi bile dayanmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?