Bebeğimin öpülmesinden nefret ediyorum.

Öpmenin de bi normali vardır şapur şupur her yeri salyalı öperse tabiki istemem. Keşke öyle bi şansım olsa da koysam.
Offf fena bir pipili yetisiyor bence. Bir arkadasim vardi oglusu pek kiymetliydi wc ye giderken biraz bakar misin derdi verirdi neden veriyorsa koy koltukta dursun ama yoook kiymetlimizzz. neyse wc den cikinca tuvalet terligini paspasa cikarirdi telasindan. Oglusu yalniz kaldi icerde ya elini kurulamadan gelirdi. O terlikle onun agzina vurmadigima pismanim. Siz de boyle olup da etrafinizi biktirmayin oglusunuz buyuyecek illa ki. Salyasi akiyor diyorsunuz kaynananiz kopek mi?

Yenidoğan döneminde bebek koklanır sadece ense kol neymiş. Minicik bebek isilik olacak.
Ayrıca yakında kısmetse Doğum yapacağım maskesiz çocuğu kucaklarına almalarına da izin vermeyeceğim.

Köpek mi dedim ben şimdi kaynanama öpme şeklini söyledim. Salyası bulaşıyor oğlumun yanağına ağızda malum tükürük olduğu için. Ama siz Salyası akan insanları köpek olarak görüyorsunuz herhalde ne alakaysa

Hic salyasi akan insan gormedigim icin olabilir.

Yenidoğan döneminde bebek koklanır sadece ense kol neymiş. Minicik bebek isilik olacak.
Ayrıca yakında kısmetse Doğum yapacağım maskesiz çocuğu kucaklarına almalarına da izin vermeyeceğim.
En iyisini yaparsın bence baştan koy tavrını herkes ona göre davransın. Sağlıkla alın kucağınıza.

Hiç mi sizi küçükken öpmediler tükürüklü bi şekilde yanağında kalır ya salya dediğim o yani. Bende demiyorum ağzının kenarlarından salyalar akıyo diye daha nasıl anlatabilirim size
Optuler hos degil biliyorum benim cocuklarim da opuldu oyle, ben her defasinda temizledim. Her optugunde alin yikayin yanagini, uyarin bir anlamaz iki anlamaz sonra anlar. Yani umarim

Öğğğğğ ben gördüm öyle bir kaç kişiyi midem kalktı nasıl bir kötü davranış bebek öpmek heleki ağızdan öpmek düşünemiyorum bile!

Benim bebe de 2yasinda olmak üzere, anneanne babaanneye karismiyorum pek ya öpme konusunda ama tabi ki bu kişinin temizliğine göre değişir orada haklısın bence de.

Bence kaynanana sinir oluyosun yaptığı her hareket batıyo.Rahat davranmaya bak.Beni de ananem öyle öperdi hala da öyle öper inanır mısın sonuçta bişey olmadı bu yaşımıza geldik.Ama sen istemiyosan istemiyosundur bu da senin düşüncen tabi saygı duymak lazım.

Kavga etmeyin ya ne gerek var kavga etmeye falan değer mi yani kadının da kanı kaynıyo demek ki dayanamıyo napsın …Herşeyi bu kadar büyüterek problem yaratarak kavga çıkararak hayat geçmez yani boşver kavga falan etme gene..

Aynen öyle hiç bi şekilde anlamıyor laftan insan olana bi defa söylersin anlar yapmaz bida ama yok insanı kanser edene kadar uğraşıyorlar.
Böyle laftan anlamayana son raddeye gelene kadar ses etmeyip bağları koparmak lazım aslında

ilk torunum benim kadar hiç bir çocuk öpülmemiştir heralde şuan hala öpülmekten nefret eden bir yapım var takıntı gibi kaldı ben de hiç hoş değil

Bir avm tuvaletinde kadının biri bebeğini bana vermek istedi (emrivaki ile) lavaboya girmek için. Normalde kabul etmem ama ediverdim. Kadın işerken kapıyı açıp açıp kontrol ediyordu bebesini kaçırdım mı diye. Açamadığı anda da ayağımı görmek için tuvalet kapısında durmamı söylüyordu. Bence zaten bebeği tanımadığına vermek yanlışken, birine emrivaki yapıp vermişken böyle saçma sapan davranılmaz. Bazen kadınlar da tuhaflaşıyor

Allah size sabır vermiş. O hale nasıl dayandıniz sarılmak istedim gerçekten

Gecenlerde eşim 7 yaşındaki ogluma 4 aylık kardeşini çok öpme diye uyardi. Oğlumda " baba sen benim kardeşimi benden mi koruyorsun" diye kızdı . Bende bebeklerin öpülerek değil koklanarak sevilmesi taraftarıyım. Kendimde ayaklarini ,kafasini öpüyorum. boynunu kokluyorum. ama oğlum akşam okuldan gelince koşa koşa banyoya koşup yıkanıp geliyor. prenses abin geldi diye şapur şupur öpüyor kardeşini.

İnsanlara güvenim olmadığı için nereye gidersem (hastane avm vs) gideyim oglumla hic kimseye oglumu emanet etmedim wc icin dayanamicak noktaya geldiysem oglumu kendimle wc nin içine aldim senin ki gerçekten cok tuhafmis madem bukadar korkuyorsun ne diye veriyosun çocuğunu,cok sinir bozucu iyi bile dayanmissin

Vücuttaki en çok mikrop barındıran yerlerden biri dişler ve ağız.Fircalamiyor bir de kesinlikle izin vermeyin.

Çocuğum yok ama ben de vermem. Ama diyelim ki verdim karşımdakini de seri katil gibi görmem görsem bile belli etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…