- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Açık açık söyleyin. Alınırsa da alınsın. Hem kendi temizliğine dikkat etmiyor hem bebeğini riske atıyor.Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
2 yıldır maske kullanmak biz yetişkinlerin hasta olmasını bile ne kadar azaltmışken ufacık çocukların yüzlerinden şapur şupur öpülmesini istememek hassasiyet değil benceİlk çocuk hassasiyeti diyicem ama tek çocugum var benim de. Çok abartmamak lazım bence. Aşırı sulu opulmesinden ben de hoşlanmam ama insanın kanı kaynıyor. Bırak öpmeyi içine alasın geliyor bazen. Elbette uzak akrabalar kötü niyetli olabilecek kişiler öpmesin. Fazla hassas davranıyorsunuz bence. Dislemiyordur sonuçta çocuğu
bence soylersen daha cok inat eder, bakalim soyleme ne yapacak. ya da cocugun yanaklarina bebek kremlerinden var onlardan sur tadi agzina gelsin :))Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öpütükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
Merhaba.
11 aylık bebeğim var kızlar kimseye izin vermiyorum öpmesine ama kaynanam a bi türlü anlatamadım, şapur şupur öpüyor bebeğimi. Eşim de bende sürekli uyarıyoruz bide kaynanam dişlerini fırçalamayan birisi kendi ağzıyla söyledi diş fırçalamak adetim değildir diye. Bebeğimi öptükçe sinir oluyorum laftan anlamıyor en sonunda büyük kavga çıkarcam artık napayım yani nasıl vazgeçircem. Eşim neler söylüyor öpme diye ama illa ki biz görmezken falan öpüyor bi şekilde. Ne zormuş laftan anlamayan insana laf anlatması deli oluyorum artık.
Bende en sonunda kavga edicem artık çünkü anlamıyor hiç bi şekildeAllahım en büyük korkularımdan biri bu.
Ben kavga ederdim sanırım. Laftan anlamayan kavgadan anlıyor çünkü ne yazık ki..
Pandemi olmasa da istemem kimsenin öpmesini minicik bebek sonuçta. Bütün mikrop ağızda ne varsa bebeğe geçiyorEndişeniz pandemiden dolayı mı?
Ailem de çok hassas öpme konusunda. Benim dememe bile gerek kalmıyor yani öpmüyolar hiç. Ama kaynanam laftan anlamazın teki ağzındaki piis mikropları bebeğime geçiriyor. Düşündükçe daha da sinir oluyorum yaAilemin bebek konusunda en hassas olduğu şeylerdendir öpmek. Yeğenim doğduğunda 2 ailenin de ilk torunu olduğu için herkes haliyle hevesli, annem babam bizi sürekli uyarırdı öpmeyin diye. Koklamayla idare ederdik :) Siz de coronadan alıp yürüyebilirsiniz. Ya da cilt hassasiyeti olduğunu, doktorun uyardığını söyleyebilirsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?