- 7 Ağustos 2017
- 10.005
- 37.544
- 598
- 29
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Bende onu diyorum cok sacma hem verip hemde boyle davranmakÇocuğum yok ama ben de vermem. Ama diyelim ki verdim karşımdakini de seri katil gibi görmem görsem bile belli etmem
Yine aklıma bi anım geldiÇocuğum yok ama ben de vermem. Ama diyelim ki verdim karşımdakini de seri katil gibi görmem görsem bile belli etmem
Öpsün de yüzünden öpmesin en azından benceBir babannenin torununu opmesi cok normal degil mi ya. Yani 3.ve uzeri sahislara bende kaplan kesilirimde anane babanne dede torununu neden opmesin.
Beleş bebek işte kız daha ne istiyorsun allahtan??sjdjdjfjdYine aklıma bi anım geldi
Havaalanında bi kadın bavulunu almak için bebeğini bana verip bavulu almaya gitmişti
Ödüm kopmuştu geri gelmez mi acaba diyr
Yahu agzindan opse tamamda yanaktan gidiktan opulur benceÖpsün de yüzünden öpmesin en azından bence
Küçüktüm ben ı zamanBeleş bebek işte kız daha ne istiyorsun allahtan??sjdjdjfjd
Müzisyen anne mi ne oğlu kalp nakli olmultu yaYahu agzindan opse tamamda yanaktan gidiktan opulur bence
Tamam yabanciya hastaya opturmezsin zaten de babanne anane farkli. Kaldı ki cocukla surekli gorusuyorsa opsun opmesin cok fark etmez.Küçüktüm ben ı zaman
Ne yapacaktım çocuğu
Müzisyen anne mi ne oğlu kalp nakli olmultu ya
Onlarınki doğuştan değilmiş mesela
Öpen birinden geçmiş
Yüzüne teması olan birinden yani kabaca
Korkuyorum o yüzden
Kız korona zamanı babaanneye, anneanneye nasıl öptüreyimTamam yabanciya hastaya opturmezsin zaten de babanne anane farkli. Kaldı ki cocukla surekli gorusuyorsa opsun opmesin cok fark etmez.
Yenidoğan döneminde bebek koklanır sadece ense kol neymiş. Minicik bebek isilik olacak.
Ayrıca yakında kısmetse Doğum yapacağım maskesiz çocuğu kucaklarına almalarına da izin vermeyeceğim.
Ee o zaman bi zahmet babanneyle ananeyle gorusmeyeceksiniz. Neticede bu hastalik ayni odada ayni havayi soluyunca da bulasiyor. Butun gun ayni odada takilip aman korona var opme demek komik.Kız korona zamanı babaanneye, anneanneye nasıl öptüreyim
İyi niyetle bakıyoruz bi şey yoktur diye düşünüyoruz da çıkınca öyle bakışıyoruz ama
Zaten kimseyle görüşmeyip tamamem evde izole duran babaanne anneanne kaldığına ben inanmıyorum artık
Kendi annem de kayınvalidem de nerdeyde herkesle görüşüyor ama sorsam bizde bi şry mi var derler
Çocuk yüzünden öpülmeyince sevilmiş olmuyır mu ayrıca niye illa yüz?
PekiEe o zaman bi zahmet babanneyle ananeyle gorusmeyeceksiniz. Neticede bu hastalik ayni odada ayni havayi soluyunca da bulasiyor. Butun gun ayni odada takilip aman korona var opme demek komik.
ben pandeminin ortasında doğum yaptım, kimseyi de çağırmadım, kendi imkanlarımla eşimin desteğiyle hallettik. bebek görmeye de kimseyi kabul etmedim. hem çağırıp ya da kabul edip hem de onu yapma bunu yapma diye diye kendim dahil kimseyi germek istemedim. tercih meselesi, herkes bebeğini korumak istiyor ve bunu kendi tarzıyla yapıyor. sağlıkla doğup büyüsün bebeğiniz.
Ee o zaman bi zahmet babanneyle ananeyle gorusmeyeceksiniz. Neticede bu hastalik ayni odada ayni havayi soluyunca da bulasiyor. Butun gun ayni odada takilip aman korona var opme demek komik.
Tamam iste ayni odada temasli bile otursaniz bir anlami yok. Yine bulasiyor yine bulasiyorYeni doğunca anası olarak ben bile kıyıp öpemem. En fazla canım çekerse ayaklarını öperim.
Ne öpme meraklısı insanlar var. Annemi uzun zamandır öpmüyorum. Bayramda bile öpüşmüyoruz. Uzakta oturuyoruz azıcık bir burnumuz kaşınsa birbirimizle görüşmüyoruz. Mümkün olduğu kadar teması minimumda tutuyoruz. Hiç görüşmemek insan doğasına uymuyor maalesef.
Biz sırttan sarılma kadar yaklaşabildik henüzYeni doğunca anası olarak ben bile kıyıp öpemem. En fazla canım çekerse ayaklarını öperim.
Ne öpme meraklısı insanlar var. Annemi uzun zamandır öpmüyorum. Bayramda bile öpüşmüyoruz. Uzakta oturuyoruz azıcık bir burnumuz kaşınsa birbirimizle görüşmüyoruz. Mümkün olduğu kadar teması minimumda tutuyoruz. Hiç görüşmemek insan doğasına uymuyor maalesef.
Tamam iste ayni odada temasli bile otursaniz bir anlami yok. Yine bulasiyor yine bulasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?