Bebeğimizin altını değiştirmek dert oldu…

ben anneymişim nasıl çocuğumu bırakıp spora gitmeyi düşünüyormuşum, o uygun bulmuyormuş daha erkenmiş,

Ben de sinirlendim konuşmaya çalıştım bak birkaç ay sonra işe başlayacağım
Birkaç ay sonra işe başlayınca da annesiniz, işe başlayıp bebeğinizi bırakmanıza razı olan ama iş spora gelince sen annesin çocuğunu bırakıp nasıl gidersin diyen eşinize şöyle ağız dolusu bir hadi oradan diyesim geldi.
Eşinizin menfaatlerine göre annesiniz, menfaatlerine uymayınca anneliğinizi sorguluyor, eşinize dahi anneliğinizi sorgulatmayın ve evet siz annesiniz ama o da baba, tek başına yapmadığınız bebeğinizin her türlü bakımını, ihtiyacını karşılamakla yükümlü.
Altını da değiştirmeli, gazını da çıkarmalı, üstünü de değiştirmeli.
Akşamdan akşama 2 sevip maddi ihtiyaç karşılamayı babalık sananlardan olmamalı çünkü babalık bu değil.

Her işini kendisi gören, evde tadilat tamirat, ev işi çamaşır bulaşık çocuk bakımı, dışarıda çalışan para kazanan, kocasına her türlü konforu sağlayıp çocuklarına saçlarını süpürge eden kadın aman ne fedakar kadın, aman nasıl becerikli kadın erkek gibi kadın diye övülürken, kendi bebeğinin 2 altını değiştirip birkaç pışpışlayan erkek neden kadınsı bulunuyor?
Erkeklere kadın gibi diyerek kadın olmayı yerdiğimizin farkında olmadığımızı düşünüyorum, kadın olmak, hayatı paylaştığınız erkeğin ev işinden çocuk bakımına size destek olması ayıp ve utanılacak bir şey değildir.

Doğada yavruya erkek bakar kadın avlanırken, bizim gibi toplumlarda kadın hem avlansın hem çocuk baksın isteniyor.
Bebek onun da bebeği altını değiştirsin.

Annen sizin evliliğinize karışmasın.Güç savaşına dönmüş siz böyle yaparsanız o kendini kontrol etmeye çalıştığınızı düşünür.

Sizin için yeterli olan şeyler konu sahibi için yeterli değil. Olmak zorunda da değil.
Kadının çocuğunun babasından beklentileri var ve çok normal beklentiler bunlar. "Benim için şunlar şunlar yeterli, sen de akışa bırak sus otur" demenin ne anlamı var şu durumda?

Kavga çıkması gerekiyorsa çıkabilir.
Konu sahibi şu an çok mu mutlu sanki? Kocasından başka kimse mutlu değil.
Huzurlu şekilde yaşamak isteyen adam bir zahmet ona göre davransın da huzuru kaçmasın.

De siz de istemezseniz çocuk ortada mı kalacak. Bebek bakımında istemiyorum diye birşey mi var yahu. Baba oldugunu kabullenememis belli. Yardım ediyorum cümlesi beni deli ediyor zaten ne yardımı yahu yarinyariya yapacaksın. İşte ülkede erkek çocuklarının bı taraflarını kaldırıp b.ktan yetiştiriyorlar sonra böyle m.l oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…