BEBEĞİNE BAKMAYAN BABA

Ben de memurum .2 de çocuğum var. Bal gibi de yeter insan çocuklarına ki eşim para bile vermiyor kendi maaşından. Evi bırakıp gitti . 1 ay oldu. 4 aydır da para bile vermedi. Paran var, maaşın var. Ona bir kere dönüp bir şey istemedim. Bundan sonra da istemeyecğim. Bir de çocuk başıma kaldı ne demek. Sen bakamyacaksan ya da çocuğuna bu şekilde sahip çıkcaksan bırak babası sahip çıksın. Ortada bozulan bir yuva var. Sen 2 kuruşluk bez parasına düşmüssün. Adam adam olsa zaten ayrılmazdın. Bu neyin kafası anlamadım.

babama şaşırdım asıl, onu nasıl seviyo, çoğu kadının ailesi bebeği istemez, sen gel çocuğu babasına bırak derler, öyle olmadı, ben bunu kimselere vermem,o benim veliahtım diyo, sadece soyadlarımız farklı o kadar, o benim kanım canım diyo, onu gördüm ve ben herşeyi unuttum dedi...torun sevgisi başka imiş dedi.oysa onlara haber dahi vermeden evlendim

Ben de memurum .2 de çocuğum var. Bal gibi de yeter insan çocuklarına ki eşim para bile vermiyor kendi maaşından. Evi bırakıp gitti . 1 ay oldu. 4 aydır da para bile vermedi. Paran var, maaşın var. Ona bir kere dönüp bir şey istemedim. Bundan sonra da istemeyecğim. Bir de çocuk başıma kaldı ne demek. Sen bakamyacaksan ya da çocuğuna bu şekilde sahip çıkcaksan bırak babası sahip çıksın. Ortada bozulan bir yuva var. Sen 2 kuruşluk bez parasına düşmüssün. Adam adam olsa zaten ayrılmazdın. Bu neyin kafası anlamadım.
çocuğa bakıcı tutsan bayağı para o, benim işim ailemle aynı şehirde değil, becayiş düşünüyorum inşallah olur...babası para vermeli, bıkmadan isticem, sorumluluklarını yerine getirmeli, öyle kolay değil, al, kullan, gönlünü eğlendir, gebe iken döv, hakaret et.çok sadece benim değil

sen kocanı istiyosun konu sahibi yoksa sıkıntı bez. mez. değil. kocam. bana bu çocuk benden değil dicek bu ne demek aklına alıyor mu başkası ya da başkalarıyla yatıyosun demek ben zaten o aşamada şutlardım da neyse akabinde bebeğini üstüne almıcak daha hala ben belki boşanmayız ihtimalini düşüncem

çocuğa bakıcı tutsan bayağı para o, benim işim ailemle aynı şehirde değil, becayiş düşünüyorum inşallah olur...babası para vermeli, bıkmadan isticem, sorumluluklarını yerine getirmeli, öyle kolay değil, al, kullan, gönlünü eğlendir, gebe iken döv, hakaret et.çok sadece benim değil

arkadaşım tez elden boşanma davası acarsan hakim zaten paranı verecek hatta çocuk benden değili5 hakaret davasına bile çevirebilirsin

Bu şekilde düzeleceğiniz varsa da düzelemezsiniz. Hele bir sakinleş. Su akar yolunu bulur. Kavga ortamı yaratma. Sende sakince bir düşün. Lahusa psikolojisindesin gibi geldi bana. Lütfen bir doktora git. Sen çocuğuna yetersin merak etme. Gerekirse erken işe başla. Annenin yanına bir de bakıcı tutarsın . En fazla 700 verirsin. Ne olacak bakıcı parası. Çocuğun bakılır gider. Sende biraz kafanı dağıtırsın. Bu psikolojiden çıkarsın. Şartlardan dolayı 4 aylık işe başlayan yokmu? Yeter ki sen sakinleş. Düzgün düşünemiyorsun. Panik olmuşsun. Oraya buraya saldırıyorsun. Herşey olacağına varıyor sonuçta.

Son düzenleme:
arkadaşım tez elden boşanma davası acarsan hakim zaten paranı verecek hatta çocuk benden değili5 hakaret davasına bile çevirebilirsin
hukuk delil ve tanıklar üzerine işler, delil ve tanık yoksa hiçbir değeri yok.benim anlattıklarım hukuk nezdinde sadece bir iddia, avukatla görüştüm, adama şizofreni önbaşlangıcını durdurmak için ilaç verdi doktor, avukat o bile delil değil dedi.çekişmeli açarsan iddianı kanıtlayacaksın, darp raporu yok, tanık yok, üstelik hesabı boşalttı, sonra paramı zorla geri aldım bu bile yetmez dedi avukat, karşı tarafın savunması önemli dedi

Back
X