herkes tek basına bakıyor yoksa bunu bilmiyormuydunuzMerhaba kızlar,
Bebeğim 2.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Ya cidden yorumlara çok şaşırdım. Siz bakmayın onlara. Şu an yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız sonuna kadar alın. Benim hayatımın en kötü zamanlarıydı atamıyorum üstümden. Eksik hissetmeyin lütfen. Herkes bir değil her bebek bir değil. O uyurken uyuyorsa tabi sizde uyuyun dinlenin. Veya öncelik sırasına göre işlerinizi yapın. Bırakın ev pis olsun nasılsa emeklemiyo henüz. Ben bırakın yemek yapmayı yiyemiyordum bile vakit bulupBen tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Bebek karnınızdan çıktığı andan itibaren bir anaçlık gelmesi lazımdı size, ne tavsiyesi istiyorsunuz anlamadım ben. Bebeğinizi siz tanıyorsunuz mama saati uyku saati vs düzenleyin. O uyudumu yemek yaparsınız ne işiniz varsa artıkBen tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
Ben de esin sürece sokulmasindan yanayım.Ev kalabaliklastikca çocuğun baba ile geçirdiği vakit azalıyor.Hatta şunu tecrübe ettim iki çocuğumla da ev kalabaliklastikca bebeğin bakimi zorlaştı.Bebeklerim huzursuz,uykusuzdu ne yaparsam yapayım uyumuyor,sürekli agliyorlardi. Ne.zaman biz bize kaldık uyumaya başlanıldı.Elden ele gezen bebek huzursuz oluyor belli bir kokuya,yönteme alisamiyor.Aslında burda anneanne önemli bi konumda kızım yapamazsın ben kalayım mı diyor acaba,kendisine bağımlı olunmasını mı istiyor?
Kesinlikle eş de yardım ederse zaten bi sıkıntı kalmıyor,bi arkadaşım bu ailesinin cocuk bakımındaki yardımından vazgeçemediği için şuan eşiyle ayrılık sürecinde. Evliliğinize ve eşinize bunu yapmayın diyebilirim sadece.Ben de esin sürece sokulmasindan yanayım.Ev kalabaliklastikca çocuğun baba ile geçirdiği vakit azalıyor.Hatta şunu tecrübe ettim iki çocuğumla da ev kalabaliklastikca bebeğin bakimi zorlaştı.Bebeklerim huzursuz,uykusuzdukek uyumaya başlanıldı.Elden ele gezen bebek huzursuz oluyor belli bir kokuya,yönteme alisamiyor.
Benim annem 15 gunlukken gitti sonra hep kendim baktim.Insan alisiyor bir düzen oturtuyor.Gec bile kalmissin ama bence artik kendin bakmalisin neredeyse 3 aylik olmus.Allah kolaylik versinMerhaba kızlar,
Bebeğim 2.5 aylık annem doğumdan önce yanıma gelmişti. Esim artık anneni göndermemiz lazım sen tek bak diyor. Annemi memlekete gönderelim diyor. Bebegine tek bakanlar nasıl baktiniz? Bana yol gosterip tavsiye verir misiniz? Uyurken yanından ayrilamiyorum. Annemle 2 kişi olmamıza rağmen zor ceviriyoruz evi.
Ev işlerinde eşin yardım edecek, sıcak yemek olayını bebeğin ek gıdaya başlayana kadar çok kafaya takma. 2-3 gün dışarıdan kalanında ev yemeği vs yaparsın. Bebeğin anakucağında oturabilir sanırım. Ben 3-7 ay arası kullandım ana kucağı, işlerimi o şekilde yaptım ama ev temizliğinde mutlaka yardım al. Geceleri uyanıyorsa bebeğin yorguınluk, uykusuzluk, ev işi derken çıldırırsın. Ben doğduğu günden beri yalnız bakıyorum, temizliği haftasonu yapıyorduk. Hala da öyle. Bazen ben tek başıma da yapabiliyorum benim dana ortalıkta emeklerken. Onun dışında çocuk 2 yaşına gelene kadar bu uykusuzluk olayını çekeceğiz sanırım, benimki 10 buçuk aylık.Ben tavsiye isteyip soruyorum ancak nasıl bakilmaz diye bir yanıt alıyorum ilginç gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?