- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi maharetcan
-
Evet evet benim bebeğimde o şekilde uyuyor..Ben uyku eğitimi vermedm, 1 yaşına kadar ortamızda uyudu. 12 ayda odasını ayırdım ama 2,5 yaşına kadar arada senle uyumak istiyorum dedi beraber uyuduk. Kendi uyutamazdı, meme destekli uyudu. Herkes yandın dedi, alışmış dedi. 27 aylıktı kendi kendine uykuya dalmaya başladı. Ve şu an kendi odasında sabaha kadar uyur. Yatayım desem yatma der. Büyüyor. Her canlı bebeğini böyle uyutuyor zamanı gelince çocum yolunu buluyor. Henüz çok ufak, çok bebek.
Gayet doğru yapıyorsunuz, içiniz rahat olsun. Sevildiğini bilmenin, sevgiyle sarılmanın, ten temasının kimseye zararı olmaz. Sevgi şımartmaz.Evet evet benim bebeğimde o şekilde uyuyor..Bana da öyle söylüyorlar.. Ben daha önce hiç bebek bakmadığım için de yanlş yapıyorum diye kendimi yiyondum
Hiç destek almadım değil alamadım kimsenin umrunda olamadım,kimseden de yardım istemedim iki cocugumuda ben büyüttüm,şimdide kimseye yardım etmiyorum herkes basının çaresine baksın diyorumSorum tam olarak başlıktaki gibi arkadaşlar
Aldıysanız kimden ve ne kadar sürelerle aldınız ?
Ben bu süreçte çok yalnız hissediyorum kendimi
İçim rahatladı Allah razı olsunGayet doğru yapıyorsunuz, içiniz rahat olsun. Sevildiğini bilmenin, sevgiyle sarılmanın, ten temasının kimseye zararı olmaz. Sevgi şımartmaz.
Aynen ben de öyle haftada bi iki saat bakabilecek ya da yanında rahat ettiğim gözüm arkada kalmayacak ablam ya da annem olsun isterdim etrafımdailk 15 gun annem ve kaynanam vardi sonra annem ve ben 40 i cikana kadar birlikte baktik keşke kendim baksaymisim diyorum.
suan hep kendim bakiyorum
bakma konusunda yardim istemiyorum ama en azindan haftada bir 2 saat ilgilenecek biri olsun isterdim
insan kendine zaman ayiramadikca bunaliyor cunku
onun disinda en guzeli kendin bakmak yoksa her kafadan bir ses çıkıyo
İstedigi zaman emzirin , koynunuzda uyutun su anda tek ihtiyaci olan bu , onun size ihtiyaci var , sevginizle beslenecek ve buyuyecek z guven duygusuna ihtiyaci var , koynunuzda bunu ogrenecek , sevgi ve guven icinde buyuyen bir bebek yetiskin oldugunda da bu ozelliklere sahip olur , boyle devam edin sizE
Evet bende hiç istemiyorum ağlatarak uyutmayı emerken tatlı tatlı uykuya dalacağı zaman yatırıyorum onu yanımda bende yanında yatıyorum öyle uyuyor fıstığm.. İçim rahatladı teşekkün ederim
yine kucuk cocuga neden disari cikmadiginizi anlatmak gibi bir derdiniz olmadigi icin bir bakima sansli sayilirsiniz bu konuda.Aynen ben de öyle haftada bi iki saat bakabilecek ya da yanında rahat ettiğim gözüm arkada kalmayacak ablam ya da annem olsun isterdim etrafımda
Şu ara virüsten dolayı da hiç dışarı çıkamamak bebeğimle sosyalleşememek de sanırım beni derinden yordu
Riskli gebeliğimden dolayı zaten dışarı çıkamadım işe gitmek harici ..
Bebeğim altı aylık hala evdeyim
Virüs olmasa eve Temzilik için yardımcı çağıracağım maalesef o da mümkün değil ....
Allah razı olsun sizdenİstedigi zaman emzirin , koynunuzda uyutun su anda tek ihtiyaci olan bu , onun size ihtiyaci var , sevginizle beslenecek ve buyuyecek z guven duygusuna ihtiyaci var , koynunuzda bunu ogrenecek , sevgi ve guven icinde buyuyen bir bebek yetiskin oldugunda da bu ozelliklere sahip olur , boyle devam edin siz
Öyle kimsem yok işte maalesef bulunduğum ilde , annem tek aslında müsait ama sağlık durum el vermiyor gelip bakmasına , Kv yi çağırsam gelir bi süreliğine ama o varken ne kadar rahat olabilirim ki ??? Ücreti ile birini temizliğe vs alabilirim ama virüs varken bu da mümkün değil ...Etrafinizda size yardim edecek birileri varsa yardim alin tek basima buyutecegim diye gurur yapio kendinizi yipratmayin. Maddi olarak rahatsaniz evi cekip cevirecek birilerini alin. Cocuk bakimindada yardimci olur. Ben tek basina coxuk bakmak icin kendini yirtanlari hic anlamiyorum kim varsa yardim etsin ver ellerine sen yat uyu dinlen yoksa cok yipranir ve yorulursun
Hayır almadım kızım 2 yasına girecek kımsem yok es aileside alakasız uzak sadece ben bakıyorum ilk zorlandım ama alıstım artık yanı bakılır bakılmaz degılSorum tam olarak başlıktaki gibi arkadaşlar
İlk 3 ay çoğunlukla annemde kaldım. Sonra kendim baktım sadece. Şu an 7 aylık olucak 4gün sonra. Tek olmak daha rahat. Ben kaynanamlarla bir oturuyorum ama keşke ayrı olsaydım. Ben uyutuyorum onlar uyandırıyor. Tek olmayı yeğlerimSorum tam olarak başlıktaki gibi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?