Bebeğinizin 40i cikana kadar annenizlemi kaldiniz kaynananizlami

Sezaryan doğum olduğu için 1 hafta annem kaldı. Sonra annem yine günaşırı geldi gitti. Yıkarken annem geldi bi süre sonra kendim devam ettim çok şükür.

Siz kendi evinizde kalın yardıma gelmek isteyen size gelsin.
İnsanın kendi evinin rahatlığı olmaz, belki 2. seçenek annenin evi bence en son seçenek kv evi olmalı
Hele normal doğum yaparsan zaten 1-2 güne toplanırsın sen kendi evinde kal

Kendi evimde kaldım her zaman. İlk çocuğumun doğumunda ablam geldi, 15 günlük olana kadar yanımda kaldı, sonra kendim baktım. Eşim evdeyse birlikte yıkadık, değilse tek başıma. İkinci çocuğumda yine ablam geldi doğumda yanımdaydı. 1 hafta kaldıktan sonra evine döndü. Gerisi aynı...

Küvete file takıp bebeği yatırıyorsunuz, gayet de güzel yıkanıyor. İnternete bakın, kolaylıklar var. Eşiniz de bir maşrapa su döker, arkanızdan banyoyu toplarsa ne âlâ...

kendi evimde kaldim 10 gun annen ve kaynanam birlikte bizde kaldilar sonra annem kaldi 40 ı çikana kadar

Hastaneden çıktığım andan itibaren yalnızdım, annem geldi 1 gece kaldı sabah gitti. Sadece eşim yardımcı oldu. Kv 2 dakikalık mesafede oturuyor sadece 5-10 dk uğrayıp giderdi. Kırkını bile tek başıma çıkardım. Kv sadece gezme kısmında biz eşlik etti😂

Annem dogumdan 1 gün önce geldi hala bende. 3 sene olacak. (Calistigim icin o bakiyor)

Ben daha once hic yakindan bebek gormemistim imkani yok bakamazdim yeni dogdugunda. Yegenlerimi ilk kez biri 2 biri 4 yasindayken gordum yurtdisinda olduklari icin.
Arkadaslarimda da yok cocuk.

Simdi ikinciye tek bakabilirim cunku ogrendim artik. Cocuk bakmak degil de o esnada yemek falan yapan biri olmasi sahane oluyor. Ama anniskom burda zaten.

Tek başıma çocuguma da baktım evime de .. bizde kadına prenses gözüyle bakmıyorlar kimse hizmet etmiyor. Böylece anne daha çabuk toparlanıyor... bebiş ikiz veya üçüz değilse tavsiye ederim. Annem bi gece kaldı içim daralmıştı. Aileniz siz eşiniz ve bebek artık,

Kendi evimde kaldim. Annem kaliyordu yanimda hatta bir ara annem 2 hafta yoktu sadece esimle ben kaldik. Kayinvalidem de 10 dk uzakliktaydi ama ihtiyaç duymadim. Ilk bebegim olmasina rağmen. Yıkama yi göbeği düştükten sonra once annem yaptırdı sonra da eşimle beraber yaptirdik.

40 kalmadi da ozellikle sezeryanli bayanlarin yaninda birinin kalmasi iyi oluyor
Ben de onu dusundum hic sezeryanla dogum yapan yok herhalde... Bi kere dikislerden dolayi ilk bi hafta desteksiz ayaga kalkamiyosun nasil oluyo bu... Valla 15 gun oldu annem yanimda tamam 40 gun kalmaz ama en azindan bi 20 gun biri kalmali.. arada gece eve gidiyo falan ama eli burda... Oyle de olmali zaten benim kizim olsa ben de gelir bakarim temizligini yemegini yaparim ilelebet bakacak halim yok ya

Ben de onu dusundum hic sezeryanla dogum yapan yok herhalde... Bi kere dikislerden dolayi ilk bi hafta desteksiz ayaga kalkamiyosun nasil oluyo bu... Valla 15 gun oldu annem yanimda tamam 40 gun kalmaz ama en azindan bi 20 gun biri kalmali.. arada gece eve gidiyo falan ama eli burda... Oyle de olmali zaten benim kizim olsa ben de gelir bakarim temizligini yemegini yaparim ilelebet bakacak halim yok ya
Sezaryenle doğum yaptım, eve gelip temizlik yaptım, ziyarete gelenleri ağırladım, oğlum sıkıntılıydı üstelik 2-3 günde kucağa çok alışmıştı sürekli emmek istiyordu, bıraktığımız anda katılıyordu ağlamaktan, benim lohusa sendromuna bile girecek vaktim yoktu😂

Back
X