Bebek bakım parası ???? Ne kadar pahalı

E o zaman normal.
Sonucta ayda 10 gün sizinkini bakmasa belki Baska cocuk bulup 2000 2500 alacak.
Kadının calışması bloke oluyor
Bu yüzden günde 150 normal.
Ben istanbuldayım
Bakıcım 18 günde 1500 alıyordu (2 yıl önce) Bi süre haftada on günde 1 geldi bu sefer günlük 150 aldı.
Teklemede ücret artar yani.

Şu ara ücretsiz izin mümkün değil gibi , ancak yıllık izinlerimi tüketebilirim ..... yani bilmiyorum iki yaş kreş için erken değil mi ? Sen çalışıyor musun peki
Ben şuan çalışmıyorum zaten çalışsam da ayrılırdım . Ben eşime bile emanet etmek istemiyorum çünkü. Bence erken değil evde bakılmasındansa kreşte daha verimli olacaktır eminim . Belki bezden kurtulur o zamana daha kolay olur. Hem bakıcı kadın evde çocuğa ne öğretecek ki ? Anca tv açar yararlı hiç birşey yapmaz

Bakıcınız yatılı mı acaba, Yenidoğan bebeğim var tek bebek yatılı yardımcı düşünüyorım ev işi de yapacak. Fiyat ne olmalı sizce
Yatılı bizim bakıcımız.
Bizim ki dediğim gibi 4000+200 TL izin parası. Tek gece izin normalde ama bizimki 15te bir gündüz gitmek istiyor sadece akşamları geliyor pandemi dolayısıyla.
başlangıç fiyatları genelde İstanbul için söylüyorum 3800 + izin parası diye başlıyor 5000e kadar çıkıyor. Tabi Filipinli bakıcılarda var ve gerçekten işlerinde harikalar ama ev işi yapmıyorlar onlarda 900-1000 dolar arası alıyorlar çok yüksek

Gürcü Bi kadın buldım 850 dolar istedi, Filipinli olsa neyse İngilizcesi olur en azından. Bide bende evdeyim yardımcı olcam haftada bir temizlikçi gelir detaylı temizliği yapar dedim. Söylediği fiyat bana çok geldi bide ben izmirde küçük Bi ilçedeyim İstanbul olsa yine neyse. Tek çocuk için 3500 gibi fiyata bulurum inşallah. Evde yabancı birinin yatılı kalması garip oluyor mu, birde gece bebek bakımını siz mi yapıyorsunuz bakıcı mı? Kusura bakmayın çok soru sordum

Küçük şehirde yaşıyorum.Agustos sonu,Eylül başı ise baslayacagim.Kızım 22 aylık olmuş olucak bakıcıyla devam edeceği zamanda.Aslinda kreş olsa kreşe verirdim 24 ay itibariyle ama malesef burda 30 aydan önce almıyorlar gündüz bakım evleri ya da kreşler.Bu konuya ayrı sinir oluyorum.
Haftada 4 gün calisicam.İki gün sabah 8den 15:30a kadar,kalan iki günde 8den 12:30a kadar.Bakici ücreti konusu için kafamda bir şey belirli ama sizin konunuz için 10 güne vereceğiniz fiyat bence üst düzey.Etkinlik, eğlence, her gün hava aldırma dışarı cikarma gibi ekstra özen gosterecekse ne âlâ.

Sanmıyorum o kadar eğlenceli vakitler geçireceklerini bu akşam istedim indirim ama çok şaşırdı komşu abla , piyasa böyle dedi , hiç indirim yapmadı yapmaz da , minimum düzeyde vereceğim Arık napalım ,
Üzgünüm

Bakıcı tamam çalışıyor da yani sanırsın hepsi eğitici oyunlarla, doğru şekilde besleyici doğal yemeklerle, uyku eğitimiyle, diksiyonuyla örnek olarak falan çocuk bakıyor. Çoğu aç çizgi film yedir, üç beş dk oyna, salla uyut, sonra televizyon izle, uzan modunda. Ben çalışıyorum ama uzun saatler değil. İşteyken iflahım kesiliyor. Bu sırada annem ilgileniyor ama gayet de dinleniyor yani. Ben eve gidince çocuk benle kalıyor ben işimi yaparken o da benle geziniyor. Bu arada benim kız 1,5 yaşında tam zor dönem yani. Evi güzel düzwnledin mi, prizleri köşeleri güvenliğe aldın mı sorun yok. Kızım, Şimdi çamaşırları ayırıyoruz. Bak böyle katladım. Aaa tabaklar mı kirlenmiş. Ben şimdi dolabı açayım, şeklimde oyunlaştırarak günlük işime bakıyorum. Biraz oyuncak koyıyorum önüne ben uzanırken oynuyor iki üç laf atıyorum. kızım şunu getir. Aa öyle mi. Derken bitiyor gün. Şimdi bunu oturup fabrikada çalışmakla bir mi tutuyoruz? Öğretmenler 5000 alırken oldu bir de 3000 bakıcıya verelim. Her şeyin b.kunu çıkarmakta üstümüze yok. Çoğu bakıcı niteliksiz ev hanımı. Dışarıda ayakta bulaşık yıkayan insanlar var asgari ücret alamıyorlar. Gündelik kadın temizliğe geliyor da 150-200 alıyor, eşek gibi temizlik yapıyor kan ter. He alırsın 20 bin üzerinde maaş, bu işi de prpfesyonel yapan birini bulursun bunun eğitimini almış. O zaman verirsin 5-10 bin. Ben onlar köle demiyorum. Kimse çekmesin mesajı oraya buraya. 3000 diyenler ortalamada yaşamıyor burası Türkiye.

Ay kesinlikle katılıyorum, yok can emanet etmişiz vs tabi ki ona göre özen gösterecek ama bakıcılık kimse laf etmesin rahat iş evde olduğu için, kolik engelli bebek vs ekstra bir durum vardır o zor. Ama rutinde yemek ye çizgi film aç modunda geçiyor bakıcının üstüne ev yapalım istiyor bir grup

Komşu abla çok akıllı hele küçük şehirde oturuyorsanız o para çok fazla, çünkü benim anladığım kendi evinde mi bakacak? Yani yemek temizlik yok sadece bebek bakımı mı

Abartı sanatını da abartıyorsunuz. Zaten eğitimi olan biri 2.500e niye evde cocuk baksın. Öyle biri olsa daha çok alır. Kimse de 10bin almıyor tabii ama bakıcı işi zaten toplasan 2 yıldır. Memursa ücretsiz izin de kullanırsa kreşle bile çözebilir. Yani demek ki işini kaybetmemek için çalışıyor insanlar..ya da kariyerini ilerletmek için. O zaman anne niye çalışsın elinde az para kalıyorsa diyorsunuz hep ama bu geçici süreç. Bebek için güvenilir birini bulduysan katlanılır. Konu sahibi de işini bırakmak istemiyorsa ve güveniyorsa az çok bakmayacak artık. Zaten 3 yaşında kreşe verse 1.5 senesi var surda.

Komşu abla çok akıllı hele küçük şehirde oturuyorsanız o para çok fazla, çünkü benim anladığım kendi evinde mi bakacak? Yani yemek temizlik yok sadece bebek bakımı mı
Sadece bebek bakımı evet , kendi evinde hem de , gıdasını vs benim evden temin edecek zaten bebeğimin , ben ona et köfte ilik suyu muz meyve incir kuruyemiş al da yedir diyemeceğim zaten , bizim evden temin edecek , bilemiyorum asla indirim yapmayacak durum bu

Bence bakıcıya 3 bin TL vermek baya baya fazla sigortasızsa asgari ücret normal ama sigortasız çalışmayı kabul edeni de bulmak baya sıkıntı. Hem çocuğundan ayrı kalıyorsun hem de maaşın çok çok büyük kısmını bakıcıya veriyorsun hem de yiyeceğini de karşılıyorsun. Başka tanıdık birileri yok mu üniversite öğrencisi, oyun ablası vs baksanız

Başka birini bulma imkanınız yok mu? Bence vazgeçiverirseniz 100 e kabul etmediğine pişman olur. Bu arada hangi il? Ve komşunun eğitim düzeyi nedir? Bütün gün eğitici oyun oynayacak mı? Kitap okuyacak mı? Yemeğini nasıl yedirecek? Yanında hiç ekran açılacak mı?

150 de cokmuş gerçekten bir de bebeği onun evine bırakcaksınız yol parası vs yok zaman kaybı yok ben olsam dısardan birini bulurum 100tl ye

Bakıcıya çocuk baktırmadım ama bu ihtimal için planlama yapmıştım. bunlar standart değil mi? Evde kamera olur, çocukla oynar, yemek yedirir, kitap okur vs. oturup televizyon izleyecek değil ya???

Ekran elbette açacak ya , açmaz mı ? Gık desem zaten eyvallahı yok modunda , benden önce de bakıcılık yaptığı İçin ve yıllardır tanıdığım İçin bu ablayı tercih ettim kimi nasıl nerden bulacağım konusunda da hiç bir fikrim yoktu zaten ...
Yine de bakınacağım sağa sola , daha verimli birimi bulursam değiştiririm elbette ... karşı komşum diye bi de ... bilemedim ama bana da çok fazla geliyor , 120 dese bi nebze kabulüm de .. 150 geçen yıl ki fiyat diyor bi de ... ankaradayım

Helal ya ne güzel.yazmissnz ben hemsireyim dört yıllık.mezunum. Her türlü işi yapıyorm yirmi dört saat nöbete gdydm aldgm.maas 3200 TL :) millet üç bine normal.diyor ayrıca formasyon aldm sağlık.meslek lisesinde öğretmenlik yapabilirim suandada çocuk gelişimi okuyorm ama çocuk bakacak kişiye üç bin iyi demiş herkes nerde yaşıyorlar anlamadım ben valah öyleyse benebde oturup çocuk bakayım :) şuan iki yaşında bir oğlum var. Üç bin verin ben bakarım çocuğa seve seve hem sağlık açısından da ilgilenirim hem sevgi hem oyun ooo :))) iyi iş valah

Parasını geçtim gık desen eyvallahı olmayan biri seni parmağında oynatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…