teşekkür ederim canım
Canım bende anlamadım sezeryanlıydım daha hastaneden yeni çıkmışım dakka bir gol bir eve doluştu herkes..bi yandan ameliyat sancım bi yandan gaz sancısı bi yandan göğüs çatlaklarım...
Bi de gelenlere güler yüz gösterme rolü yapmak çok zor oluyor
Ben bu kadar misafiri daha ilk günden görünce korktum sonrası için valla o yüzden annem gitmeden gelsinler dedim..Bi de bu 10 gün boyunca hergün geldiler farklı insanlar, gelirken hediyelerini de getirmemişler..giderken "hediyemizi bebek görmeye gelirken getireceğiz " dediler şok oldum.
Yani yine gelecekler ..ben tek hediye mediye istemiyorum diyecektim denmiyor işte
Madem öyle şimdi niye gelmişler çok canım sıkkın ya
Nevşehir de mi adetler böyle anlamadım ki
Erkeklerin yanında emzirme olayını ben zaten anlamadım arkamı dönüp emzirecekmişim
Valla genişliklerini gördükçe kendi babamın kıymetini anlıyorum
Canım babam en ufak bişey de odadan çıkar..kayınpederde izin versen oturup seyredecek nasıl emiyor diye...terbiyesizlik diz boyu
kızlar 10 gün önce doğum yaptım annem yanımda bebişin göbeği düşene kadar kalacak.
Hastaneden taburcu olur olmaz eve gelen gidenin haddi hesabı yok
yanlış anlaşılmasın eve geleni istemediğimden değil ama lohusayım ve erkek misafirlerde geliyor
bi de bana onların yanında bebeği emzir emzir diyorlar
zaten göğüs uçlarım çatladı emzirirken resmen bağırıyorum bana arkanı dön emzir diyor kayınvalidem
arkamı dönsem ne olacak bağırmama engel değilki bende emzirmektense bebeğe mama verelim diyorum
kayınpederim oturuyor saatlerce kalkmıyor annem bebeği emzirecek bi müsade edin diyor
eşime ne var sanki yanımızda niye emzirmiyor diyormuş...nasıl ben onların yanında emzireyim ya ben kendi babamdan bile utanır çekinirim bu konuda...onların yüzünden kendimi hiç rahat hissedemiyorum
eşimin akrabalarından grip olup gelenler var bi de her gün geliyorlar bebeğin üzerine eğilip öpüyorlar falan..bişeyde diyemiyorum annem biraz ima etmeye çalışsa bozuluyorlar.eşime diyorum senin akrabaların biz söylesek 40 laf olur , sen söyle en azından uzaktan sevsinler diyorum ben nasıl söyleyim söyleyemem diyor...mahalle de bebek görmeye gelecekmiş gelecek ay..o zaman annem de gitmiş olur ben iyice zorlanırım şuan bile bebekle ilgilenmekten hiç bişey yapamıyorum.en azından annem burdayken gelirlerse daha iyi olur.söylemişler bebek görmeye gidelim diye kayınvalidem de gelecek ay gelin seher hanım'da o zamana kadar memleketten dönmüş olur demiş.bende dedim annem burdayken gelsinler diye ama pek oralı olmadı.ne var sanki seher teyze de sonra da gelir
13 kişi falan gelecekmiş zaten ben tek başıma nasıl başa çıkayım hazırlık yapmak gerekir
valla o kadar kafaya taktımki bu durumu resmen güne oturmaya gelir gibi geliyorlar 4-5 saat kalkmıyor gelenler...bi de ben maalesef çok misafirlerin yanında :26:kendimi rahat hissedemiyorum
hiç hamileliğimde uğramayan kayınvalidem evimden çıkmaz oldu bi de ona buna lafımı yapıyormuş emzirmiyorum diye..sanki emzirmeye vakit var...bende rahat edemiyorum erkeklerin yanında açıpda göğsümü bağırarak vermeye.en azından çatlak olmasa neyse.
Arkadaşlar ben mi çok abartıyorum lütfen bana bi akıl verin
Kızlar 10 gün önce doğum yaptım annem yanımda bebişin göbeği düşene kadar kalacak.
Yanlış anlaşılmasın eve geleni istemediğimden değil ama lohusayım ve erkek misafirlerde geliyor
Bi de bana onların yanında bebeği emzir emzir diyorlar
Zaten göğüs uçlarım çatladı emzirirken resmen bağırıyorum bana arkanı dön emzir diyor kayınvalidem
Arkamı dönsem ne olacak bağırmama engel değilki bende emzirmektense bebeğe mama verelim diyorum
Kayınpederim oturuyor saatlerce kalkmıyor annem bebeği emzirecek bi müsade edin diyor
Eşime ne var sanki yanımızda niye emzirmiyor diyormuş...Nasıl ben onların yanında emzireyim ya ben kendi babamdan bile utanır çekinirim bu konuda...Onların yüzünden kendimi hiç rahat hissedemiyorum
Eşimin akrabalarından grip olup gelenler var bi de her gün geliyorlar bebeğin üzerine eğilip öpüyorlar falan..Bişeyde diyemiyorum annem biraz ima etmeye çalışsa bozuluyorlar.Eşime diyorum senin akrabaların biz söylesek 40 laf olur , sen söyle en azından uzaktan sevsinler diyorum ben nasıl söyleyim söyleyemem diyor...Mahalle de bebek görmeye gelecekmiş gelecek ay..O zaman annem de gitmiş olur ben iyice zorlanırım şuan bile bebekle ilgilenmekten hiç bişey yapamıyorum.En azından annem burdayken gelirlerse daha iyi olur.Söylemişler bebek görmeye gidelim diye kayınvalidem de gelecek ay gelin Seher Hanım'da o zamana kadar memleketten dönmüş olur demiş.Bende dedim annem burdayken gelsinler diye ama pek oralı olmadı.Ne var sanki Seher teyze de sonra da gelir
13 kişi falan gelecekmiş zaten ben tek başıma nasıl başa çıkayım hazırlık yapmak gerekir
Valla o kadar kafaya taktımki bu durumu resmen güne oturmaya gelir gibi geliyorlar 4-5 saat kalkmıyor gelenler...bi de ben maalesef çok misafirlerin yanında :26:kendimi rahat hissedemiyorum
Hiç hamileliğimde uğramayan kayınvalidem evimden çıkmaz oldu bi de ona buna lafımı yapıyormuş emzirmiyorum diye..sanki emzirmeye vakit var...bende rahat edemiyorum erkeklerin yanında açıpda göğsümü bağırarak vermeye.En azından çatlak olmasa neyse.
teşekkür ederim canım
Canım bende anlamadım sezeryanlıydım daha hastaneden yeni çıkmışım dakka bir gol bir eve doluştu herkes..bi yandan ameliyat sancım bi yandan gaz sancısı bi yandan göğüs çatlaklarım...
Bi de gelenlere güler yüz gösterme rolü yapmak çok zor oluyor
Ben bu kadar misafiri daha ilk günden görünce korktum sonrası için valla o yüzden annem gitmeden gelsinler dedim..Bi de bu 10 gün boyunca hergün geldiler farklı insanlar, gelirken hediyelerini de getirmemişler..giderken "hediyemizi bebek görmeye gelirken getireceğiz " dediler şok oldum.
Yani yine gelecekler ..ben tek hediye mediye istemiyorum diyecektim denmiyor işte
Madem öyle şimdi niye gelmişler çok canım sıkkın ya
Nevşehir de mi adetler böyle anlamadım ki
Erkeklerin yanında emzirme olayını ben zaten anlamadım arkamı dönüp emzirecekmişim
Valla genişliklerini gördükçe kendi babamın kıymetini anlıyorum
Canım babam en ufak bişey de odadan çıkar..kayınpederde izin versen oturup seyredecek nasıl emiyor diye...terbiyesizlik diz boyu
Erkeğin yanıda bırak ben annem ve kendi yakın akrabalarımdaki kadınların dışındaki başka kadınların bile yanında emzirmek istemem . Ne gerek var yani milletin içinde emzirmeye. Ama szin durumunuz farklıymış soba bir odadaymış bence eşinle ciddi bir şekilde konuş tepkini belirt gerekiyorsa sert bir şekilde.
Kızlar 10 gün önce doğum yaptım annem yanımda bebişin göbeği düşene kadar kalacak.
Yanlış anlaşılmasın eve geleni istemediğimden değil ama lohusayım ve erkek misafirlerde geliyor
Bi de bana onların yanında bebeği emzir emzir diyorlar
Zaten göğüs uçlarım çatladı emzirirken resmen bağırıyorum bana arkanı dön emzir diyor kayınvalidem
Arkamı dönsem ne olacak bağırmama engel değilki bende emzirmektense bebeğe mama verelim diyorum
Kayınpederim oturuyor saatlerce kalkmıyor annem bebeği emzirecek bi müsade edin diyor
Eşime ne var sanki yanımızda niye emzirmiyor diyormuş...Nasıl ben onların yanında emzireyim ya ben kendi babamdan bile utanır çekinirim bu konuda...Onların yüzünden kendimi hiç rahat hissedemiyorum
Eşimin akrabalarından grip olup gelenler var bi de her gün geliyorlar bebeğin üzerine eğilip öpüyorlar falan..Bişeyde diyemiyorum annem biraz ima etmeye çalışsa bozuluyorlar.Eşime diyorum senin akrabaların biz söylesek 40 laf olur , sen söyle en azından uzaktan sevsinler diyorum ben nasıl söyleyim söyleyemem diyor...Mahalle de bebek görmeye gelecekmiş gelecek ay..O zaman annem de gitmiş olur ben iyice zorlanırım şuan bile bebekle ilgilenmekten hiç bişey yapamıyorum.En azından annem burdayken gelirlerse daha iyi olur.Söylemişler bebek görmeye gidelim diye kayınvalidem de gelecek ay gelin Seher Hanım'da o zamana kadar memleketten dönmüş olur demiş.Bende dedim annem burdayken gelsinler diye ama pek oralı olmadı.Ne var sanki Seher teyze de sonra da gelir
Valla o kadar kafaya taktımki bu durumu resmen güne oturmaya gelir gibi geliyorlar 4-5 saat kalkmıyor gelenler...bi de ben maalesef çok misafirlerin yanında :26:kendimi rahat hissedemiyorum
Hiç hamileliğimde uğramayan kayınvalidem evimden çıkmaz oldu bi de ona buna lafımı yapıyormuş emzirmiyorum diye..sanki emzirmeye vakit var...bende rahat edemiyorum erkeklerin yanında açıpda göğsümü bağırarak vermeye.En azından çatlak olmasa neyse.
Bence hiç abartmıyorsunuz çok haklısınız erkeklerin yanında çocuk emzirmekte ne demek ya rahatsız edici bir durum.Bazı insanlar bu konularda çok anlayışsız oluyor nedense,çocuğu olan insana pat diye haber vermeden gidenler bile varAllah yardımcınız olsun bebeğinizi güle güle büyütün.
:
katılıyorum canım işine qelince elin kızı derler ama işlerine gelince en mahrem olayda bile o bizden biri kesilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?