Bebek görme merasimi

Teşekkür ederim canım
Valla doğurdum doğuralı stresten başımı alamıyorum her gün bi sıkıntı
Keşke herkes senin gibi uzaktan uzağa öpse canım ya

Canım çok huysuz geceleri hiç durmuyor ,gündüzleri de pek durduğu söylenemez
Çok tatlı 41.5 x maşallah Allahım onu nazarlardan korusun
Kokusu o kadar tatlı ki öp öp doyamıyorum

Allah analı babalı büyütsün evladını 2.bebeğinmi senin önceki konunuda okumuştum babası daha oğluşunu sevemedi demiştin burdada kız demişsin.

Allah analı babalı büyütsün evladını 2.bebeğinmi senin önceki konunuda okumuştum babası daha oğluşunu sevemedi demiştin burdada kız demişsin.

"bebeğini sevemedi" demişti, aç oku tekrar istersen..
Bebeğinin cinsiyetini mi karıştıracak ayol yazarken..
Sen avukatı mısın dersen, evet.. Ve bunun için dünyanın parasını alıyorum her ay..

Sadece sordum arkadaşım doğru hatırıyormuşum oğluşu demiş ama yazarken yanlış yazmış olabilir yani tabiki karıştırmaz kendi bebeğinin cinsiyetini ben diğer konuda oğlan olarak hatırlıyordum bebeğinin şimdide kız deyince iki bebekmi var diye merak ettim.

Son düzenleme:
"bebeğini sevemedi" demişti, aç oku tekrar istersen..
Bebeğinin cinsiyetini mi karıştıracak ayol yazarken..
Sen avukatı mısın dersen, evet.. Ve bunun için dünyanın parasını alıyorum her ay..

daha önceki konularını takip etmedim detaylarını bilmiyorum .şimdi baktım öyle bişeler yazıyor.açtığı konularda ne yapacağımı şaşırdım 2. sayfada.eşim oğlunu sevemedi falan diyor. bir bakın

Son düzenleme:
Bir de biz kızımızı 7 aylık olana kadar erkek diye biliyorduk
Doktor her ay kontrole gitmemize rağmen ve ultrason da akmasına rağmen erkek diye söyledi cinsiyetini..meğer kordonu pipi sanmış :)
Yaptığım bebek alışverişlerini siz düşünün artık bebeğimin beşiği bile maviydi değiştirdik pembesiyle...
Ama kıyafetler kaldı elimizde onları da artık biz bebek görmeye gittiğimiz yerlere hediye olarak götürürüz :) tabi ben bu kadar düşüncesiz olmayacağım anne ve bebeğine karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…