canım işte böyle hep olan bana oluyor
Anneme bişey söylesem alınganlık yapıyor hiç benim gibi düşünmüyor,yaptıklarını normal sayıyor..Eşim baba oldu ama babalığının tadını daha çıkaramadı canım
oğluşunu bile sevemiyor gönlünce.Ona çok üzülüyorum ve onun yerine de kafama takıyorum maalesef.
Geceleri zaten uykusuzluktan stres,sıkıntı bir arada bende, bi de annemin yaptıkları iyice çileden çıkartıyor..İçimde biriken sessiz çığlık dışarı çıkacak diye korkuyorum. Hoş annem bişey söylediğinde bazen gereksiz yere agresif bi tablo sergilesem de, bu konuyla ilgili daha patlamadım Allah da patlatmasın.Ama eşim bi gün patlıcak diye de korkuyorum.Önceden annemi arar sorardı mesela ,önceki problemlerden dolayı çok nadir aramaya başlamıştı artık hiç aramaz heralde.
Bende adamı zorlayacak halim yok çok haklı ben olsam bende öyle yaparım ona da bişey diyemiyorum.
Canım annem beni seviyor amaona göre beni sevmesi demek eşimi sevmesi demek anlamına gelmiyor.Önceden de bahsetmiştim -daha önceki konularımda- evlenmişsek ele karıştık demektir ona göre ve eşimde el oğludur.Diyeceğim o ki el olarak gördüğü ve ömrü billah göreceği insanı annemin can ciğer sevmesi mümkün müdür :26: Kaldı ki hiç bi zaman eşine hizmet et telkininde bulunmaz senin annen gibi,aksine bırak alışsın o da sana hizmet etmeye mantığı vardır.Bak baban kaç yaşında hala bana hizmet ediyor der durur bende ona babam senin kocan,sana hizmet ediyor başkasına değil.Benim kocam da zaten bana elinden geldiğince destek oluyor kimseye hizmet etmek zorunda değil dedim