Ya zaten kv ve etrafı inanın yardımEviniz bayağı küçukmus. Siz bişey demeseniz, kendileri geldiklerinde görse evin müsait olmadığını, anlarlar mi acaba?
Ben doğumdan sonra eve geldigimde, iki kayın, kaynana, görümceler herkes vardı. Allah'tan birkaç gün sonra kaynana kavga çıkardı da defolup gittiler. Yoksa 40 çıkana kadar beni evlerine götüreceklerdi. Onlar gidince inanın oh be dedim bebegime zaten başından beri ben bakıyordum. Kimse bana sen dinlen dememişti ki onlar gidince çok rahatladim. Kaynana karşımdaki yatakta uzanmış geceleri beni izliyordu bebeğime bakarken. Misyonu oydu yani.
Size de gelip gitseler hemen keşke. Kalma olayi çok sıkıntı. Herşeye karışıyorlar. Bebeğimin altını değiştirme sıklığına bile karışıyordu kaynana. Çocuğun altı kirlenmiş değiştirme biraz daha kalsın diyordu. En iyisi tek olmak, haklısıniz bu konuda.
Oho siz böyle kendinizi geri çekmeyin ne istiyorsanız yapın, siz değil gelenler rahatsız olsun. Kendinizden ödün vermeyin bence.Evet bunu kibarca söyleyeceğim inşallah anlayış gösterip kırılmazlar. Beni bir de ankaranın kışı düşündürüyor yani. Bebek hasta bile olabilir, tam kış başlangıcı.
Ayy ben de daraldım valla şu an senin durumun daha zor bir de kızın varmış. Güzel çözüm gelecek inşallah :)
İşte hep korkularım bunlar
Ben bir de çok sade yaşayan biriyim, düğün de yapmadım kınadılarşimdi de doğum odası süslemeler, hediyelik dağıtmalar evde ikramlar falan olmayınca yine eleştirileceğimi biliyorum.
Sert bi insan da değilim, istemediğim şeyleri yapan birini tersleyemem de. İçime atar atar üzülürüm diye korkuyorum.
Geçen hafta kardeşim geldi
4 gece kaldı
Hiç rahat olmadı gerçekten
Gece Yatak odasından çıkamadık tuvalete bile, çünkü salonda yatıyor. Erken kalkıyorum acıkıyorum o uyuyor diye bekledim falan.
Bir de lohusalığı hiç kestiremiyorum. Çok zor bi dönem diyorlar, hormonlar zaten alt üst oluyormuş.