bebek hassasiyeti

Bikaç sayfa okudum konu sahibinin haline üzüldüm saf, temiz yürekli biri çok belli. Eşi saflığından faydalanmış sonra hatasını telafi etmek için evlenmiş olan kıza olmuş okulunu bırakmış, çok üzüldüm umarım okulunu dondurmuşsundur ve oğlun büyüdüğü zaman devam edersin. Ailen ne olursa olsun sana destek olmalıydı, neyse çok uzatmak istemiyorum ama çok üzüldüm 19 yaşında okulunu bırakıp evlenip çocuğunla öğrenci evinde kalmana.

Kış ayında gitmen biraz sakıncalı gittiğin zaman ailen iyi davranmazsa Allah korusun çocuk hasta falan olursa eşin ve kv konuşacak tipte insanlar, az daha sabret.

Eve
2 sene olmuş canım ne yapıp ne edip gitmen gerek çocuk yaz ayında da hasta olabilir hem baban torununu görünce barisir büyük ihtimal. Kayinvaliden cagiriyormus oraya gidersen de çocuk hasta olur o zaman.
T
2 sene olmuş canım ne yapıp ne edip gitmen gerek çocuk yaz ayında da hasta olabilir hem baban torununu görünce barisir büyük ihtimal. Kayinvaliden cagiriyormus oraya gidersen de çocuk hasta olur o zaman.
Evet ama oraya giderken direk otobus var burdan bartina giderken aktarmali gitmem gerekecek yada gebzedede ablam var oraya gidersem aktarmali olacak feribotla falan gidilyomus

Evet aslinda esimle cok gitmek istiyorum tek gitmeyi bnde istemem normalde cagiriyolar ama nasil karsilicaklar ne dicekler moralim bozulurmu onlarida dusunuyorum tek gittigim zman muhabbetimiz farkli olur diye dusunuyorum

Babam oyle cocuk torun sevecek bi tip degildirki onun haberi yokken bi gidip gelmek isterdim onunla yazin karsilarim yda dha sonra

bu arada bebeğe bakabiliyor musun? zorlanmıyor musun tek başına?
Yok allahim yardim ediyo cok sukur az cok ogrendim kaynanam sagolsun baya gazini ckarmasini altini degistirmeyi ogretti alistim yani uykusuzluga falanda oyle zaten artik emdimi uyuyo eskisi kadar zorlanmiyorum asilarini yaptirmaya cikyorum iste 5 dk mesafede allahtan

oralar çok soğuk şu anda, kış vakti otobüslerde yolculuk yapma. baharı beklemen daha mantıklı.

oralar çok soğuk şu anda, kış vakti otobüslerde yolculuk yapma. baharı beklemen daha mantıklı.
Hmm oylemi diyorsunuz bnde hep esimi bunaltip duruyorum uzuluyo bn imkansizi istiyorum hep tam olur gonderim diyo ama oglumuz usur diyo

Bakamazki okadar emiyo zaten gece gec uyudugu icin gunduz gec kalkiyo uyku problemi var cok uykusunu alamsa bile o gunun aksami yine gec uyur vidyo falan izler tlfndan belgesel cubbeli ahmet hoca dinler bide clash of clans oyununu oynar sizin esinizde oynarmi oyun boyle yda varmi tanidginiz

okurken evlenen sen değilsin sadece, geçer bu günler de inşallah. çocukla gitme bence bu soğukta zorlanırsın. Kaç sene kaldı eşinin okulunu bitirmesine
Hemen bitiyo yari donem bitti hemen uc dort ay sonra bitiyo iste yazinsa kpss kursu ehliyet kursu falan

Hmm erzurum baya soguk ama biz simdi evdeki sicaga bunyesi alismistir disari ckardimmi hasta olur diye dusunuyorum otobustede emziremem yanimda esim olsa oturur gorunmeden emzirirdim ama esim olmayinca emziremem oyle acikta altini degistirme meseleside var

Yok ikinci ogretim degil birinci ogretim ama simdi formasyon aldigi icin formasyon dersleride eklendi aksamlari gidiyo iste o derslere simdi ikinci donem hem normal derslere gidecek sabah aksamda formasyon dersine gidecek hic tatili yok onada yazik bide calisip hic uyumasinmi sinav haftasi iki uc saat uyuyo zaten yariyilda bile sinavlari var

Ben aylardır üyeyim kimseye boşan demedim. Seninki evlilik değil farkında değilsin. Ortada evlilik diye bişi olsa boşan denmez. Ayrıca okuduğunu hiç sanmıyorum.
Okudum 2. Sinifa gectim mugla unide biz zor sartlari asmaya calisiyoruz suan en iyisini yapamayiz elimizden gelen bu kadar kiralar 600 -700 2+1 evler dusunun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…