bebek hassasiyeti

Oo bizde bi ara disari guneste cikarmistik evde terlemis sanirim dondugumuzde biraz hapsirik ve oksuruk

muğladan eskişehire gıdene kadar kv denızın yanına bartına da gıdersınız kı bartın gıdılmeyecek yer degıl, ayrıca bebegınız seyahat edecek kadar buyumus 4 aylık imiş, hem 2 sene aılenızı görmemenız sızın ayıbınız ben her fırsatta gıderım-aılem canları ıstedıgınde gelır , ne esım ne baskası aılemın yanına gıtmeme karısamaz -cocukta bunun bahanesı olamaz-kalın gıydırdıkten onlemını aldıktan sonra sıkıntı olmaz...

Kayinvaliden sana ambargo koyuyor sen hala ben annemi ozledim ben köyumu ozledim diyorsun. Bu kadar pasif olmayin ya. Eger biryere gitmiyorsan kv veya pisirik kocan izin vermedi diye degil bebegin icin gitmeyeceksin.

o zaman hiçbirimiz kocalarımızı evden dışarıya çıkarmayalım

ne alaka ??
ben sadece konu sahibinin anlattığı kadarıyla öyle anladım
şimdi bir düşünün kadın evde sabahtan aksama çocuğuyla birlikte adam gündüz uyuyor akşam okula gidiyor okuldan sonra gece yarılarına kadar telefonla uğrasıyor
kadınla iletişim sıfır
adamın okul hayatından kadının haberi yok bir eveçocukla tıkılmış yasıyor
adam da kendi keyfinde

ben bu detayları bilmiyordum yorum yapamıycam

Anladığım kadarıyla kocan ikinci öğretim. Sevişip çocuk yapmayı biliyorsa gündüzleri bi işe girer, akşam okur. Sizi daha iyi koşullarda yaşatır. Sen ne evliliği biliyorsun ne hayatı. Evlenmeden sevişmeniz beni bağlamazda bağri çocuk yapmayın. Yazık değil mi o kuzuya. Sorumsuz bi babası , saf bi anası var.

Şaçlarımı yolasın geldi bu Nası bi karakter

Allahim derdiniz neydi peki ? Evlenmis bide cocuk yapmislar. Bu is biraz karisik gibi baba gorusmuyor falan, acaba hamile kaldigin icin mi evlenmek zorunda kaldin, esinde okuyor sen evde cocuk bakiyorsan sizin masraflarinizi kim karsiliyor ben asil oarsina takildim. Cocugun cocugu olmus yani, ahh ahhh. Neyse cok ozelse cevaplamak zorunda degilsin, ben oylesine aklimdan gecenleri yazdim.
Esin hakli karda kista kiyamette gidilmez koy yerinde sobali evlerde cocuk zaturrede olur bronsitte.

Tencere dibin kara, senin ki bende kara...

önceki konularda yazmıştı
çocuk için evlenmişler aile istememiş kızın küsmüşler
gecimleri de adamın ailesinin gönderdiği(bazen göndermediği ) harclık bir de öğrenci kredisi galiba

``arkadasim hamile kurtaj yaptiracaz`` diyen gecen gunki konuda yorum yapip genc kizlara nutuk cektigimde konu sahibi pek bi cemkirmisti bana ama iste gorun bakin gun gecmiyorki daha cocuk yastaki bedeni gelismis ama beyni hala cahil olan iki universiteli gencin dramini burda okumayalim. Kizlara tekrardan diyorum ya belli sinirlar icinde flort edin, yada o isi yapacaksanizda korunun kendinizi geleceginizi hayatinizi mahvetmeyin, al bak bu konu sahibine bu bide en iyi senaryo. Evlenmis cocuk sahip cikmis arkasinda durmus ama olan kizin hayatina olmus yine, anne baba sirt cevirmis, 19 yasinda okulu durdurmus kucagin bir bebekle hala ergen olan ``esim`` dedigi cocukla bir eve hapsolmus. Allahim sen akil fikir ver koru genc kizlari.

önceki konularda yazmıştı
çocuk için evlenmişler aile istememiş kızın küsmüşler
gecimleri de adamın ailesinin gönderdiği(bazen göndermediği ) harclık bir de öğrenci kredisi galiba

Allahim sen aklimi koru, sen akil fikir ver bu genclere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…