- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Oo bizde bi ara disari guneste cikarmistik evde terlemis sanirim dondugumuzde biraz hapsirik ve oksurukbasit bi örnek vereyim annemlerin evi 15 dk yürüme mesafesi ve oğlum o mesafede hasta oldu ki daha bu soğuklar bastırmadan gitmiştim hasta oldu iki günde ciğerlerine vurmuş hava vermişlerdi ve hastana bu vakayla doluydu
o zaman hiçbirimiz kocalarımızı evden dışarıya çıkarmayalımsizin eşinizin okulda sizden cok farklı bir yasamı yoksa ben de jessey değilim
sizde böyle kocam kocam diye ortalığa düşün
okumaya hevesli falan bir tip değildiniz anladığım kadarıyla,idealleri beklentileri olan falan???çalisma ekonomisi 2.snif
bu basit olanı işte kademe kademe ilerliyo sağlık problemi önlemm alınmazsaOo bizde bi ara disari guneste cikarmistik evde terlemis sanirim dondugumuzde biraz hapsirik ve oksuruk
Tmm gtmem biyerebu basit olanı işte kademe kademe ilerliyo sağlık problemi önlemm alınmazsa
yahu sen zaten bebeği pusete koyup yürüyüşe gidemiyorsun,nasıl gideceksin eskişehirden muğlaya kadar??Tmm g
Tmm gtmem biyere
o zaman hiçbirimiz kocalarımızı evden dışarıya çıkarmayalım
Can'ım birkez kalman yetmiş hamile kalmanaAma bn bikez gidip geldim o surekli kaliyo ne bilim ya bu daha kotu degilmi bn esimle kalmiyodum yurtta kaliyodum evlenmeden once keske gelmeseydim diyorum eve
ben bu detayları bilmiyordum yorum yapamıycamne alaka ??
ben sadece konu sahibinin anlattığı kadarıyla öyle anladım
şimdi bir düşünün kadın evde sabahtan aksama çocuğuyla birlikte adam gündüz uyuyor akşam okula gidiyor okuldan sonra gece yarılarına kadar telefonla uğrasıyor
kadınla iletişim sıfır
adamın okul hayatından kadının haberi yok bir eveçocukla tıkılmış yasıyor
adam da kendi keyfinde
Anladığım kadarıyla kocan ikinci öğretim. Sevişip çocuk yapmayı biliyorsa gündüzleri bi işe girer, akşam okur. Sizi daha iyi koşullarda yaşatır. Sen ne evliliği biliyorsun ne hayatı. Evlenmeden sevişmeniz beni bağlamazda bağri çocuk yapmayın. Yazık değil mi o kuzuya. Sorumsuz bi babası , saf bi anası var.Suan oyle en azindan ama oyle cok durmaz disarda hep evdemi dursun bn bunaliyorum o bunalmasin bari okulu var okulunu okusun duzgunce azbikac ay kaldi surda uykucu biri yani aksamda yatmak bilmiyo uce dorde kadar sabah gec kaliyo tabi napsin uyusun telefona gelince vazgeciremedim oyundan kac kez oynama evde patliyorum sikintidan muhabbet edelim bni yalniz birakma diyorum ama ne bilim ya
Şaçlarımı yolasın geldi bu Nası bi karakterNasıl ya sen şaka falan mısın ?
Bundan sonraki hayatını işaret diliyle mi geçirceksin peki..
Sen bana ekşici gibi geliyosun ama hadi hayırlısı ..,
Rahatsız edermiş duymuyor diyecekmiş ne diyecek duymayan insana ,görmüyor mu ?
Biz okurken evlendik esimle unide bn dondurdum okulu esim okuyo yariyilda bile firsati yok hep dersi var ve annemler ilk benim gelmemi bekliyolar cunku dugune bile gelemediler erken evlendigim icin baya bi zaman gecti aradan anca arayi yumusatabildik sadece babamla konusmuyoruz annem bebek mevliti yapsaydik gelecekti ama yapamadik kayinvalidem bn esimin yanina gelince vazgectim burda dursaydin yapcaktim dedi annende gelirdi sonra senide gonderirdim koyune ddi ama sen sabretmedin diyo koyum bartında
Tencere dibin kara, senin ki bende kara...İnsallah gelmez oyle gelmese bile baska turlu gelir ne bilim cocuk niyetiyle gelmedim zaten eve zaten bakiyo ama yetmiyo maddi olarak napalim idare edecez iste tabi evli adamin karsisina cikilmaz oyle ayip denen bisey var esofman giysin odasinda giysin ne giyiyosa
Allahim derdiniz neydi peki ? Evlenmis bide cocuk yapmislar. Bu is biraz karisik gibi baba gorusmuyor falan, acaba hamile kaldigin icin mi evlenmek zorunda kaldin, esinde okuyor sen evde cocuk bakiyorsan sizin masraflarinizi kim karsiliyor ben asil oarsina takildim. Cocugun cocugu olmus yani, ahh ahhh. Neyse cok ozelse cevaplamak zorunda degilsin, ben oylesine aklimdan gecenleri yazdim.
Esin hakli karda kista kiyamette gidilmez koy yerinde sobali evlerde cocuk zaturrede olur bronsitte.
7 , 8 sene süren hastalık neymiş be.
O kısmı anlamadım ama eşin haklı ben ailemede eşimin ailesinede bebeğim 6 ay olana kadar gitmedim.
2 tarafada yakın olduğum halde.
Buyrun siz gelin cıkamam dedim.
Bebek için fedakarlık şart kış ayında zorunluluk olmadkkca 1 yaş altı bebekler cıkmamalı[/QUOTE]
Tam tersi, bebekler her yere gitmeli. Bebegi yeterici kadar iyi gidirirsen, sorun olmaz. Cocuga temiz hava gerekiyor.
Türkler'in bu konudaki hasasiyetini anlayamiyorum. Yabancilar yeni dogmus bebegi ile puseti alip hemen disariya cikarlar. Bizde ise, yok 40 gün bekle, yok daha dahada sicak giydir...
Anladığım kadarıyla kocan ikinci öğretim. Sevişip çocuk yapmayı biliyorsa gündüzleri bi işe girer, akşam okur. Sizi daha iyi koşullarda yaşatır. Sen ne evliliği biliyorsun ne hayatı. Evlenmeden sevişmeniz beni bağlamazda bağri çocuk yapmayın. Yazık değil mi o kuzuya. Sorumsuz bi babası , saf bi anası var.
önceki konularda yazmıştı
çocuk için evlenmişler aile istememiş kızın küsmüşler
gecimleri de adamın ailesinin gönderdiği(bazen göndermediği ) harclık bir de öğrenci kredisi galiba
Allahim sen aklimi koru, sen akil fikir ver bu genclere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?