bebek hassasiyeti

Biz elimizden geldigince ilgileniyoruz bi sekilde gececek bu gunler birbirimizide seviyoruz sadece ailemi cok ozledim gitmek istiyorum yanlarina ama sartlar el vermiyo bu arada esim birinci ogretimde ara tatilde formasyon egitimi var yoksa zaten boyle ders mers olmasaydi gidecektik beraber

Gececek bu gunler herseye bu kadar kotumser yaklasirsak hayat daha cekilmez bir hal alir okulumu sadece bu senelik dondurdum seneye istersem devam edebilecegim ama bilmiyirum zaten bende ciddi isitme problemi var kulak zarlarim patlqmisti o yuzden derste hocayida pek duyamiyordum kitaplardan okudugum kadariyla yapabiliyordum

Ben aylardır üyeyim kimseye boşan demedim. Seninki evlilik değil farkında değilsin. Ortada evlilik diye bişi olsa boşan denmez. Ayrıca okuduğunu hiç sanmıyorum.

Seneye bebeğine kim bakacakta sen okuyacaksin

Lutfen yadirgamayn hata yaptigimizi biliyorum ama oldu bikere seviyoruz birbirimizi bazi yanlislarimz olsa hersey zqmanla duzelecek insallah

Yadirgiyorum ama cok buyuk yanlis yapmissiniz ama ortada bebek varmis yinede dogru olan/ mecbur oldugunuz seyi yapmissiniz. Keske ailelerinizden daha fazla destek alabilsenizde okuluna devam etsen, cocuguna ve kendine daha iyi bir gelecek hazirlasan. Yoksa omur boyu o evde hapis kalirsin ve esinin ustelikte ekonomik olarak mecbur oldugun kv ve kp in idaresinde olursun. Simdi soylediklerinde haklilar belki ama ileride haksiz olduklari konulardada istediklerini yapmanizi isteyecekler. Cidden cok zor. Senin ailenin oldugu kadar onlarinda istemedigi bir evlilik gebelik olmus sanirim, sirf mecburiyetten kabul etmisler herkes icin zor o yuzden bir an once sende esinde aklinizi basiniza alip ekonomik olarak kendinizi bagimsiz hale getirmeniz lazim. Madem ki evlendiniz bebeginiz var artik o eski ergen tavirlar cocukca istekler bitmesi gerek ve yetiskinler olgunlar dunyasina hizli bir gecis yapmaniz gerekecek. Aileni ozluyorsun ama yapacak birsey yok kucaginda bebekle tek basin koy yollarina dusemezsin, kucagindaki bebegin sagligi senin duygularindan daha onemli suanda, esinde gece yatmak bilmiyor sabah kalmak bilmiyorsa oda biraz kendine ceki duzen verecek, azicik sorumluluk alip gurulu olacak buyudugunu gostereck yarim gunlukte olsa , garsonlukta olsa gunduzleri okul saatine kadar bir ise girecek. Belliki 2. ogretim cok az dersi oluyordur onun. Yoksa siz daha cok bocalarsiniz bu sekilde. ikinizde cocuklugu bir kenara birakacaksiniz artik baska care yok.

Kulagin icin tedavi olmayi dusundun mu ? Isitme cihazi takmayi dusundun mu ? Sen bulmussun bahaneni zaten kulagim duymuyor amaaan ne gidecem okulan gitsemde duymuyorum zaten. Allah cidden akil fikir versin ve basiniza akli basinda bir yetiskin versin. Diyelimki okulada gittin senin o uyanmak bilemeyen esin sen okuldayken cocuga bakacak kadar dusunceli ozverili birimi? Cidden destege ve yardima ihtiyaciniz var.

Konu farklı boyutlara gelmiş arkadaşım...
Okurken evlenen bir sen değilsin...
Ve okulunu bir sebep yüzünden bırakan da sen değilsin kafana takma lütfen...
Artık dondurmak diye bir şey yok.. Kalktı.. Henüz değişene kadar düzen, ne zaman gitsen devam edebiliyorsun okuluna..
Ben de 2. üni. mi okuyordum sağlık sorumlarım peşine de bebeğim olunca şimdilik bıraktım ama ne zaman istesem kayıt yaptırıp devam edebileceğim söylendi..
Oğlum biraz büyüsün başlayacağım ben de..

Gitme konusuna gelince..
Aile benim için çok önemlidir..
Eşimin de benim de ailem..
Bu yüzden iki tarafa da eşit mesafe yaklaşırım şu anlamda yani mesela senelik iznim 20 günse en az 10 günü kesinlikle ailem için ayırırım...
Özlemişsin..
Ben de ailemden uzağım öyle üzüldüm ki.. 2 sene uzun bir süre bana göre..
Böyle alıştırma.. Hiçbir şey de olmaz güzel korursan bebeğine.. Zaten emiyormuş da yolda da sıkıntı vermez sana..
Ben Erzurum gibi yerde yaşıyorum geçen sene bebeğim 3 aylıkken gittim ailemin yanına şubatta..
Çok da iyi gelmişti bana..
Bence gidebilirsin...
Ben şimdiden yazı iple çekiyorum biran önce gelse diye..
Evimi, şehrimi, köyümü özledim

okurken evlenen sen değilsin sadece, geçer bu günler de inşallah. çocukla gitme bence bu soğukta zorlanırsın. Kaç sene kaldı eşinin okulunu bitirmesine

Olamaz bn bilirim hissederim esim durust bnm ahlakli baska kiza bakmaz bile anneside anlatir oglunu boyle soyle diye ove ove bitiremez
İkide birde kocam dürüst ,ahlaklı deme,kırmayım seni diyorum ,olmuyor.Madem o kadar dürüst,ahlaklı ,neden seni evlenmeden hamile bıraktı.

Aileniz düğüne gelmedi babanız küs. 2 senedir gorusmuyorsunuz şu aşamada sizin girmeniz gerek ailenizin değil kaçarak mi evlendin.

Amin amin bnde yada bizde farkindayiz hatamizin ama duzeltmeye calisiyoruz iste en iyisi olmasi icin

Aileniz düğüne gelmedi babanız küs. 2 senedir gorusmuyorsunuz şu aşamada sizin girmeniz gerek ailenizin değil kaçarak mi evlendin.
Kacmak sayilmaz aslinda ama unide evlendim iste cocuk oldu ama olmadan oncede esim ciddiydi bn olmaz falan diyodum ama cocuk olunca hemen evlendik iste bn gtmek istiyorum ama esimn frsati yok gtmeye bde cok uzak ve soguk

Sonunda insanı bunu söyleyecek raddeye getiriyorlar
Cunku bni zaten sahiplenmis duygusal olarak evlenmeden yani cocuk olmadanda bna bu yaz evlenelim diyordu bn olmaz dedim ailem coxuk olcagni bilseydi hemen evlendirirdi ama olan olsu iste esimde kendi ailesine karsi mahcuptu

bir kulağım duymuyor ,okula devam edemem diyosun ama evlenmemiş olsaydın okulu mu bırakacaktın?

Kacmak sayilmaz aslinda ama unide evlendim iste cocuk oldu ama olmadan oncede esim ciddiydi bn olmaz falan diyodum ama cocuk olunca hemen evlendik iste bn gtmek istiyorum ama esimn frsati yok gtmeye bde cok uzak ve soguk
2 sene olmuş canım ne yapıp ne edip gitmen gerek çocuk yaz ayında da hasta olabilir hem baban torununu görünce barisir büyük ihtimal. Kayinvaliden cagiriyormus oraya gidersen de çocuk hasta olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…