- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Biz elimizden geldigince ilgileniyoruz bi sekilde gececek bu gunler birbirimizide seviyoruz sadece ailemi cok ozledim gitmek istiyorum yanlarina ama sartlar el vermiyo bu arada esim birinci ogretimde ara tatilde formasyon egitimi var yoksa zaten boyle ders mers olmasaydi gidecektik beraberAnladığım kadarıyla kocan ikinci öğretim. Sevişip çocuk yapmayı biliyorsa gündüzleri bi işe girer, akşam okur. Sizi daha iyi koşullarda yaşatır. Sen ne evliliği biliyorsun ne hayatı. Evlenmeden sevişmeniz beni bağlamazda bağri çocuk yapmayın. Yazık değil mi o kuzuya. Sorumsuz bi babası , saf bi anası var.
Lutfen yadirgamayn hata yaptigimizi biliyorum ama oldu bikere seviyoruz birbirimizi bazi yanlislarimz olsa hersey zqmanla duzelecek insallahAllahim sen aklimi koru, sen akil fikir ver bu genclere.
Gececek bu gunler herseye bu kadar kotumser yaklasirsak hayat daha cekilmez bir hal alir okulumu sadece bu senelik dondurdum seneye istersem devam edebilecegim ama bilmiyirum zaten bende ciddi isitme problemi var kulak zarlarim patlqmisti o yuzden derste hocayida pek duyamiyordum kitaplardan okudugum kadariyla yapabiliyordum``arkadasim hamile kurtaj yaptiracaz`` diyen gecen gunki konuda yorum yapip genc kizlara nutuk cektigimde konu sahibi pek bi cemkirmisti bana ama iste gorun bakin gun gecmiyorki daha cocuk yastaki bedeni gelismis ama beyni hala cahil olan iki universiteli gencin dramini burda okumayalim. Kizlara tekrardan diyorum ya belli sinirlar icinde flort edin, yada o isi yapacaksanizda korunun kendinizi geleceginizi hayatinizi mahvetmeyin, al bak bu konu sahibine bu bide en iyi senaryo. Evlenmis cocuk sahip cikmis arkasinda durmus ama olan kizin hayatina olmus yine, anne baba sirt cevirmis, 19 yasinda okulu durdurmus kucagin bir bebekle hala ergen olan ``esim`` dedigi cocukla bir eve hapsolmus. Allahim sen akil fikir ver koru genc kizlari.
Siz her onune gelene birak bosa diyosunuz ne kocalar var onlara bi bakin gazete okuyun bn okuyorum mesela burdaki kadinlar bosan diyo gidyo bosaniyo kadin kolaymi bu yuva cabukmu kuruluyo sanki bide maharetmis gibi anlatiyolar burda bosandim kurtuldum diye son yillarda bosanmalar iyice artti farkindamisiniz iste bu sizin gibi dusunenler yuzunden
Gececek bu gunler herseye bu kadar kotumser yaklasirsak hayat daha cekilmez bir hal alir okulumu sadece bu senelik dondurdum seneye istersem devam edebilecegim ama bilmiyirum zaten bende ciddi isitme problemi var kulak zarlarim patlqmisti o yuzden derste hocayida pek duyamiyordum kitaplardan okudugum kadariyla yapabiliyordum
E
aynen aynen dogru dimi o
Lutfen yadirgamayn hata yaptigimizi biliyorum ama oldu bikere seviyoruz birbirimizi bazi yanlislarimz olsa hersey zqmanla duzelecek insallah
Gececek bu gunler herseye bu kadar kotumser yaklasirsak hayat daha cekilmez bir hal alir okulumu sadece bu senelik dondurdum seneye istersem devam edebilecegim ama bilmiyirum zaten bende ciddi isitme problemi var kulak zarlarim patlqmisti o yuzden derste hocayida pek duyamiyordum kitaplardan okudugum kadariyla yapabiliyordum
4 aylik bebeğim var kendi memleketime gitmek istiyorum hep esim okuduğu için gidemiyoruz daha hic kayinvalidemler falan gitmedik annemlerin yanina oyuzden tek basina gidemezsin diyolar adetmis bizle beraber gidince daha sonra kendin gidebilirsin diyolar esimin cok gonderesi var cunku ben koyumu ozledim diyip duruyorum esimde tam gondercem kivamina gelince yine vazgecyo bebeğimizi üşütürsun giderken karda kiyamette kucuk bebekle gidilmez yaz gelsin hep birlikte gideriz diyolar ama ben cok sıkıldım ve ozledim ailemi iki sene olacak görüşmeyeli onumuzdeki yaza kadar gitmezsem eşimde annem izin vermiyo gittigini duyarsa kizar bni araynca anlar bi sekilde diyo gitsen cocuk usutur hasta edersin sonra 7/8 sene uğrasiriz surekli hasta olur herbiseyde diyor bu durumu yasayan varmi benim gibi
İkide birde kocam dürüst ,ahlaklı deme,kırmayım seni diyorum ,olmuyor.Madem o kadar dürüst,ahlaklı ,neden seni evlenmeden hamile bıraktı.Olamaz bn bilirim hissederim esim durust bnm ahlakli baska kiza bakmaz bile anneside anlatir oglunu boyle soyle diye ove ove bitiremez
İkide birde kocam dürüst ,ahlaklı deme,kırmayım seni diyorum ,olmuyor.Madem o kadar dürüst,ahlaklı ,neden seni evlenmeden hamile bıraktı.
Aileniz düğüne gelmedi babanız küs. 2 senedir gorusmuyorsunuz şu aşamada sizin girmeniz gerek ailenizin değil kaçarak mi evlendin.Biz okurken evlendik esimle unide bn dondurdum okulu esim okuyo yariyilda bile firsati yok hep dersi var ve annemler ilk benim gelmemi bekliyolar cunku dugune bile gelemediler erken evlendigim icin baya bi zaman gecti aradan anca arayi yumusatabildik sadece babamla konusmuyoruz annem bebek mevliti yapsaydik gelecekti ama yapamadik kayinvalidem bn esimin yanina gelince vazgectim burda dursaydin yapcaktim dedi annende gelirdi sonra senide gonderirdim koyune ddi ama sen sabretmedin diyo koyum bartında
Amin amin bnde yada bizde farkindayiz hatamizin ama duzeltmeye calisiyoruz iste en iyisi olmasi icin``arkadasim hamile kurtaj yaptiracaz`` diyen gecen gunki konuda yorum yapip genc kizlara nutuk cektigimde konu sahibi pek bi cemkirmisti bana ama iste gorun bakin gun gecmiyorki daha cocuk yastaki bedeni gelismis ama beyni hala cahil olan iki universiteli gencin dramini burda okumayalim. Kizlara tekrardan diyorum ya belli sinirlar icinde flort edin, yada o isi yapacaksanizda korunun kendinizi geleceginizi hayatinizi mahvetmeyin, al bak bu konu sahibine bu bide en iyi senaryo. Evlenmis cocuk sahip cikmis arkasinda durmus ama olan kizin hayatina olmus yine, anne baba sirt cevirmis, 19 yasinda okulu durdurmus kucagin bir bebekle hala ergen olan ``esim`` dedigi cocukla bir eve hapsolmus. Allahim sen akil fikir ver koru genc kizlari.
Kacmak sayilmaz aslinda ama unide evlendim iste cocuk oldu ama olmadan oncede esim ciddiydi bn olmaz falan diyodum ama cocuk olunca hemen evlendik iste bn gtmek istiyorum ama esimn frsati yok gtmeye bde cok uzak ve sogukAileniz düğüne gelmedi babanız küs. 2 senedir gorusmuyorsunuz şu aşamada sizin girmeniz gerek ailenizin değil kaçarak mi evlendin.
Cunku bni zaten sahiplenmis duygusal olarak evlenmeden yani cocuk olmadanda bna bu yaz evlenelim diyordu bn olmaz dedim ailem coxuk olcagni bilseydi hemen evlendirirdi ama olan olsu iste esimde kendi ailesine karsi mahcuptuSonunda insanı bunu söyleyecek raddeye getiriyorlar
2 sene olmuş canım ne yapıp ne edip gitmen gerek çocuk yaz ayında da hasta olabilir hem baban torununu görünce barisir büyük ihtimal. Kayinvaliden cagiriyormus oraya gidersen de çocuk hasta olur o zaman.Kacmak sayilmaz aslinda ama unide evlendim iste cocuk oldu ama olmadan oncede esim ciddiydi bn olmaz falan diyodum ama cocuk olunca hemen evlendik iste bn gtmek istiyorum ama esimn frsati yok gtmeye bde cok uzak ve soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?