- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Bişey değil rica ederimaynen bnm yerime acıkladgın için sagol
Bu nasıl bir yorumdur? Siz zaten evlenmeden hamile kalmadınız mı? Ailenize söylemiş miydiniz siz, erkek arkadaşınızda kaldığınızı cinsel birlikteliğinizin olduğunu? Kendi yaşadığınızı mı kınıyorsunuz ve ailesine anlatayım da ne MAL olduğunu bilsinler demek nasıl bir deyiştir. İyi ki siz eşinizle sevgili iken sizin gibi düşünen bir arkadaşınız yokmuş da ailenize ispiklememiş sizi.Klasiktir mervelerde kalıyorum demek.aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
4 aylik bebeğim var kendi memleketime gitmek istiyorum hep esim okuduğu için gidemiyoruz daha hic kayinvalidemler falan gitmedik annemlerin yanina oyuzden tek basina gidemezsin diyolar adetmis bizle beraber gidince daha sonra kendin gidebilirsin diyolar esimin cok gonderesi var cunku ben koyumu ozledim diyip duruyorum esimde tam gondercem kivamina gelince yine vazgecyo bebeğimizi üşütürsun giderken karda kiyamette kucuk bebekle gidilmez yaz gelsin hep birlikte gideriz diyolar ama ben cok sıkıldım ve ozledim ailemi iki sene olacak görüşmeyeli onumuzdeki yaza kadar gitmezsem eşimde annem izin vermiyo gittigini duyarsa kizar bni araynca anlar bi sekilde diyo gitsen cocuk usutur hasta edersin sonra 7/8 sene uğrasiriz surekli hasta olur herbiseyde diyor bu durumu yasayan varmi benim gibi
bu elestirilere cvp veremicem hayattan soguma sebebimsinizVay arkadas millet nasil leyla oluyor, nasil icmeden kafayi buluyor da boyle seyler yapabiliyor anlamak mumkun degil. Benim aklima mantigima sigmiyor. Bazen cocuktaki akil buraya konu acanlarda yok diyorum. Benim 9 yasindaki yegen bile daha mantikli dusunebilir durumda. Cahillik cahillikte bu da bir yere kadar be. Universite okuyan insanlarin daha rasyonel dusunebilmesi gerekmiyor mu ya? Bu ne bicim is..Neye okula gidiliyor yahu?
cunku istedikleri bicimde evlenipe dogum yapmadım ondanaileniz neden dogumunuza gelmedi, siz gidemediniz de aileniz niye iki yildir size gelemedi? kayinvalideye ne sizin nereye, ne zaman, kiminle gideceginizden?
amann evlenipte siddet görenlerin hayatı hayat degil yani bnmki yine iyi sadece bu sene böyleBişey değil rica ederim
Eşini seviyorsun guveniyorsun tamam ama şuilgili diyorsun onu neye dayanarak diyorsun gerçekten anlamadim arkadaşlar da söylemiş bi kere sorumluluk sıfır insan gerekirse 4 saat uyur yine okula da gider 3 kuruş da olsa kazanır getirir eve. Çocuğu kucağına almak da bir ilgilenme sayılmıyor çok gencsin çok cahilsin kötü anlamda soylemiyorum tecrubesizsin hayat bu değil resmen eziyet cekiyorsun yani okurken hayretler içinde kaldım konu sahtedir umarım dedim ama dogruysa çok kötü.
yaslı kadın koyde hayvanlara bakıyo bide hep önce bnm gelmemi bekliyolarIki yere de gitme baharı bekle ve önce anne ne git. Kv beklesin biraz. Bebiş için az daha katlan. Annen dogumuna gelmediyse kusura bakma kacmista olsan rizasi olmadannda evlenmiş olsan anne yüreği dayanamazdı ve gelirdi. Demekki annen biraz vicdansizmis.
bn bda eve gelmezdimki bna yaklastıgı içinBu nasıl bir yorumdur? Siz zaten evlenmeden hamile kalmadınız mı? Ailenize söylemiş miydiniz siz, erkek arkadaşınızda kaldığınızı cinsel birlikteliğinizin olduğunu? Kendi yaşadığınızı mı kınıyorsunuz ve ailesine anlatayım da ne MAL olduğunu bilsinler demek nasıl bir deyiştir. İyi ki siz eşinizle sevgili iken sizin gibi düşünen bir arkadaşınız yokmuş da ailenize ispiklememiş sizi.Klasiktir mervelerde kalıyorum demek.
Konuna gelirsem, o kadar küçük bir bebekle otobüs yolculuğu bu soğukta eziyet olur, bebek de siz de hasta olabilirsiniz.
bu durumu vurgular ve bu sikintidan sadece bebeginizi alip el opmeye gittiginizde duzeltebileceginizi soylerseniz kv'nize soz dusmeyecektir.cunku istedikleri bicimde evlenipe dogum yapmadım ondan
1 hafta da olsa hayvanları birine örneğin babanıza emanet edip gelebilirdi. Önce sizin gitmeniz bekleniyor olabilir ki olması gereken de o Amaaaa ortada koca bir ama var, hiçbir anne evladı doğum yaptığında gitmemezlik yapmaz. Bunun da çok büyük hastalıklar gibi durumlar dışında bir bahanesi olmaz. Hayvan bakmak bahane değildir, benim yaşlı teyzem de 70inde ama kızı doğum yaptığında kızında kaldı. 6 aylık bebek kızına calisirsan bakarım diyor ki 11 ve 14 yaşlarında iki torununa baktı senelerce ki diğer torunları saymadı bile. Bir evlat doğum yaptıysa öncesi sonrası olmaz bu işin bence,yaslı kadın koyde hayvanlara bakıyo bide hep önce bnm gelmemi bekliyolar
Önce bebek yapmislar sonra mecburi evlenmisler1 hafta da olsa hayvanları birine örneğin babanıza emanet edip gelebilirdi. Önce sizin gitmeniz bekleniyor olabilir ki olması gereken de o Amaaaa ortada koca bir ama var, hiçbir anne evladı doğum yaptığında gitmemezlik yapmaz. Bunun da çok büyük hastalıklar gibi durumlar dışında bir bahanesi olmaz. Hayvan bakmak bahane değildir, benim yaşlı teyzem de 70inde ama kızı doğum yaptığında kızında kaldı. 6 aylık bebek kızına calisirsan bakarım diyor ki 11 ve 14 yaşlarında iki torununa baktı senelerce ki diğer torunları saymadı bile. Bir evlat doğum yaptıysa öncesi sonrası olmaz bu işin bence,
Ayrıca madem okuyordunuz bebek için okulun bitmesini neden beklemediniz? Ben de okurken evlenen çok kişi gördüm ama bebek yapmadılar hemen.
Hmmm aydinlattiginiz için teşekkürler.Önce bebek yapmislar sonra mecburi evlenmisler
O kadar saf ve cahilsin ki. (Kötü anlamda kullanmıyorum) Eşin sadece bir kez yanaştı da hamile mi kaldın? Aynı şeyi yaşamışken başkalarını yargılama ki daha ağırları sana dönmesin.Mal diye tabir ettiğin kız da senin için evlenmeden hamile kaldı ne mal olduğu buradan belli demiş olsa hoş olur mu?bn bda eve gelmezdimki bna yaklastıgı için
Ya esim cikarmiyo dinlemiyo beni soguk hava cikamazsiniz diyo hep bide herseye mecburiyetten katlaniyorum icme desem dinleyen olmaz bn bile rahatsiz oluyorum cocugu baska odaya gecirdigimzde iciyo ayrica kaynanamin evindede oglu dger oglu iciyodu sigara yani sigaradan kacisim yok bnm bnde boguluyorum sgaradanO kadar saf ve cahilsin ki. (Kötü anlamda kullanmıyorum) Eşin sadece bir kez yanaştı da hamile mi kaldın? Aynı şeyi yaşamışken başkalarını yargılama ki daha ağırları sana dönmesin.Mal diye tabir ettiğin kız da senin için evlenmeden hamile kaldı ne mal olduğu buradan belli demiş olsa hoş olur mu?
Yaşın küçük, tecrübesizsin .Eşim çok iyi ahlaklı diye tutturmuş gidiyorsun.çok iyi eş, iyi baba sabahlara kadar video seyredip, oyun oynamaz.sabaha kadar uyumayan öğlene kadar uyur haliyle.
bebeği kucağına almayla da iyi baba olunmuyor.eşin part time bir işe girebilir, sana bebeğine daha iyi hayat sunmak için çaba sarfedebilir.hem çalışıp hem de okuyan çok kişi var.
sigara içilen öğrenci evinde bebek büyütmek çok sağlıksız.sizinki evlilik değil evcilik oyunu maalesef.resmen sen ve bebeğin hapis hayatı yaşıyorsunuz.10 aylık kızım var 40 çıktığından beri doktor tavsiyesi ile hergün dışarı çıkardım.kar yağarken bile parka götürdüm,sıkı giydirdikten sonra hiçbirşey olmuyor ve çok da iyi geliyor bebeğime.arada çıkar bebeğini dışarı , temiz hava alsın .sana da iyi gelir .
Dinlemezlerki bnibu durumu vurgular ve bu sikintidan sadece bebeginizi alip el opmeye gittiginizde duzeltebileceginizi soylerseniz kv'nize soz dusmeyecektir.
Babam annemi hic biyere gondermezki annemin yanindayken1 hafta da olsa hayvanları birine örneğin babanıza emanet edip gelebilirdi. Önce sizin gitmeniz bekleniyor olabilir ki olması gereken de o Amaaaa ortada koca bir ama var, hiçbir anne evladı doğum yaptığında gitmemezlik yapmaz. Bunun da çok büyük hastalıklar gibi durumlar dışında bir bahanesi olmaz. Hayvan bakmak bahane değildir, benim yaşlı teyzem de 70inde ama kızı doğum yaptığında kızında kaldı. 6 aylık bebek kızına calisirsan bakarım diyor ki 11 ve 14 yaşlarında iki torununa baktı senelerce ki diğer torunları saymadı bile. Bir evlat doğum yaptıysa öncesi sonrası olmaz bu işin bence,
Ayrıca madem okuyordunuz bebek için okulun bitmesini neden beklemediniz? Ben de okurken evlenen çok kişi gördüm ama bebek yapmadılar hemen.
Simdi iliskiye giripte cocuk yapmamakmi maharet yani bn iliskiye girme yanlisi degildim hic bi zman haydar dumende rastlardim kizlarin cogu hamile kalirmiyim diye sorarken bn kinardim oyuzden basima geldi bunlar belki ama ordakiler bile surekli iliskiye grdikleri halde bn nasil hamile kaldim anlamadim soktaydim zaten bnm hc bseyden haberim yokmus cahilmisim gercekten esim bna sormadan yemis halti bn hamile kaldigimda sordum bn boyle oldugunu olacagni hic dusunmedim dedi gercekten ikimizde cahilligin kurbaniyizO kadar saf ve cahilsin ki. (Kötü anlamda kullanmıyorum) Eşin sadece bir kez yanaştı da hamile mi kaldın? Aynı şeyi yaşamışken başkalarını yargılama ki daha ağırları sana dönmesin.Mal diye tabir ettiğin kız da senin için evlenmeden hamile kaldı ne mal olduğu buradan belli demiş olsa hoş olur mu?
Yaşın küçük, tecrübesizsin .Eşim çok iyi ahlaklı diye tutturmuş gidiyorsun.çok iyi eş, iyi baba sabahlara kadar video seyredip, oyun oynamaz.sabaha kadar uyumayan öğlene kadar uyur haliyle.
bebeği kucağına almayla da iyi baba olunmuyor.eşin part time bir işe girebilir, sana bebeğine daha iyi hayat sunmak için çaba sarfedebilir.hem çalışıp hem de okuyan çok kişi var.
sigara içilen öğrenci evinde bebek büyütmek çok sağlıksız.sizinki evlilik değil evcilik oyunu maalesef.resmen sen ve bebeğin hapis hayatı yaşıyorsunuz.10 aylık kızım var 40 çıktığından beri doktor tavsiyesi ile hergün dışarı çıkardım.kar yağarken bile parka götürdüm,sıkı giydirdikten sonra hiçbirşey olmuyor ve çok da iyi geliyor bebeğime.arada çıkar bebeğini dışarı , temiz hava alsın .sana da iyi gelir .
Nasıl yaaaa????öğrenci evinde aile hayatı yaşamaya mı çalışıyorlarmş üstelik bebek te varr.beennnn şoookkkk .lütfen yanlış anladığımı söyleyin.kayınvalide ile yaşamıyorlar, kayınvalide başka şehirde, eskişehir'de
arkadaş evinde yaşıyorlar
kayınvalide herşeye karışmıyor, bir çok kv'ye göre iyi bir kadınmış, sadece adet gereği ilk gidişte toplu olarak gitmek istiyormuş, yoksa kız tarafı yanlış anlayabilirmiş, ilk seferden sonra konu sahibi dilediği gibi davranabilirmiş
bazı yorumlar yazmış ara ara konu sahibi
hatalarının farkında ama eşimi oğlumu seviyorum diyor, bu zor günler inanıyorum geçecek diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?