bebek hassasiyeti

Bende oyle dusunuyorum sizin gibi ama esim abartiyosun diyo evet hem okuyup hem calisanlar var ama esim hic dnlenemezki ozman cunku yariyil tatili bile yok hep sinavlari var formasyon iside cikti ugrasiyo iste allahtan notlari guzel yatiyo ama basariyo bisekilde bu sene boyle uyusunda seneye ise girince uyuyamaz zaten

4 aylık bebek kaç kilo ki? Hadi olsun 8 kilo ya da 9 kilo. Kucağına alamıyo musun? Yanlış anlama ama yaşın kaç?
Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina

Bn sevmedigim icin yargilarim kizin giyimi faln hic hos degil esimin yaninda bile napim bben delirmimde erkek arkadsida hic bisey demiyo kiza git duzgn syler giyin diye kisin boyleyse yazin sortla cikar bu disari

Valla ister şort giyer ,ister bikiniyle çıkar senden akıllı davranmış bak ,doğurmamış bir tane
Sen kendi hayatına baksana sanane millet ne giyiyor ne şekil yaşıyor ,ya sabır ya ..

Cikamaz insan da biraz utanma olur

Valla ister şort giyer ,ister bikiniyle çıkar senden akıllı davranmış bak ,doğurmamış bir tane
Sen kendi hayatına baksana sanane millet ne giyiyor ne şekil yaşıyor ,ya sabır ya ..
Oyle ates dustugu yeri yakiyo tabi basiniza gelse boyle demezsiniz o zman yazmayin

Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina

Canım benim de iki çocuğum var. Biliyorum yani kucakta bebek taşımayı. Saatlerce dolaş demiyorum ki. Hava al gel. Zaten dışarısi çok soğuk artık. Ne bileyim ben seni çözemedim. Ya hiç bi şeyin farkında değilsin ya da umursamiyosun. Eğer bu konu gerçekse ve sen bunları yazarken ciddiysen sana tek tavsiyem ailene dön. Yalvar yakar babana. Kıyamaz kabul eder. Senin şimdi yaşadığın hayat değil. Kocan da oyun oynuyo seninle. Seni saf bulmuş kullanıyo .

Oyle ates dustugu yeri yakiyo tabi basiniza gelse boyle demezsiniz o zman yazmayin

Ne alaka ,utanma şortla mı oluyor ?
İstemiyorsanız çıkın gidin başka eve yerleşin ..
O kocan çocuk yapmayı biliyorsa eve bakmayı da bilsin ..
Başıma böyle bir şey gelmez benim merak etme ..
Sen kendini kurtarmaya bak ...

Yok oyle kolay degil eskisi gibi olmak bn seviyorum esimi oglumu birakip gitmem hic goturmem demiyo yazin goturucem diyo

Valla canım eşinde kaynananda bahane aramiş adam daha karisina karistirmamayi bilmiyo kv ne karisirki ailene gitmene onane koruyup kollarsan dikkat edersen hasta olmaz allahin izniyle ha olduki hasta oldu çocuk bu hicmi hasta olmiycak sanki bi tek senin ailendemi hasta olcak bu çocuk onlarin yaninda olmiycakmi bence bu konulara karismalarina firsat verme çok ezilirsin bebegide tasimada ne var kanguru ya koy sar bi güzel mis gibi benimde kizim 4 aylık ben buay istanbuldan balikesire gidicem iki çocukla azcik kendine güven

Aynen ya. Kendine bakmadan eleştiriyor birde. Biz objektif olalım dedikçe. Birde insanda biraz utanma olur yazmış gülermisin ağlar mısın. :)

Cikamaz insan da biraz utanma olur

Başkalarını yargılamadan önce kendinize bakın. Şortla gezmek utanılacak şey değil. Utanılacak onca şey varken.

İnsallah gelmez oyle gelmese bile baska turlu gelir ne bilim cocuk niyetiyle gelmedim zaten eve zaten bakiyo ama yetmiyo maddi olarak napalim idare edecez iste tabi evli adamin karsisina cikilmaz oyle ayip denen bisey var esofman giysin odasinda giysin ne giyiyosa

Yok oyle kolay degil eskisi gibi olmak bn seviyorum esimi oglumu birakip gitmem hic goturmem demiyo yazin goturucem diyo

Oğlunu bırak demiyorum ki. İyi madem kocaninda çok seviyosun katlan çek bunu. Yarın öbür gün dünya kaç bucakmis gördüğün zaman ah dersin. Amaaannn ben niye sinirleniyorum ki banane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…