- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Bende oyle dusunuyorum sizin gibi ama esim abartiyosun diyo evet hem okuyup hem calisanlar var ama esim hic dnlenemezki ozman cunku yariyil tatili bile yok hep sinavlari var formasyon iside cikti ugrasiyo iste allahtan notlari guzel yatiyo ama basariyo bisekilde bu sene boyle uyusunda seneye ise girince uyuyamaz zatenanlamadığınız şey şu,bu adam hala öğrenci hayatı yaşıyor.yani bir aile babası değil.öyle olsaydı bir işe girip çalışırdı.hem öğrenci olup hem çalışan o kadar çok insna var ki hele eskişehirde.isteseydi çalışıp,ayrı ev bile tutardı..savunma hiç boş yere adamı..
o kadar küçüksün ki,bu durumu bile göremiyorsun..erkeğin sorumluluklarından haberin bile yok.
olay arkadaşlarıyla görüşmesi falan değil,zaten okula gidip görüşüyor isytediği kişiyle.bir de gece gidiyor,öğlene kadar yatıyor.
sorumluluk sahibi bir adam baba olarak,okuluna gider,sonra da iş bulup çalışırdı..
bez parasını zor çıakrıyoruz demişsin üstelik..sen evde neden tıkılı kalıyosun.çık briaz dolaş,paran yoksa bile yürü gel.adalar da gezsen bir çay içsen 5 tl verirsin.
az akıllan kuzum.
okulu vakit kaybı olarak gören birine daha da bir şey diyemem
mutluluklar
Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina4 aylık bebek kaç kilo ki? Hadi olsun 8 kilo ya da 9 kilo. Kucağına alamıyo musun? Yanlış anlama ama yaşın kaç?
20yaşını sormuştum cevap gelmedi???
Bn sevmedigim icin yargilarim kizin giyimi faln hic hos degil esimin yaninda bile napim bben delirmimde erkek arkadsida hic bisey demiyo kiza git duzgn syler giyin diye kisin boyleyse yazin sortla cikar bu disari
Cikamaz insan da biraz utanma olurSevmeyebilir.Eşini kıskanabilirsin ama yargılayamazsın. Çünkü orası ortak ev, ne kadar delirsen de birşey diyemezsin. Sende şort giyip gezsen, ev arkadaşıda sana karışamaz. Ha çok şikayet ediyorsanız evinizi ayırırsınız ya da başka ev arkadaşları bulabilirsiniz. Valla kırmak istemiyorum ama aile rızası almadan hamile kalıp kaçarcasına evlenmek, o kızın yaptığından daha iyi bir iş değil benim gözümde ki yine de seni ayıplamıyorum, insanız hepimizin başına olaylar gelebilir diye. Ha birde kız çıksın yazın şortla çıksın dışarı nolcak ki? :)
Oyle ates dustugu yeri yakiyo tabi basiniza gelse boyle demezsiniz o zman yazmayinValla ister şort giyer ,ister bikiniyle çıkar senden akıllı davranmış bak ,doğurmamış bir tane
Sen kendi hayatına baksana sanane millet ne giyiyor ne şekil yaşıyor ,ya sabır ya ..
Hem ne biliyonuz bi ara doktora gitmisti oldu sanipta yani herkes hata yapabiliyor bn duzeltmeye calistikca dha ktu oluyoOyle ates dustugu yeri yakiyo tabi basiniza gelse boyle demezsiniz o zman yazmayin
oluyo ama yetmiyo iste biyere harcaniyo illaki4 aylık çocuğu taşımada ne var yahu??? puseti falan da yok mu ayrıca?eşinizin ailesinden yardım olmadı mı hiç maddi olarak?
Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina
Yok oninlada tasiyamamki bn cocuguO
oluyo ama yetmiyo iste biyere harcaniyo illaki
Oyle ates dustugu yeri yakiyo tabi basiniza gelse boyle demezsiniz o zman yazmayin
Yok oyle kolay degil eskisi gibi olmak bn seviyorum esimi oglumu birakip gitmem hic goturmem demiyo yazin goturucem diyoCanım benim de iki çocuğum var. Biliyorum yani kucakta bebek taşımayı. Saatlerce dolaş demiyorum ki. Hava al gel. Zaten dışarısi çok soğuk artık. Ne bileyim ben seni çözemedim. Ya hiç bi şeyin farkında değilsin ya da umursamiyosun. Eğer bu konu gerçekse ve sen bunları yazarken ciddiysen sana tek tavsiyem ailene dön. Yalvar yakar babana. Kıyamaz kabul eder. Senin şimdi yaşadığın hayat değil. Kocan da oyun oynuyo seninle. Seni saf bulmuş kullanıyo .
Yok oninlada tasiyamamki bn cocugu
Valla ister şort giyer ,ister bikiniyle çıkar senden akıllı davranmış bak ,doğurmamış bir tane
Sen kendi hayatına baksana sanane millet ne giyiyor ne şekil yaşıyor ,ya sabır ya ..
Cikamaz insan da biraz utanma olur
İnsallah gelmez oyle gelmese bile baska turlu gelir ne bilim cocuk niyetiyle gelmedim zaten eve zaten bakiyo ama yetmiyo maddi olarak napalim idare edecez iste tabi evli adamin karsisina cikilmaz oyle ayip denen bisey var esofman giysin odasinda giysin ne giyiyosaNe alaka ,utanma şortla mı oluyor ?
İstemiyorsanız çıkın gidin başka eve yerleşin ..
O kocan çocuk yapmayı biliyorsa eve bakmayı da bilsin ..
Başıma böyle bir şey gelmez benim merak etme ..
Sen kendini kurtarmaya bak ...
Yok oyle kolay degil eskisi gibi olmak bn seviyorum esimi oglumu birakip gitmem hic goturmem demiyo yazin goturucem diyo
AminOf yazık yavruya ya. İkinizin elinde harcanıp gidecek. Allah yolunu açık etsin bebeğin inşallah düzgün insanlarla karsilassin.
İşitme cihazı rahatsız edermiş ...
Bence şaka bu konu jess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?