- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
İnsallah gelmez oyle gelmese bile baska turlu gelir ne bilim cocuk niyetiyle gelmedim zaten eve zaten bakiyo ama yetmiyo maddi olarak napalim idare edecez iste tabi evli adamin karsisina cikilmaz oyle ayip denen bisey var esofman giysin odasinda giysin ne giyiyosa
Siz her onune gelene birak bosa diyosunuz ne kocalar var onlara bi bakin gazete okuyun bn okuyorum mesela burdaki kadinlar bosan diyo gidyo bosaniyo kadin kolaymi bu yuva cabukmu kuruluyo sanki bide maharetmis gibi anlatiyolar burda bosandim kurtuldum diye son yillarda bosanmalar iyice artti farkindamisiniz iste bu sizin gibi dusunenler yuzundenOğlunu bırak demiyorum ki. İyi madem kocaninda çok seviyosun katlan çek bunu. Yarın öbür gün dünya kaç bucakmis gördüğün zaman ah dersin. Amaaannn ben niye sinirleniyorum ki banane.
FarkindaEvli ADAM kim
Kocan bile farkında değil bence evli olduğunun ..
astım zature olan bi çocuk olursa 7 8 yaşına kadar gözetmek gerek yoksa ömrü billah o çocukta kalabiliyo ondan bahsetmiş sanırım7 , 8 sene süren hastalık neymiş be.
O kısmı anlamadım ama eşin haklı ben ailemede eşimin ailesinede bebeğim 6 ay olana kadar gitmedim.
2 tarafada yakın olduğum halde.
Buyrun siz gelin cıkamam dedim.
Bebek için fedakarlık şart kış ayında zorunluluk olmadkkca 1 yaş altı bebekler cıkmamalı
Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina
Niye saka olsun ya bnm saka yapcak vaktim bile yokİnşallah öyledir yaa
yoksa gercekten o bebeğe yazık
Tabikide dini ve resmidayanamıyorum
bir şey soracağım ama cevabından da korkmuyor değilim
siz resmi nikahlısınız değil mi
dinlenmesin zaten..bu boku yemiş almış bir sorumluluk,dinlenmeden çalışsın..Bende oyle dusunuyorum sizin gibi ama esim abartiyosun diyo evet hem okuyup hem calisanlar var ama esim hic dnlenemezki ozman cunku yariyil tatili bile yok hep sinavlari var formasyon iside cikti ugrasiyo iste allahtan notlari guzel yatiyo ama basariyo bisekilde bu sene boyle uyusunda seneye ise girince uyuyamaz zaten
bahane bahanee...arabası da varmış,koy pusete çık arkadaşım..nereye sığdıracaksın..yürüyüş yap diyorum mesela..Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina
utanma derken ,şort giydiği için mi??? namus abidesi kesilecek de son kişi sensin bence..bir defa yattım onda hamile kaldım diyorsun,şimdi evli olunca ,başka kadınları eleştiri hakkın mı oldu?Cikamaz insan da biraz utanma olur
aynen aynen dogru dimi oastım zature olan bi çocuk olursa 7 8 yaşına kadar gözetmek gerek yoksa ömrü billah o çocukta kalabiliyo ondan bahsetmiş sanırım
Siz her onune gelene birak bosa diyosunuz ne kocalar var onlara bi bakin gazete okuyun bn okuyorum mesela burdaki kadinlar bosan diyo gidyo bosaniyo kadin kolaymi bu yuva cabukmu kuruluyo sanki bide maharetmis gibi anlatiyolar burda bosandim kurtuldum diye son yillarda bosanmalar iyice artti farkindamisiniz iste bu sizin gibi dusunenler yuzunden
çalisma ekonomisi 2.snifdinlenmesin zaten..bu boku yemiş almış bir sorumluluk,dinlenmeden çalışsın..
siz böyle kocam kocam ,ama kocam şmyle böyle diye savundukça tepenize biner ,ilerde çk sorun yaşarsın söyliyim.
bahane bahanee...arabası da varmış,koy pusete çık arkadaşım..nereye sığdıracaksın..yürüyüş yap diyorum mesela..
yahu ben 30 yaşımda doğurdum,canım sıkılınca oğlumu alıp,ki kilolu bir bebekti,kışın dolmuşa binip gidiyodum.bi hava alıp dönüyodum..ne var yahu ,için geçmiş senin bence..kocan öğrenci modunda ,sen de 40 yıllık ev hanımı modundasınız..
utanma derken ,şort giydiği için mi??? namus abidesi kesilecek de son kişi sensin bence..bir defa yattım onda hamile kaldım diyorsun,şimdi evli olunca ,başka kadınları eleştiri hakkın mı oldu?
merak ediyorum,hangi bölümde okuyordun,kaçıncı sınıfta bıraktın?
BilmemmiSiz boşanınca bize para ödüyorlar bilmiyor musun
İyi madem esim dusunuyo oglunu bak yazin gideriz diyoevet canım eşine hak verdim be o yüzden bu konuda
Olamaz bn bilirim hissederim esim durust bnm ahlakli baska kiza bakmaz bile anneside anlatir oglunu boyle soyle diye ove ove bitiremezsizin eşinizin okulda sizden cok farklı bir yasamı yoksa ben de jessey değilim
sizde böyle kocam kocam diye ortalığa düşün
aynen canımİyi madem esim dusunuyo oglunu bak yazin gideriz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?