bebek hassasiyeti

Evli ADAM kim
Kocan bile farkında değil bence evli olduğunun ..

Oğlunu bırak demiyorum ki. İyi madem kocaninda çok seviyosun katlan çek bunu. Yarın öbür gün dünya kaç bucakmis gördüğün zaman ah dersin. Amaaannn ben niye sinirleniyorum ki banane.
Siz her onune gelene birak bosa diyosunuz ne kocalar var onlara bi bakin gazete okuyun bn okuyorum mesela burdaki kadinlar bosan diyo gidyo bosaniyo kadin kolaymi bu yuva cabukmu kuruluyo sanki bide maharetmis gibi anlatiyolar burda bosandim kurtuldum diye son yillarda bosanmalar iyice artti farkindamisiniz iste bu sizin gibi dusunenler yuzunden

astım zature olan bi çocuk olursa 7 8 yaşına kadar gözetmek gerek yoksa ömrü billah o çocukta kalabiliyo ondan bahsetmiş sanırım

Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina

dayanamıyorum
bir şey soracağım ama cevabından da korkmuyor değilim
siz resmi nikahlısınız değil mi

dinlenmesin zaten..bu boku yemiş almış bir sorumluluk,dinlenmeden çalışsın..
siz böyle kocam kocam ,ama kocam şmyle böyle diye savundukça tepenize biner ,ilerde çk sorun yaşarsın söyliyim.

Yasim 20 oglum da 8 kilo falan ama surekli tasiyamiyorum esimin arkadsi bile tasidi cocugu ama eve gelince kolum koptu diyo biyere kadar tasiniyo yani arabasinda tasisam arabayi heryere sigdirmak tasimak zor tek basina
bahane bahanee...arabası da varmış,koy pusete çık arkadaşım..nereye sığdıracaksın..yürüyüş yap diyorum mesela..
yahu ben 30 yaşımda doğurdum,canım sıkılınca oğlumu alıp,ki kilolu bir bebekti,kışın dolmuşa binip gidiyodum.bi hava alıp dönüyodum..ne var yahu ,için geçmiş senin bence..kocan öğrenci modunda ,sen de 40 yıllık ev hanımı modundasınız..

Cikamaz insan da biraz utanma olur
utanma derken ,şort giydiği için mi??? namus abidesi kesilecek de son kişi sensin bence..bir defa yattım onda hamile kaldım diyorsun,şimdi evli olunca ,başka kadınları eleştiri hakkın mı oldu?

merak ediyorum,hangi bölümde okuyordun,kaçıncı sınıfta bıraktın?

Siz boşanınca bize para ödüyorlar bilmiyor musun

çalisma ekonomisi 2.snif

basit bi örnek vereyim annemlerin evi 15 dk yürüme mesafesi ve oğlum o mesafede hasta oldu ki daha bu soğuklar bastırmadan gitmiştim hasta oldu iki günde ciğerlerine vurmuş hava vermişlerdi ve hastana bu vakayla doluydu

Konu sahibine çok yüklenilmiş ama şuan yaş itibariyle evlilik değil oyun gibi geliyo ilerde görücek o da gerçek hayatı şuan herşey toz pembe daha cahillik dönemini atmamış gibi yorumları inşallah o bebeğe yazık olmaz.

sizin eşinizin okulda sizden cok farklı bir yasamı yoksa ben de jessey değilim
sizde böyle kocam kocam diye ortalığa düşün
Olamaz bn bilirim hissederim esim durust bnm ahlakli baska kiza bakmaz bile anneside anlatir oglunu boyle soyle diye ove ove bitiremez

konu sahibi bir yanlis yapmissiniz farkinda olmaniz cok guzel.ama olan olmus hanimlar ..boyle yorumlari hic begenmiyorum bubolumde.akil kupu herkes.olmasaydi keske ama olmus iste ve siz bununfarkindasiniz.kocan bu yaasta sorumlulugu almisya bazilari gibi hamile birakipta terk etmemis ve siz cocugu aldirmakzorunda kalmamissiniz.simdiki zamanda herkes mukemmek yasamiyorki birsseklde duzelir elbet.sevgi ve saygi oldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…