bebek özlemi :[

hangi gun uygulandigini bulamayan biriyim.
biliyorsaniz yapilisini ve gunun belirtirmisiniz?
Canım adetin bittikten sonra üç gün bekle daha sonra on gün boyunca gün aşıri yap yani bigun dur bigun yap yaptıginuz gün hemen kalkma bi yarım saat sırt üstü yat zaten yumurtlama gününde kızlar akıntınizi kontrol edin iki parmak arasında uzayan kopmayan akıntı yumurtlamaya hazırsiniz demektur

Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez

Sen hassassin die kadin cocuk sayisini sifirami indirsin
Ayrica belki ebediyen cocugun olmayacak...ozaman ne yapcan yoldaki bebek arabalarini mi tekmelicen

NE ALAKA YA NEDEN BÖYLE ŞEYLER YAZIYORSUNUZ HASSAS Bİ KONU LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLUN.
BUARADA HERSEYİN Bİ ZAMANI VAR O ZAMAN GELDİĞİNDE SEN İATEMESEN BİKE BEBEĞİN OLACAK CANIM ZAMANI GELMEDİYSE DE NE YAPSAN OLMİCAK. O YÜZDEN SADECE KAFANI DAGIT BASKA SEYLER DÜŞÜN AKIŞINA BIRAK BENİM TEYZEM 11YIL SONRA ARTIK HİÇ UMUT YOKKEN ÇOCUK SAHİBİ OLDU ÜATELİK BİRİ 4AYLIKKEN İKİNCİ OĞLUNA HAMİLE KALDI

Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez
Nasıl öyle düşünürsünüz? İnanın en zoru insanın evladıyla imtihanıdır annelere sorun. Ben evli değilim ama bir gün evlenecek olursam ve böyle bir şeyle karşılaşırsam elbette çok üzülürüm ama insanı tevekkül rahatlatır. Lütfen öyle düşünmeyin lütfen. Dua edin Allah size hayırlı bir evlat versin. Çok kederlenmeyin, sizin durumunuzda olan bir sürü kişi var. sabredin, Allah kalbinize göre hayırlısını versin

Amin okadar çile çekiyoruz okadar tedavilere maruz kalıyoruzki artık biz biz deiliz doktorların elinde deneme tahtası gibiyiz amelyatlardan geçiyoruz bir yığın tüp bebek iğnesi allah ilerde size yaşatmasın hayırlı iyi bir geleceğiniz olur inşallah

Allah razı olsun. Güzel düşünün yeter ki. Yaşanan her şeyde bir hikmet vardır. Siz bu süreci tevekkül ederek geçirin. Üzülmeyin diyorum ama elbette üzülmemek elde değil. Allah sizin ve sizin gibi evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aminnnnn yarap duy sesimizi duyur bize bebek seslerini evimize ses ver sesizlikten bunaldık

Aminnnnn yarap duy sesimizi duyur bize bebek seslerini evimize ses ver sesizlikten bunaldık
HAKLISIN CNM VALLA CEKMEYEN BILEMEZ COK ZOR BOYNU BUKUK CARESIZ KALIYOR INSAN.
HERKESE OZENIYORUZ.BIR COK TEDAVI ,STRES ,MAHFEDIYO ARTIK VUCUT KALDIRMIYOOO...
ANNELIK DUYGUSUNU BIZDE TADICAZ INSALLAH BIR GUN...

Arkadaşlar fatma giriğin boş beşik filimini izliyorum çok duygulandım bizi anlatıyor sanki

Arkadaşlar fatma giriğin boş beşik filimini izliyorum çok duygulandım bizi anlatıyor sanki
cok cok iyi anliyorum neler cektigini.insan hic olmayacak saniyor.ama Allahhin izniyle birgun olacaktir inşallah Rabbim tez zamanda kucagini bebişle doldursun canim cok icten dua ettim.evlat hasretiyle bende cok yandim hep agladim ummadigim bir anda gebe kaldim canim iş kafada beyinde bitiyor..biliyorum cok zor ama 1-2 ay dusunmemeye caliş bak gor nasil olacak inşallah.benim öyle oldu.darisi başina

5.5 yıldır bebk için uğraşan biri olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum.karşıdaki kişi artniyetli olmasada yaralısındır yaa o yüzden dokunur sözler sana ama karşıdaki insanların da lafını tartıp konuşması lazım.Tabi biz ne kadar acımızı anlatsakta yaşamayan asla anlayamaz.

Amin allah bağışlasın size ama benim sorunum yok sorun eşimde globozosper doğal yoldan asla olmaz dedi doktorlar

üzgünüm ama şu kadın milletinin kendi kendine yaptığı başka kimse kimseye yapmaz...

konu sahibi çocuk sahibi olmak istediğini (ki konu başlığında görülen mutsuz surattan anlaşıldığı üzere şimdilik olmuyor/olamıyor) belirtmiş. üzgünüm ama biri de resmen NİSPET yapar gibi "Allah bağışlasın benim de iki çocuğum var" demiş. Bu başlık "ayyy kızlaaaağğr kaç çocuğunuz vaaağr? demiyor. burada, benim de dahil olduğum, çocuk yapmakta zorlanan kadınlardan biri derdini belirtmiş, ve hepimizin iyi niyetlerini, dualarını bekliyor.
biri de gelmiş çocuk sayısından bize bahsediyor ve sonra çok haklı olarak tepki alıyor konu sahibinden. Bu haklı tepkiye bile tepki ile cevap vermişsiniz.

çok ayıp ediyor, çok haksızlık ediyoruz kadınlar olarak birbirimize...

canim benim..Rabbim en kisa zamanda doldursun insallah kucagina mis kokulu bebeginle.
Allahim alemleri yaratmis..Hz Isa`yi el degmemis Hz. Meryemin karnina koymus ve acik acik bu benim icin kolaydir diyor..
duani elden birakma.
istersen sana dualar gonderebilirim,burdan bi cok arkadasa gonderdim,olur ya vesile olur isine yarar.
umudunu yitirme.
Rabbim Safi ismiyle sifalar versin insallah

Allah razı olsun gönderirmisin dualar her zaman etkilidir lütfen banada yollarmıısın

Empati kurmak bu kadar mi zor ? Kadinin yüreği yanmis hasretle daha da üzmek niye ?
Rabbim derdine derman olacak saglikli evlatlar versin sana, bana, isteyen herkese
Cok zor biliyorum Rabbim sahip oldugumuz insanlarin acısını göstermesin

merhaba arkadaşlar öncelikle beni banlamadılar ben kapatılmasını rica ettim konuya açıklık gitrmek istiyorum bana hak verende vermeyendende allah razı olsun anlayanda çok iyi anlamış öyle güzel açıklamşlar ki sağolsunlar konu şu ki asıl kızdığım çocuk sayısını söyleyen kişi değil (ben orda sadece uygun olmadı demek istedim) daha sonrası bana ne yapcan yolda gördğün bebek arabalarınımı tekmeleyecen gibi bişey yazdı biri. konu onunla ilgisi yokken tabiki öyle bişey yok okadar cahil ve cani olsam içimde bu bebek istediği olması saçma olurdu bende fevri hareket edip yanlış cümle kurmuş olabilirim kesinle beddua olarak söylemedim onu rabbim isteyen herkese nasip etsin tesekkürler...

Benim teyzemin 10 yıl olmadı.. o kadar çok uğraştılar ki anlatamam ev parası gitmiştir tüp bebek çalışmaları için..
En son pes ettiler sonra komşusuyla tesadüfen ayak üstü konuşurken çocuktan konu açılmış teyzem de söylemiş.. komşusu da tüp bebekle çocuk sahibi olmuşlar teyzeme illa benim doktoruma da bir git demiş..
Teyzem yok artık demiş çok yoruldum.. sonra kadın eşine bahsetmiş.
Bir akşam eşiyle birlikte teyzeme gelmişler karı - koca teyzemle enişteme resmen yalvarmışlar bir de orada deneyin şansınızı diye..
teyzem denedi tuttu tüp hem de ikiz ( Bir kız bir erkek) .. doğurana kadar tüm sülale stres altındaydık.. şimdi 2 yaşındalar dünya bir yana onlar bir yana..
Şimdi çocuğu olmayan herkese teyzemi örnek veriyorum.. imkanınız varsa pes etmeyin. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç teyzem bitmiş bir haldeydi.. ama şimdi aklına bile gelmiyor o günler.
10 yıl sonra Allah'm iki tane birden nasip etti..
Ben evli değilim ve bir çocuğum yok ama düşmanım dahi olsa Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…