Canım adetin bittikten sonra üç gün bekle daha sonra on gün boyunca gün aşıri yap yani bigun dur bigun yap yaptıginuz gün hemen kalkma bi yarım saat sırt üstü yat zaten yumurtlama gününde kızlar akıntınizi kontrol edin iki parmak arasında uzayan kopmayan akıntı yumurtlamaya hazırsiniz demekturhangi gun uygulandigini bulamayan biriyim.
biliyorsaniz yapilisini ve gunun belirtirmisiniz?
Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmezElbette zordur üzülürsünüz bu duruma. Ama bir de şöyle düşünün; bu da sizin imtihanınız. Çocuğu olan kişilerin de bambaşka sınavları oluyor. Hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre, hayırlı bir evlat versin size. Ama olmazsa da kızmayın, isyan etmeyin mutlaka bir hayır gizlidir olanda da, olmayanda da.
Sen hassassin die kadin cocuk sayisini sifirami indirsin
Ayrica belki ebediyen cocugun olmayacak...ozaman ne yapcan yoldaki bebek arabalarini mi tekmelicen
Nasıl öyle düşünürsünüz? İnanın en zoru insanın evladıyla imtihanıdır annelere sorun. Ben evli değilim ama bir gün evlenecek olursam ve böyle bir şeyle karşılaşırsam elbette çok üzülürüm ama insanı tevekkül rahatlatır. Lütfen öyle düşünmeyin lütfen. Dua edin Allah size hayırlı bir evlat versin. Çok kederlenmeyin, sizin durumunuzda olan bir sürü kişi var. sabredin, Allah kalbinize göre hayırlısını versinSizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez
Amin okadar çile çekiyoruz okadar tedavilere maruz kalıyoruzki artık biz biz deiliz doktorların elinde deneme tahtası gibiyiz amelyatlardan geçiyoruz bir yığın tüp bebek iğnesi allah ilerde size yaşatmasın hayırlı iyi bir geleceğiniz olur inşallahNasıl öyle düşünürsünüz? İnanın en zoru insanın evladıyla imtihanıdır annelere sorun. Ben evli değilim ama bir gün evlenecek olursam ve böyle bir şeyle karşılaşırsam elbette çok üzülürüm ama insanı tevekkül rahatlatır. Lütfen öyle düşünmeyin lütfen. Dua edin Allah size hayırlı bir evlat versin. Çok kederlenmeyin, sizin durumunuzda olan bir sürü kişi var. sabredin, Allah kalbinize göre hayırlısını versin
Allah razı olsun. Güzel düşünün yeter ki. Yaşanan her şeyde bir hikmet vardır. Siz bu süreci tevekkül ederek geçirin. Üzülmeyin diyorum ama elbette üzülmemek elde değil. Allah sizin ve sizin gibi evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin okadar çile çekiyoruz okadar tedavilere maruz kalıyoruzki artık biz biz deiliz doktorların elinde deneme tahtası gibiyiz amelyatlardan geçiyoruz bir yığın tüp bebek iğnesi allah ilerde size yaşatmasın hayırlı iyi bir geleceğiniz olur inşallah
Aminnnnn yarap duy sesimizi duyur bize bebek seslerini evimize ses ver sesizlikten bunaldıkAllah razı olsun. Güzel düşünün yeter ki. Yaşanan her şeyde bir hikmet vardır. Siz bu süreci tevekkül ederek geçirin. Üzülmeyin diyorum ama elbette üzülmemek elde değil. Allah sizin ve sizin gibi evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez
Amin okadar çile çekiyoruz okadar tedavilere maruz kalıyoruzki artık biz biz deiliz doktorların elinde deneme tahtası gibiyiz amelyatlardan geçiyoruz bir yığın tüp bebek iğnesi allah ilerde size yaşatmasın hayırlı iyi bir geleceğiniz olur inşallah
HAKLISIN CNM VALLA CEKMEYEN BILEMEZ COK ZOR BOYNU BUKUK CARESIZ KALIYOR INSAN.Aminnnnn yarap duy sesimizi duyur bize bebek seslerini evimize ses ver sesizlikten bunaldık
cok cok iyi anliyorum neler cektigini.insan hic olmayacak saniyor.ama Allahhin izniyle birgun olacaktir inşallah Rabbim tez zamanda kucagini bebişle doldursun canim cok icten dua ettim.evlat hasretiyle bende cok yandim hep agladim ummadigim bir anda gebe kaldim canim iş kafada beyinde bitiyor..biliyorum cok zor ama 1-2 ay dusunmemeye caliş bak gor nasil olacak inşallah.benim öyle oldu.darisi başinaArkadaşlar fatma giriğin boş beşik filimini izliyorum çok duygulandım bizi anlatıyor sanki
Amin allah bağışlasın size ama benim sorunum yok sorun eşimde globozosper doğal yoldan asla olmaz dedi doktorlarcok cok iyi anliyorum neler cektigini.insan hic olmayacak saniyor.ama Allahhin izniyle birgun olacaktir inşallah Rabbim tez zamanda kucagini bebişle doldursun canim cok icten dua ettim.evlat hasretiyle bende cok yandim hep agladim ummadigim bir anda gebe kaldim canim iş kafada beyinde bitiyor..biliyorum cok zor ama 1-2 ay dusunmemeye caliş bak gor nasil olacak inşallah.benim öyle oldu.darisi başina
Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez
Allah razı olsun gönderirmisin dualar her zaman etkilidir lütfen banada yollarmıısıncanim benim..Rabbim en kisa zamanda doldursun insallah kucagina mis kokulu bebeginle.
Allahim alemleri yaratmis..Hz Isa`yi el degmemis Hz. Meryemin karnina koymus ve acik acik bu benim icin kolaydir diyor..
duani elden birakma.
istersen sana dualar gonderebilirim,burdan bi cok arkadasa gonderdim,olur ya vesile olur isine yarar.
umudunu yitirme.
Rabbim Safi ismiyle sifalar versin insallah
Allah razı olsun gönderirmisin dualar her zaman etkilidir lütfen banada yollarmıısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?