çok iyi yaptın hoşgeldin canım 2 gün geçmiş üstünden ama belki yerleşme kanaması falandır inşallahta öyledir bence umudunu yitirme canım
benim önceki bazı adet döngülerimde de böyle olur. şuan belirti namına hiç bir şey yok. bir an önce olsunda bal çörek otu tarçın karışımına başalayayım
ben geri geldim :))) aşılama bende yeni yaptırdım bu belirtiler bendede var. senin aşılama ne zaman belli olcak berna?
anladım canım hayırlısı o zaman bizde umut tükenmez bu ay olmazsa öbür ay, öbür ay olmazsa bi sonraki ay ama kesinlikle yılmak moral bozmak yok
kısmetten öte bir şey yok ömür varsa önümüzdeki aylar artık. stres bu işin baltası. zaten kürtaj olalı da 3. ayım. doktor 3 ay bekle dedi. sonra gel. bakalım ben bu ay şu bal çörek otu ve tarçın karışımını kullanıcağım. bu arada polen ve arı sütüne de devam. sen ne yaptın bekliyorsun sanırım. bat 16 martmıydı. ay inşallah bu ay bebişin seninledir
kısmetten öte bir şey yok ömür varsa önümüzdeki aylar artık. stres bu işin baltası. zaten kürtaj olalı da 3. ayım. doktor 3 ay bekle dedi. sonra gel. bakalım ben bu ay şu bal çörek otu ve tarçın karışımını kullanıcağım. bu arada polen ve arı sütüne de devam. sen ne yaptın bekliyorsun sanırım. bat 16 martmıydı. ay inşallah bu ay bebişin seninledir
yarın sabah görüşürüz kızlar
çıkış saati yaklaştı masamı toplamaya başlayayım ben
bu gün bayağ ihmal ettim işlerimi :)
iyi akşamlar
canım geçmiş olsun senin düşük sebebin beliimi?
kızlar dua yı listenin altına eklemek istedim ama olmadı heralde listeye her baktıkça duayıda okumuş oluruz diye düşündüm
denyonun biri yüzünden çok strese girdim sanıırm ondan oldu. patolojide birşey yok. temiz yani. zaten tedavide görüyorduk. eşim varikoselden ameliyat olmuştu. şimdi dinlenme süresini doldurdum sayılır. geçen ay ilk denememdi.
görünüyor canım önceki sayfada. ben de bu arada zeynep kamil hastanesinden infertilite bölümünden randevü aldım
allah bidaha göstermesin sana tavsiyem yine aynısı olucak diye korkma ben hep aynı korkuyu yaşadım ve hep aynı sonuç .rahat ol alahtan hayırlısını iste inşallah iyi haberini alırız canım.
iyi yapmışsın canım ya aslında benimde aklıma girmiyor değil ama 1-2 ay daha bu şekilde deniyim diyorum
özel çok para bir aşılam için 1000 lira harcadım devlete gitseydim zaten yaştan dolayı uğraşmazlardı aşılama ile. tüp bebek te yapıyor. artık bir kontrolden geçeyim. süreç neyi gösterirse o olur artık
stres bütün vücudu mahfediyor ya hele bizim gibi bebek için tedavi görenlerde çok çok kötü etkiliyor ben son adet tarihimde iş yerinde bir problem yaşadım aşırı derece sinirlerim bozuldu 2-3 gün erken adet oldum bu yüzden normalde hep gecikir halbuki diyceğim o ki bizlerin kesinlikle rahat ve sakin olması gerekiyor demesi kolay ama kendimiz için yapmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?