devlette aşılama 30 lira bilginize kızlar
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allah a emanet olun yarın görüşürüz
alevcim tam bi esmer bombasın 41 kere maşallahsenin bebeğinde çok güzel olur kesin
bu gün kan verdim ne yazıkki yarın belli olcak seninki?
özel çok para bir aşılam için 1000 lira harcadım devlete gitseydim zaten yaştan dolayı uğraşmazlardı aşılama ile. tüp bebek te yapıyor. artık bir kontrolden geçeyim. süreç neyi gösterirse o olur artık
berna 4 mart inşallah güzel haberler bekliyoruz
ciceesim 19 mart
elifyesiller 15 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil
o resimdeki gibi üçüz bebeklerin olur inşallah.
günaydınlaaarrr.... :) nasılsınız bugün?
günaydın canım ,
ben varım bi tek iyiyim çok şükür sen nasılsın ? bişeyler hissediyomusun ? ağrı sancı falan bişey var mı ?
berna 4 mart inşallah güzel haberler bekliyoruz
ciceesim 9 mart
elifyesiller 15 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil
iyiyim bende çok şükür. kasıklarımda hafif bi ağrı oluyor göğüslerimde çok hassaslaştı dokunamıyorum onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. aşılamadan sonra normalmiş çünkü. kendimi dinlemiyorum pek yoksa herşeye bu hamilelik belirtisi diyorum.
Elıf cım yenı topıgın hayırlı ugurlu olsun benıım bat bellı deıl pcos oldugum ıcın yınede ugrrım ben canım allah ıstıyen herkeze nasıp etsın
Elıf cım yenı topıgın hayırlı ugurlu olsun benıım bat bellı deıl pcos oldugum ıcın yınede ugrrım ben canım allah ıstıyen herkeze nasıp etsın
benim bat 5 nisan
dün kırmızılar geldi artık umutlar nisana kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?