Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allah a emanet olun yarın görüşürüz

o resimdeki gibi üçüz bebeklerin olur inşallah.

rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B][/QUOTE]

amiiiiiinnnnn...

o resimdeki gibi üçüz bebeklerin olur inşallah.

amiiiinnnnnnnn inşallah ben artık çocuk konusunda sayı konuşmuyorum. Allah ne kadar hayır murad ettiyse okadar olsun diyorum. bu yaştan sonra da bir düzine doğuramam. yaş 36 şuan biri doğra 2 yaşına kadar 39 olur. o yüzden hayırlı olan olsun.

berna 4 mart inşallah güzel haberler bekliyoruz
elifyesiller 15 mart
ciceesim 19 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil[/QUOTE]

rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B][/QUOTE]

LİSTEMİZİDE Bİ YENİLİYİM DEDİM

Son düzenleme:
günaydın canım ,

ben varım bi tek iyiyim çok şükür sen nasılsın ? bişeyler hissediyomusun ? ağrı sancı falan bişey var mı ?

iyiyim bende çok şükür. kasıklarımda hafif bi ağrı oluyor göğüslerimde çok hassaslaştı dokunamıyorum onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. aşılamadan sonra normalmiş çünkü. kendimi dinlemiyorum pek yoksa herşeye bu hamilelik belirtisi diyorum.

LİSTEMİZİDE Bİ YENİLİYİM DEDİM[/QUOTE]

bu arada benim bat 19 mart :)

evet ya sonrada insanın psikolojisi bozuluyor ben hemen tekrar düzeltiyim onu canım

Elıf cım yenı topıgın hayırlı ugurlu olsun benıım bat bellı deıl pcos oldugum ıcın yınede ugrrım ben canım allah ıstıyen herkeze nasıp etsın

benim bat 5 nisan
dün kırmızılar geldi artık umutlar nisana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…