Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

evet canım bu topik baya hareketli oldu sanada iyi akşamlar canım

berna 4 mart inşallah güzel haberler bekliyoruz
ciceesim 9 mart
elifyesiller 15 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil

rüveyda hoşgeldin canım nasılsın ? test falan yaptın mı nedir durum sende inşallah gelmemiştir kırmızılar

maşşallah maşallah ne kalabalık böyle ama benim mesai dolar ben çıkar kızlar yarın görüşmek dileğiyle kib inşallah bugün bebişler tutunur çatlama gününde olanlar
mesala ben evde misafirde var ama kaçak göçek oluncada tutuyormuş hadi bakalım yarın doktora gidecem öğlen görüşürüz

acaba hamilemiyim kızlar ben yeniyim henüz.. bebek istiyoruz ama olmuyor. adetim 2 gündür geçiyor mide bulantım ve ağrım var yanma fln oluyor. halsizlik var ve batma oluyor kasıklarımda kendimi heveslenirmek istemiyorum test yapmaktan korkuyorum yardımm edin banaaa

elif ben sadece karışmasın diye not aldım bu senin topiğin listeyi sen takip edip ilave edersin canım yeni arkadaşları :)))

:2::2::2::2::2::2: henüz belli değil çok üzücü ama belkide hiç belli olmayacak bebiş gelecek

iyi akşamlar canım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem öptüm kocaman kocaman

hamilesin gibi geldi bana eğer herhangi bir ilaç la tedaviyle kalmadıysan canım bence test yap
ümitlenme negatifse derim
eninde sonun da gerçeklerle yüz yüze gelecez demi ama

elif ben sadece karışmasın diye not aldım bu senin topiğin listeyi sen takip edip ilave edersin canım yeni arkadaşları :)))

aaa hiç öyle bişey yok hatta benim çok hoşuma gitti devam edebilirsin canım bu benim topiğim değil hepimizin topiği o yüzden kim ne yapmak isterse rahatlıkla yapabilir hiç öyle takıntım yok canım rahat ol

canım bende seni umutlandırmak istemem ama bencede hamilesin galiba canım yarın bi sağlık ocağında kan ver ücretsiz yapıyolar içinde rahat etmiş olur hem pozitifsede erkenden öğrenmiş olursun güzel olur

canım ben sters yapmaktansa yapardım testi negatif çıkarsa üzülürdüm belki ama stres adet tarihini geciktiriyo olabilir bir an önce olup önümüzdeki ay için kendimi toplamak isterdim

ama pozitifse zaten süper bir haber olur boşu boşuna kendini ve bebğini strese sokmamış olursun çünkü idrar tetsleri 2 gün gecikme ile sonuç veriyor diye yazıyor kutularda.

hamilesin gibi geldi bana eğer herhangi bir ilaç la tedaviyle kalmadıysan canım bence test yap
ümitlenme negatifse derim
eninde sonun da gerçeklerle yüz yüze gelecez demi ama

yaa neden öle söledin aynı belirtiler bendede var ama bana aşılama yapıldı bu ay onun etkisimikiiii

rüveyda hoşgeldin canım nasılsın ? test falan yaptın mı nedir durum sende inşallah gelmemiştir kırmızılar

hoşbuldum izini takip ettim baktım burdasın. test yapmadım. cumartesi akşamı 3 damla lekelenme oldu. tık yok şuan. en geç yarına adet görürüm. artık kısmet önümüzdeki aylara

hoşbuldum izini takip ettim baktım burdasın. test yapmadım. cumartesi akşamı 3 damla lekelenme oldu. tık yok şuan. en geç yarına adet görürüm. artık kısmet önümüzdeki aylara

çok iyi yaptın hoşgeldin canım 2 gün geçmiş üstünden ama belki yerleşme kanaması falandır inşallahta öyledir bence umudunu yitirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…