Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

berna 4 mart inşallah güzel haberler bekliyoruz
elifyesiller 15 mart
ciceesim 19 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
berceste 05 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil[/QUOTE]

rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B][/QUOTE]

LİSTEMİZİDE Bİ YENİLİYİM DEDİM[/QUOTE]

merhaba kızlar
topluca bu yeni topiğe transfer olmuşsunuz
inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize
ben cuma günü rahim filmi çektirdim. çok şükür ki bi sorun yok rahim normal tüpler de açık...
benim bat da belli değil, yumurtlama gününü kendim tespit etmeye çalışıcam ovulasyon testleriyle. bat belli olunca listeye ben de giricem inşallah

merhaba canım hoşgeldin amin inşallah hepimiz tek tek hamiş oluruz ne güzel haber verdin bize ya çok sevindim canım

çok geçmiş olsun cnm canını cok yakıyormu rahim filmi ne kadara cektirdin ? hakkına hayırlısı olur inşallah.

aaaaaaaa ben senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun zamanı var demek ki canım ya olsun gelsinde nisanda gelsin bebişler kendini üzüp yıpratma sakın

elifciğim günaydın canım. benimde kırmızılar geldi. hadi bakalım. 3. günü daktırdayım inşallah

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın canım

bende normalim işte kardeşim boşanıyor ona üzüldüm eşyalarını toplamış annemlere getirmiş.hakkına hayırlısı onlardan kurtulmasına seviniyorum ama yuva yıkılıyor ona üzülüyorum bundan sonraki hayatı zor olucak.:2:

kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin

kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. kendini koru. bir düşük yapan biri olarak söyleyeyim hemn bir kağıda besemeleyi 61 kere yaz orjinal hali ile üzerinde taşı. Allahın izni ile çocuğuna bir şey olmaz inşallah

canım çok saol bende tam 3 kez düşük yaptım allah bidaha göstermesin dediğini yapıcam çok saol

heyecandan aynı şeyleri yazıyorum idare edin artık benim gebeliğim hepinize umut olur inşallah bu arada günü yakın olup bekleyen varsa belirtilerle ilgili soru sorabilirler ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamamdı

aaaaaaaa ben senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun zamanı var demek ki canım ya olsun gelsinde nisanda gelsin bebişler kendini üzüp yıpratma sakın
bne de benden çok umutluydum ama olmadı belirtiler beni hamile gösteriyordu
demekki ne imiş belirtiler boş işmiş
elifciğim günaydın canım. benimde kırmızılar geldi. hadi bakalım. 3. günü daktırdayım inşallah
hayırlısı olsun canım işallah nisana

çok sevindim canı hayırlıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

canım yaaaa bende üzüldüm şimdi ne denir ki böyle bi durumda bilemiyorum Allah herkesin yuvasına huzur versin ama hakkında böylesi hayırlıdır belki canım bundan sonrası güzel olur inşallah

çok geçmiş olsun cnm canını cok yakıyormu rahim filmi ne kadara cektirdin ? hakkına hayırlısı olur inşallah.

teşekkür ederim cnm
ben anestezi ile yaptırdım o yüzden hiç bir şey hissetmedim. kolumdan iğne yaptılar 1 dk sonra uyuyrsun dediler, 1 dk bile sürmedi herhalde, herşey bittikten sonra uyandırdılar, ne olduğunu anlamadım bile. eşim yanıma gelmiş elimi tutuyordu, nerdeyim, sen kimsin ben kimim gibi saçma sorularla uyandım yavaş yavaş kendime geldim. o gün renkli akıntım oldu ama hiç bir ağrı hissetmedim.
ben özelde yaptırdığım için fiyatı biraz yüksek sanıyorum 450 tl verdim ben.
yaptıracak olan arkadaşlar varsa anestezi ile yaptırabilirler hiç bir şeyin farkında olmuyorsun çok rahat bişey, korkulacak bişey yokmuş

berceste nasılsın ben de seni merak ediyordum ama dün regl olmuşsun herlade. ben de bu gün oldum. hayırlısı artık. çalışmak için önümüzde bir ay daha var.

aaaaaa ay sabah sabah çok süper bi haber yaaaaa çok sevindim vallahi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ama gerçekten süper bi haber darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…