geldik cnm nasılsnz bugün.
merhaba kızlar
topluca bu yeni topiğe transfer olmuşsunuz
inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize
ben cuma günü rahim filmi çektirdim. çok şükür ki bi sorun yok rahim normal tüpler de açık...
benim bat da belli değil, yumurtlama gününü kendim tespit etmeye çalışıcam ovulasyon testleriyle. bat belli olunca listeye ben de giricem inşallah
merhaba kızlar
topluca bu yeni topiğe transfer olmuşsunuz
inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize
ben cuma günü rahim filmi çektirdim. çok şükür ki bi sorun yok rahim normal tüpler de açık...
benim bat da belli değil, yumurtlama gününü kendim tespit etmeye çalışıcam ovulasyon testleriyle. bat belli olunca listeye ben de giricem inşallah
aaaaaaaa ben senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun zamanı var demek ki canım ya olsun gelsinde nisanda gelsin bebişler kendini üzüp yıpratma sakın
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın canım
kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. kendini koru. bir düşük yapan biri olarak söyleyeyim hemn bir kağıda besemeleyi 61 kere yaz orjinal hali ile üzerinde taşı. Allahın izni ile çocuğuna bir şey olmaz inşallah
elifciğim günaydın canım. benimde kırmızılar geldi. hadi bakalım. 3. günü daktırdayım inşallah
bne de benden çok umutluydum ama olmadı belirtiler beni hamile gösteriyorduaaaaaaaa ben senden çok umutluydum ama hayırlısı olsun zamanı var demek ki canım ya olsun gelsinde nisanda gelsin bebişler kendini üzüp yıpratma sakın
hayırlısı olsun canım işallah nisanaelifciğim günaydın canım. benimde kırmızılar geldi. hadi bakalım. 3. günü daktırdayım inşallah
kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin
günaydın bitanemmmmmm hayırlısı olsun canım . olsun bakarsın bu sefer gelir bebişler napalım beklemekten başka alternatifimiz yok
bende normalim işte kardeşim boşanıyor ona üzüldüm eşyalarını toplamış annemlere getirmiş.hakkına hayırlısı onlardan kurtulmasına seviniyorum ama yuva yıkılıyor ona üzülüyorum bundan sonraki hayatı zor olucak.:2:
çok geçmiş olsun cnm canını cok yakıyormu rahim filmi ne kadara cektirdin ? hakkına hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?