rahat olalım panik yapmak insanı yoruyor. inan zaman geçtikçe artık alışıyorsun heralde
kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin
heyecandan aynı şeyleri yazıyorum idare edin artık benim gebeliğim hepinize umut olur inşallah bu arada günü yakın olup bekleyen varsa belirtilerle ilgili soru sorabilirler ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamamdı
aaaaaa ay sabah sabah çok süper bi haber yaaaaaçok sevindim vallahi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ama gerçekten süper bi haber darısı bizlerin başına inşallah
canım çok saol bu siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama ilk senin topiğine yazdım bundada var bi hayır umarım hepinize uğur getirir
berceste nasılsın ben de seni merak ediyordum ama dün regl olmuşsun herlade. ben de bu gün oldum. hayırlısı artık. çalışmak için önümüzde bir ay daha var.
sen bizim topiğin nazar boncuğusuncanım belirtilerini yazarmısın bizde öğrenelim
hayırlısı artık canım yaaa regl oldum ağladım ama bugün daha iyiyimberceste nasılsın ben de seni merak ediyordum ama dün regl olmuşsun herlade. ben de bu gün oldum. hayırlısı artık. çalışmak için önümüzde bir ay daha var.
sen bizim topiğin nazar boncuğusuncanım belirtilerini yazarmısın bizde öğrenelim
tebrik ederim allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
aşılamayı ne kadar süre sonunda yaptırdığını merak ettim ben. klomen tedavisi görmüşsündür herhalde,
yeni ay yeni umut...yeni bir mevsim başlıyor bahar ayları doğanın uyandığı aylar, bu güzel aylarda bizim de vucudumuz doğadaki yenilenmeye ayak uydurur belki...beklediğimiz güzel haberler bu güzel ayda gelir inşallah
yeni ay yeni umut...yeni bir mevsim başlıyor bahar ayları doğanın uyandığı aylar, bu güzel aylarda bizim de vucudumuz doğadaki yenilenmeye ayak uydurur belki...beklediğimiz güzel haberler bu güzel ayda gelir inşallah
hayırlısı artık canım yaaa regl oldum ağladım ama bugün daha iyiyim
çalışacaz artık bakalım
belirtilerle kafam çok karışmıştı benim artık belirtilere bakmayacam
canım çok saol bu siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama ilk senin topiğine yazdım bundada var bi hayır umarım hepinize uğur getirir
ciceesim de aşılama yaptırdı geçen hafta inşallah bi güzel haberde ondan alırız topiğimiz bayram yerine döner
inşallah inşallah ya evet bu göğüs uçlarım çok acımıştı diye çok duyuyorum herkesten bende
inşallahhh yaa.. sende iğneni yaptın aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?