Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

kızlarrrrrrrrr topiğin ilk hamilesinin haberini vereyim ozamnnnn hamileyiiiiiiiiiiiim hepiniz için dua edicem allah hepinize nasip etsin

tebrik ederim allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
aşılamayı ne kadar süre sonunda yaptırdığını merak ettim ben. klomen tedavisi görmüşsündür herhalde,

sen bizim topiğin nazar boncuğusun canım belirtilerini yazarmısın bizde öğrenelim

berna hamileeeeeeeee
elifyesiller 15 mart
ciceesim 19 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
berceste 05 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil[/QUOTE]

rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B][/QUOTE]

aaaaaa ay sabah sabah çok süper bi haber yaaaaa çok sevindim vallahi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ama gerçekten süper bi haber darısı bizlerin başına inşallah

canım çok saol bu siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama ilk senin topiğine yazdım bundada var bi hayır umarım hepinize uğur getirir

berceste nasılsın ben de seni merak ediyordum ama dün regl olmuşsun herlade. ben de bu gün oldum. hayırlısı artık. çalışmak için önümüzde bir ay daha var.

yeni ay yeni umut...yeni bir mevsim başlıyor bahar ayları doğanın uyandığı aylar, bu güzel aylarda bizim de vucudumuz doğadaki yenilenmeye ayak uydurur belki...beklediğimiz güzel haberler bu güzel ayda gelir inşallah

sen bizim topiğin nazar boncuğusun canım belirtilerini yazarmısın bizde öğrenelim

elif bir kez hamile kalan biri olarak söyleyeyim ben de ilk belirti göğüs ucunda acıma adet günlerine yakın ve adet günü geçince dokunamıyordum. diğer belirtilerin hepsi adet olurkende görüldüğü için yanıltabiliyor. göğüslerin şişmesi ve özellikle ucunun acımaya başlaması. ben çok önceden farketmiştim. döllenmeden 3 gün sonra hissediyorsun inan

berceste nasılsın ben de seni merak ediyordum ama dün regl olmuşsun herlade. ben de bu gün oldum. hayırlısı artık. çalışmak için önümüzde bir ay daha var.
hayırlısı artık canım yaaa regl oldum ağladım ama bugün daha iyiyim
çalışacaz artık bakalım

belirtilerle kafam çok karışmıştı benim artık belirtilere bakmayacam

ciceesim de aşılama yaptırdı geçen hafta inşallah bi güzel haberde ondan alırız topiğimiz bayram yerine döner

yaklaşık 8 ay oldu doğal yolla olmadım direk aşılamaya geçti doktorum klomen kullandım sonra yumurtam 20 m olunca çatlatma iğnesi ovitrelle sonrada aşılama ama ben gebeliğimi ögrenene kadar yattım yani çok mecbur kalmadıkça kalkmadım

inşallah canım hayırlısı artık :13:

inşallah hepimize baharın gelişi bebek getirir. bahar bereketlidir arkadaşım. ben bu ay bal, çörek otu, ve tarçın karışımı kullanacağım. uygun zamanda birleşme olursa da rabbim inşallah bu sefer hepimize dilemiştir olmasını

inşallah inşallah ya evet bu göğüs uçlarım çok acımıştı diye çok duyuyorum herkesten bende

hayırlısı artık canım yaaa regl oldum ağladım ama bugün daha iyiyim
çalışacaz artık bakalım

belirtilerle kafam çok karışmıştı benim artık belirtilere bakmayacam

doğru söylüyosun bitanem ya geçen ay bende çok kendimi dinledim herşeyi hamilelik belirtisine yoruyodum sonra koca bi hayal kırıklığı yaşadım tabi artık bende bakmıycam belirtilere

canım çok saol bu siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama ilk senin topiğine yazdım bundada var bi hayır umarım hepinize uğur getirir

ay berna inan kendim gibi sevindim. Rabbim sıkıntısız sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benimde ilk aşılamam belirtilerini yazsana.. bide ruh halin nasıldı aşılama yaptırdığın zaman.

inşallah inşallah ya evet bu göğüs uçlarım çok acımıştı diye çok duyuyorum herkesten bende

benim göğüs uçlarındaki acıma olayı klomen kullandığım ay ve aşılama yaptırdığım ayda da olmuştu. onlar sanırım vücüda verilen hormon ilaçlarının etkisinden kaynaklanıyordu. hamile kaldığım ayda hiç bir ilaç kullanmadım bu belirtiyi o zamanda yaşadım. hamilelik oluştuğu için oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…