benim göğüs uçlarındaki acıma olayı klomen kullandığım ay ve aşılama yaptırdığım ayda da olmuştu. onlar sanırım vücüda verilen hormon ilaçlarının etkisinden kaynaklanıyordu. hamile kaldığım ayda hiç bir ilaç kullanmadım bu belirtiyi o zamanda yaşadım. hamilelik oluştuğu için oldu
inşallah canım hayırlısı artık :13:
inşallah hepimize baharın gelişi bebek getirir. bahar bereketlidir arkadaşım. ben bu ay bal, çörek otu, ve tarçın karışımı kullanacağım. uygun zamanda birleşme olursa da rabbim inşallah bu sefer hepimize dilemiştir olmasını
bütün hamilelik belirtileri yaşadım ilk olarak çok fazla mide ekşimesi ne yesem ağzımdaydı bu dediğim bundan bi hafta falan önce başladı halsizlik vardı bel agrısı bi .haftadır hergün adet olucakmışım gibi sancı hala devam ediyo(buda beni çok korkutuyo )son iki gün ise ağzımda müthiş bi metal tadı ve kuruluk oldu ve bide bi arkadaşdan okumuştum saçımı başımı topliyamoyorum kaşlarım falan dağıldı diye inanamamıştım aynen öyle oldu sanki düşük voltajlı elektrk çarmış gibi.
bütün hamilelik belirtileri yaşadım ilk olarak çok fazla mide ekşimesi ne yesem ağzımdaydı bu dediğim bundan bi hafta falan önce başladı halsizlik vardı bel agrısı bi .haftadır hergün adet olucakmışım gibi sancı hala devam ediyo(buda beni çok korkutuyo )son iki gün ise ağzımda müthiş bi metal tadı ve kuruluk oldu ve bide bi arkadaşdan okumuştum saçımı başımı topliyamoyorum kaşlarım falan dağıldı diye inanamamıştım aynen öyle oldu sanki düşük voltajlı elektrk çarmış gibi.
ikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?
ay berna inan kendim gibi sevindim. Rabbim sıkıntısız sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benimde ilk aşılamam belirtilerini yazsana.. bide ruh halin nasıldı aşılama yaptırdığın zaman.
aşılamanın kaçıncı günü şimdi canım? bende sürekli su içiyorum sık tuvalete çıkıyorum, midem yanıyo, adet sancım var.. ama benim daha aşılamamın 6.günü yinede belirti onun belirtisimi ilaç etkisimi bilemiyorum.
ikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?
ben önce sadece igne olup doğal beklicem sanıyodum( bu iş için çok para döktüm düşüklerimde olduğu için )doktırumda bunu bildiği için direk aşılamaya geçti orda çok rahattım hiç bi acı hissetmedim kanamam olmadı işlem sırasında 15 dakika yattım sonra eve geldim ve ögünden bu güne çok az kalktım hep yattım dinlendim bebeğim olacağana inandım bide ilişkiden sonra tvlete dahi kalkmadım sabaha kadar öyle yattım
evet berceste ile rüveyda da nisanda hamileyim deyince göbek atıcaz artık burda
sakın aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer bebeğin seninle unutma bunu. beyine olumsuz mesaj gönderme. birde hemen doktora git. madem 3 düşüğün var. hemen düşük önleyici ilaçamı yoksa iğneye mi başlarsın bilemiyorum. ama ihmal etme. 61 kere besmele olayını unutma. bir de her gün ilk üç ay insan suresini oku. Allah'ın isimlerini zikrederek çok ça dua et.
amin inşallah canım hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize. Allah daha fazla aratmasın. senin de emeklerini boşa çıkartmasın Rabbim. ben de bir kez aşılama yaptırdım. o zaman okadar umutsuzdum ki zaten olmamıştıda. doktor en az 4.5 milyon sperm olması gerekli demişti. bizde o zaman sayı 1.5 milyondu. yani istenilen rakamın üçte biri idi. moral zatan işlem başlarken bitmişti. eve geldiğimde ne çok ağlamıştım. bu işlerde çoook rahat olmak gerek. hiç kafaya takmayacaksın. inşaalllah senden de güzel haberler alırız
tamam canım randevuyu aldım zaten bu gün 2.30 da besmeleyi türkçe yazıcam değilmi başladım bile yazmaya sizin içinde dua edicem.
önce bu güzel haberler sizden elifciğim. hamile kalınca nasıl göbek atacaksın he. inşallah bu güzel haberi kendimizden önce senden duyarız
amin inşallah canım hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize. Allah daha fazla aratmasın. senin de emeklerini boşa çıkartmasın Rabbim. ben de bir kez aşılama yaptırdım. o zaman okadar umutsuzdum ki zaten olmamıştıda. doktor en az 4.5 milyon sperm olması gerekli demişti. bizde o zaman sayı 1.5 milyondu. yani istenilen rakamın üçte biri idi. moral zatan işlem başlarken bitmişti. eve geldiğimde ne çok ağlamıştım. bu işlerde çoook rahat olmak gerek. hiç kafaya takmayacaksın. inşaalllah senden de güzel haberler alırız
ya bak bu doktorlara çok sinir oluyorum benim doktorum saysını bile sölemedi yumurta çatlamışmı diye bile bakmadı baksa nolcak olacaksada olmicak niye sana bunu sölüyoki sperm düşük olunca yapmadımı yiine yaptı.evet canım hiç kafana takma rahat ol bi günü saati vardir o saat gelmezse zaten ne yapsan boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?