Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

evet ilaçlar özelliklede çatlatma iğnesi insanı çok yanıltıyor bende geçen ay çok belirti olmuştu ben hamileyim sanıyodum ama meğerse iğnenin etkileriymiş

bütün hamilelik belirtileri yaşadım ilk olarak çok fazla mide ekşimesi ne yesem ağzımdaydı bu dediğim bundan bi hafta falan önce başladı halsizlik vardı bel agrısı bi .haftadır hergün adet olucakmışım gibi sancı hala devam ediyo(buda beni çok korkutuyo )son iki gün ise ağzımda müthiş bi metal tadı ve kuruluk oldu ve bide bi arkadaşdan okumuştum saçımı başımı topliyamoyorum kaşlarım falan dağıldı diye inanamamıştım aynen öyle oldu sanki düşük voltajlı elektrk çarmış gibi.

inşallah canım hayırlısı artık :13:

ikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?

hiç korkma canım kötüde düşünme bol bol dua et Allah ın izniyle hiç bişey olmaz bebeğine birde ne kadarlık hamileymişsin canım onu söylediler mi

sakın aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer bebeğin seninle unutma bunu. beyine olumsuz mesaj gönderme. birde hemen doktora git. madem 3 düşüğün var. hemen düşük önleyici ilaçamı yoksa iğneye mi başlarsın bilemiyorum. ama ihmal etme. 61 kere besmele olayını unutma. bir de her gün ilk üç ay insan suresini oku. Allah'ın isimlerini zikrederek çok ça dua et.

aşılamanın kaçıncı günü şimdi canım? bende sürekli su içiyorum sık tuvalete çıkıyorum, midem yanıyo, adet sancım var.. ama benim daha aşılamamın 6.günü yinede belirti onun belirtisimi ilaç etkisimi bilemiyorum.

ay berna inan kendim gibi sevindim. Rabbim sıkıntısız sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benimde ilk aşılamam belirtilerini yazsana.. bide ruh halin nasıldı aşılama yaptırdığın zaman.

ben önce sadece igne olup doğal beklicem sanıyodum( bu iş için çok para döktüm düşüklerimde olduğu için )doktırumda bunu bildiği için direk aşılamaya geçti orda çok rahattım hiç bi acı hissetmedim kanamam olmadı işlem sırasında 15 dakika yattım sonra eve geldim ve ögünden bu güne çok az kalktım hep yattım dinlendim bebeğim olacağana inandım bide ilişkiden sonra tvlete dahi kalkmadım sabaha kadar öyle yattım

hayır o ilaçların etkisi ilacın etkisi 10 günde bitiyomış 10 günden sonraki belirtilere yani adet gününe bi hafta kala bunları yaşarsan ozamn hamileyim diye düşünebilrsin

ikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?

amin inşallah canım hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize. Allah daha fazla aratmasın. senin de emeklerini boşa çıkartmasın Rabbim. ben de bir kez aşılama yaptırdım. o zaman okadar umutsuzdum ki zaten olmamıştıda. doktor en az 4.5 milyon sperm olması gerekli demişti. bizde o zaman sayı 1.5 milyondu. yani istenilen rakamın üçte biri idi. moral zatan işlem başlarken bitmişti. eve geldiğimde ne çok ağlamıştım. bu işlerde çoook rahat olmak gerek. hiç kafaya takmayacaksın. inşaalllah senden de güzel haberler alırız

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. hayırla kucağına alırsın inşallah. bende heyecanlandım şimdi kendimi dinlememeye çalışıyorum sonra üzülürüm diye ama sen umut oldun bana.

tamam canım randevuyu aldım zaten bu gün 2.30 da besmeleyi türkçe yazıcam değilmi başladım bile yazmaya sizin içinde dua edicem.

keşke duyurmasalardı sana sayıyı zaten streslisin o kötü olmuş. benim doktorum çok olumlu konuştu sperm kalitesi ve sayısı çok iyi, aşılama çok güzel geçti inşallah bu ay gebesin dedi ama ümitlenmek istemiyorum sizde biliyosunuz işte bu psikolojiyi sonra daha çok üzülüyoruz.

tamam canım randevuyu aldım zaten bu gün 2.30 da besmeleyi türkçe yazıcam değilmi başladım bile yazmaya sizin içinde dua edicem.

orjinal hali ile yaz. türkçe olmaz. arapça yazacaksın. sen bilmiyorsan da bir cami hocasına da yazdırabilrisin.

önce bu güzel haberler sizden elifciğim. hamile kalınca nasıl göbek atacaksın he. inşallah bu güzel haberi kendimizden önce senden duyarız

inşallah canım inşallah hepimiz tek tek güzel haber vericez burdan ben inanıyorum hem berna çok umut oldu bana ben çok inanırım böyle şeylere dün öğlen topiği açtım bu sabah hamile haberi aldık geriside böyle gelicek inşallah

ya bak bu doktorlara çok sinir oluyorum benim doktorum saysını bile sölemedi yumurta çatlamışmı diye bile bakmadı baksa nolcak olacaksada olmicak niye sana bunu sölüyoki sperm düşük olunca yapmadımı yiine yaptı.evet canım hiç kafana takma rahat ol bi günü saati vardir o saat gelmezse zaten ne yapsan boş.

evet kesinlikle katılıyorum doktorlar söylemeleri gereken şeyleri söylemiyolar ama gereksiz ne varsa hepsini söylüyolar 100 milyonda olsa içinde yumurtayı 1 tanesi döllemiyor mu sonuçta Allah nasip ettikten sonra o 1 tane gelir bulur yumurtayı gerisi boş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…