Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

zaten tedavi sırasında almış olduğumuz ilaçlar insanı mahvediyor aslında. ben çok stres oldum. tecrübe oldu artık bende nezaman stresli olsam bu ay çocuk yok diyorum. ve doğru çıkıyor. aşılamadan sonra eşim doktora gitti. varikosel teşhisi kondu. ağustos sonu ameliyat oldu. bir ay hiç bir şey yapmadık. ekim başı gibi eşime arı sütü bal polen takviyesi yaptım. en son reglimi 29 ekimde gördüm. biz tedavi oluyoruz diye hiç ümitlenmedim ben mart nisan gibi doktora giderim diye düşünüyordum. zaten ameliyatın etkisi 6 aydan sonra olur diye hiç ihtimal vermiyordum. yani öyle ilişkiden sonra hiç yatmadım hemen duşa giriyordum çünkü hamilelik planımız yoktu o ay. işte ben de o ayda eşimin ameliyatının üzerinden 2.5 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. 2.5 ayda sayı sayı ne kadar artabilirki. demekii psikoloji çok önemli. hiç kafaya takmayacaksın. ama bunu diyen ben bile eskisi kadar olmasa bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden yapamıyrum

evet ne kadar takmıyoruz desekte insanın aklından çıkmıyor maleseffffff

stres çok önemli dediğin gibi takmayalım diyoruzda nereye kadar. benim doktorum aşılama yaparken çok güzel konuştu benle bu sperm sayısıyla, senin rahim ağzı akıntıların çok güzel olmaması imkansız gibi bişey falan dedi bende kendimi çok güvende hissettim o zaman kasmadım hiç kendimi. bakalım hayırlısı. sen en azından gebe kalabilmişin demekki oluyomuş bak. bide benim eşim aşılamadan 1 hafta önce keçiboynuzunu hem yedi hem suyunu içti, bal polende aynı şekilde. sperm sayısı fırladı :)

kızlar ben çıkıyorum randevuya hazırlanıcam dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için dua edicem öpüyorum hepinizi

wallahi duşa girmiştim ya temizlik hastası oldum eyice.burdayım ya .bnm de adet tarihim 8 mart .olmam lazım ama bi olucak gbym bi olmicak gbym.

günüm geçti diyosun temizlik yapıyosun SAKIN BELKİ HAMİLESİN BELKİDE DEĞİLSİN AMA ÖĞRENENE KADAR DİKKET ET BAK BEN HİÇ KALKMADIM hamileyim lütfen yapmayın ha bide bi gün şayet adetlerin düzenliyse git test yaptır varsa çıkar mutlaka

mrb arkadaşlar ...benim eşimdede sperm düşüklüğü var 8,5 mil sperm
keçiboynuzu suyu pekmezi arı sütü bal polen kullandık 2 ay sonra testi tekrarladık sperm 0 olmuş
sizdede böle bi problem oldumu... yükseltmek için kullandığnız başka bişiler varsa paylaşırmısınız kızlarrr ...

mrb arkadaşlar ...benim eşimdede sperm düşüklüğü var 8,5 mil sperm
keçiboynuzu suyu pekmezi arı sütü bal polen kullandık 2 ay sonra testi tekrarladık sperm 0 olmuş
sizdede böle bi problem oldumu... yükseltmek için kullandığnız başka bişiler varsa paylaşırmısınız kızlarrr ...

hayırlı olsun sana cnm öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ya ben kendimi durduramıyorum yemizlik konusunda annem alıştırdı onun yüzünden
şu bahsettiğin ağız tadının değişmesi belirtileri bendede var ama işte umutlanmıyorum yine

hoşgeldin cnm öncelikle.şimdi kür olarak değil ama böyle doktorların yazdığı bi kristal toz var ondan alabilirsin çok etkili.bide bal yedir eşine bol bol.

ikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?
yok canım aşılama değil
ben hala doğal olsun diye uğraşıyorum eşimin spermini de ölçtürmedim
yaa ben bişey sorcamda utanıyorum spermle ilgili hani sperm değerleri ile ilgili
az çıkıyor ya spermin yapısında bir farklılık var mı
evet berceste ile rüveyda da nisanda hamileyim deyince göbek atıcaz artık burda

inşallah hepimiz hamile kalırız canlarım nisanda

merhaba canım hoşgeldin canım 2. testin yanlış olma ihtimalin olabilir mi ? 2 ay içinde bu kadarda düşmüş olamaz diye düşünüyorum birde arı sütü bal polen karışımına devam ettir bence derim

hoşgeldin cnm öncelikle.şimdi kür olarak değil ama böyle doktorların yazdığı bi kristal toz var ondan alabilirsin çok etkili.bide bal yedir eşine bol bol.

hoşbulduk cnm... kristal toz dediğin eczanelerdemi satılıyoo adı kristal tozmu?...

evet ya sen niye yoruyosun kız kendini ya bebiş varsa azıcık dikkat etsene yaaaaaa

ben diyorum zaten bebek olsa bile ya bu hamilemiyim diye düşündüğüm zaman gecirdiğim stresten yada temizlikten bebek olsada düşer ay moralim bozukkk eliffffffffffff yüksel nerdee :2:

hoşbulduk cnm... bende öyle olmasını ümit ediyorum.. devam ediyo ama ek bişiler sizlerin kullandığı benim bilmediğim varmı acaba diye düşünüyorum...

ben diyorum zaten bebek olsa bile ya bu hamilemiyim diye düşündüğüm zaman gecirdiğim stresten yada temizlikten bebek olsada düşer ay moralim bozukkk eliffffffffffff yüksel nerdee :2:

kız sen niye böyle kötü şeyler düşünüyosun yaaaa Allah nasip ettikten sonra hiç bişey olmaz sen merak etme . yüksel doktora gitti canım yumoşlara bakıcaklar büyümüş mü diye inşallah güzel haberle gelir yaaa

hoşbulduk cnm... bende öyle olmasını ümit ediyorum.. devam ediyo ama ek bişiler sizlerin kullandığı benim bilmediğim varmı acaba diye düşünüyorum...

canım ben bu forumda bi topik okumuştum bu durumla ilgili dur hemen ben onu bulmaya çalışıyımda sana linki kopyalıyım

inşallah güzel haberlerle döner.elif ne dicem gözlerin çok güzel gülüyo bacım.bide bişi sorucam hamile değilsem adet günü gel dedi doktor 10 tane göbekten iğne vericem dedi bende araştırdım bunu aşılama ve tüp bebek içn veriyolarmış eğer böyleyse sevgili doktorum neden beni bilgilendirmedi acaba.bu iğneyi kullananlar oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…