keşke duyurmasalardı sana sayıyı zaten streslisin o kötü olmuş. benim doktorum çok olumlu konuştu sperm kalitesi ve sayısı çok iyi, aşılama çok güzel geçti inşallah bu ay gebesin dedi ama ümitlenmek istemiyorum sizde biliyosunuz işte bu psikolojiyi sonra daha çok üzülüyoruz.
zaten tedavi sırasında almış olduğumuz ilaçlar insanı mahvediyor aslında. ben çok stres oldum. tecrübe oldu artık bende nezaman stresli olsam bu ay çocuk yok diyorum. ve doğru çıkıyor. aşılamadan sonra eşim doktora gitti. varikosel teşhisi kondu. ağustos sonu ameliyat oldu. bir ay hiç bir şey yapmadık. ekim başı gibi eşime arı sütü bal polen takviyesi yaptım. en son reglimi 29 ekimde gördüm. biz tedavi oluyoruz diye hiç ümitlenmedim ben mart nisan gibi doktora giderim diye düşünüyordum. zaten ameliyatın etkisi 6 aydan sonra olur diye hiç ihtimal vermiyordum. yani öyle ilişkiden sonra hiç yatmadım hemen duşa giriyordum çünkü hamilelik planımız yoktu o ay. işte ben de o ayda eşimin ameliyatının üzerinden 2.5 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. 2.5 ayda sayı sayı ne kadar artabilirki. demekii psikoloji çok önemli. hiç kafaya takmayacaksın. ama bunu diyen ben bile eskisi kadar olmasa bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden yapamıyrum
zaten tedavi sırasında almış olduğumuz ilaçlar insanı mahvediyor aslında. ben çok stres oldum. tecrübe oldu artık bende nezaman stresli olsam bu ay çocuk yok diyorum. ve doğru çıkıyor. aşılamadan sonra eşim doktora gitti. varikosel teşhisi kondu. ağustos sonu ameliyat oldu. bir ay hiç bir şey yapmadık. ekim başı gibi eşime arı sütü bal polen takviyesi yaptım. en son reglimi 29 ekimde gördüm. biz tedavi oluyoruz diye hiç ümitlenmedim ben mart nisan gibi doktora giderim diye düşünüyordum. zaten ameliyatın etkisi 6 aydan sonra olur diye hiç ihtimal vermiyordum. yani öyle ilişkiden sonra hiç yatmadım hemen duşa giriyordum çünkü hamilelik planımız yoktu o ay. işte ben de o ayda eşimin ameliyatının üzerinden 2.5 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. 2.5 ayda sayı sayı ne kadar artabilirki. demekii psikoloji çok önemli. hiç kafaya takmayacaksın. ama bunu diyen ben bile eskisi kadar olmasa bile acaba hamilemiyim diye düşünmeden yapamıyrum
kız alev nereye kayboldun sen genekesin gene temizlik yapıyosundur sen eminim
wallahi duşa girmiştim ya temizlik hastası oldum eyice.burdayım ya .bnm de adet tarihim 8 mart .olmam lazım ama bi olucak gbym bi olmicak gbym.
günüm geçti diyosun temizlik yapıyosun SAKIN BELKİ HAMİLESİN BELKİDE DEĞİLSİN AMA ÖĞRENENE KADAR DİKKET ET BAK BEN HİÇ KALKMADIM hamileyim lütfen yapmayın ha bide bi gün şayet adetlerin düzenliyse git test yaptır varsa çıkar mutlaka
kızlar ben çıkıyorum randevuya hazırlanıcam dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için dua edicem öpüyorum hepinizi
mrb arkadaşlar ...benim eşimdede sperm düşüklüğü var 8,5 mil sperm
keçiboynuzu suyu pekmezi arı sütü bal polen kullandık 2 ay sonra testi tekrarladık sperm 0 olmuş
sizdede böle bi problem oldumu... yükseltmek için kullandığnız başka bişiler varsa paylaşırmısınız kızlarrr ...
wallahi duşa girmiştim ya temizlik hastası oldum eyice.burdayım ya .bnm de adet tarihim 8 mart .olmam lazım ama bi olucak gbym bi olmicak gbym.
yok canım aşılama değilikinizdende nisanda hayırlı haberler duyarız inşallah kızlar. berceste senindemi aşılamaydı?
evet berceste ile rüveyda da nisanda hamileyim deyince göbek atıcaz artık burda
mrb arkadaşlar ...benim eşimdede sperm düşüklüğü var 8,5 mil sperm
keçiboynuzu suyu pekmezi arı sütü bal polen kullandık 2 ay sonra testi tekrarladık sperm 0 olmuş
sizdede böle bi problem oldumu... yükseltmek için kullandığnız başka bişiler varsa paylaşırmısınız kızlarrr ...
hoşgeldin cnm öncelikle.şimdi kür olarak değil ama böyle doktorların yazdığı bi kristal toz var ondan alabilirsin çok etkili.bide bal yedir eşine bol bol.
evet ya sen niye yoruyosun kız kendini ya bebiş varsa azıcık dikkat etsene yaaaaaa
merhaba canım hoşgeldin canım 2. testin yanlış olma ihtimalin olabilir mi ? 2 ay içinde bu kadarda düşmüş olamaz diye düşünüyorum birde arı sütü bal polen karışımına devam ettir bence derim
ben diyorum zaten bebek olsa bile ya bu hamilemiyim diye düşündüğüm zaman gecirdiğim stresten yada temizlikten bebek olsada düşer ay moralim bozukkk eliffffffffffff yüksel nerdee :2:
hoşbulduk cnm... bende öyle olmasını ümit ediyorum.. devam ediyo ama ek bişiler sizlerin kullandığı benim bilmediğim varmı acaba diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?