Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

hoşbulduk cnm... bende öyle olmasını ümit ediyorum.. devam ediyo ama ek bişiler sizlerin kullandığı benim bilmediğim varmı acaba diye düşünüyorum...

düşmüş olması ilginç olmuş canım yaa. biz 1 sene önce yaptırdık bi test 40milyonun üstündeydi. aşılamaya gitmeden önce balla polen katıp yedi bol bol badem fındık ceviz yedi keçiboynuzu yedi suyunu içti 200 milyonun üstüne çıkmışş ay utandım :)) neden öyle olduki bi üroloğa gidin derim..

berceste bencede canım sen bi eşinede test yaptır derim kötü bişey çıkacağından değilde kafanın rahat olması için ben tedaviye ilk başladığım ay yaptırdık eşime tahlil

ben kullandım göbekten iğneyi 1 ay iğne kullanıp normal denedik klomen tedavisi gibi olmayıncada yine aynı iğneyle aşılama denedik. sormak istediğin bişey varsa sölim.

saol canım benim normalde aşılama ve tüp bebekte de kullanılıyo o iğneler ama bizim gibi yumurtaları direnç gösteren hastalarda normal yolla denemek içinde kullanılıyo canım şöyle düşün klomen türü ilaç yerine daha etkilisi olan iğneyi kullanıcaksın yani canım

ben kullandım göbekten iğneyi 1 ay iğne kullanıp normal denedik klomen tedavisi gibi olmayıncada yine aynı iğneyle aşılama denedik. sormak istediğin bişey varsa sölim.

teşekkür ederim cbn için.peki cok pahalıydı biz sorduğumuzda sigorta bi kısmını karşılıyormuş napıcaz :\ diyelim iğneyi kullandım nolucak yani ne işe yardığnıda pek bilmiorum ama yumoşları büyütmek için diye düşünüyorum çünkü klomenle hiç büyüymemş.

berceste bencede canım sen bi eşinede test yaptır derim kötü bişey çıkacağından değilde kafanın rahat olması için ben tedaviye ilk başladığım ay yaptırdık eşime tahlil

ben eşiminde stese girmesini istemiyordum ama dr gitcem galiba
hayırlısı bakalım akşama misafirim var birde kızlar yaa
ben kaşındım aslında

klomenle 20 günde büyüyen yumoşları iğne 8-9 günde büyütüyor sonrada çatlatma iğnesi vuruluyor yine. ayrıca rapor çıkarıyor doktorun. 3 rapor hakkın var raporla 3 kutu ilacı 400e almıştık çok pahalı evet. kendin göbekten yapıyosun öyle acı falan olmuyor. dozunu iyi ayarlarsa doktorun hemencecik büyüyor yumoşların. ben 8 gün yaptım bi yumurtam 19 mm oldu onun dışında 18 ve altı 6 yumurtam büyüdü.

evet canım yumurtanı büyütmek için adetinin 2.veya 3. günü iğneleri olmaya başlarsın tahminen ondan sonra klomendeki yumurta kontrolüne çağırır büyümüşler mi diye yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi yapıcak sonrada bekliyceksin canım

aynen öyle canım günde 1 kere iğne vuruyosun klomen yerine ve çok daha etkili.

Bence öyle çok kasmadan sakin sakin söyle eşine stres yapmadan bakalım ne tepki vericek
yoo onda bir problem yok
dedi zatem problem bendedir belki dedi bende kabul etmedim
içim burkuldu öyle deyince
bakalım dr eğer olmazsa mart ayında gelin demişti
sperm ölçümü heryerde yapılıyor mu ben çorumdayım da
rica ederiz canımmmm ne demek vazifemiz ben zaten yarı doktor oldum bebek sevdasına eve bide ultrason aldım mı tamamdır

kız Allah iyiyliğini versin

her yerde olmasada bi çok yerde yapılıyor canım bu arada eşin konusunda şanslısın bence bi çok erkek gurur meselesi yapıp gitmiyor çünkü test yaptırmaya

her yerde olmasada bi çok yerde yapılıyor canım bu arada eşin konusunda şanslısın bence bi çok erkek gurur meselesi yapıp gitmiyor çünkü test yaptırmaya

be geçeb ay olmadığında çok üzülmüştüm
oda sorun bendedir belki dedi
tabii biz daha yeni başladık çalışmalara ya
hiç aklıma bile gelmemişti
ben yinede biraz bekleyecem canım iyi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…