yok canım aşılama değil
ben hala doğal olsun diye uğraşıyorum eşimin spermini de ölçtürmedim
yaa ben bişey sorcamda utanıyorum spermle ilgili hani sperm değerleri ile ilgili
az çıkıyor ya spermin yapısında bir farklılık var mı
bi sayıda düşüklük oluyo bide hareketsizlik yapısında bozukluk falan oluyo canım. aslında ölçtürmenizde fayda var en azından sayısı falan düşükse bi çaresine bakarsınız. her ay beklemek çok yıpratıyor çünkü biliyorum.
hoşbulduk cnm... bende öyle olmasını ümit ediyorum.. devam ediyo ama ek bişiler sizlerin kullandığı benim bilmediğim varmı acaba diye düşünüyorum...
inşallah güzel haberlerle döner.elif ne dicem gözlerin çok güzel gülüyo bacım.bide bişi sorucam hamile değilsem adet günü gel dedi doktor 10 tane göbekten iğne vericem dedi bende araştırdım bunu aşılama ve tüp bebek içn veriyolarmış eğer böyleyse sevgili doktorum neden beni bilgilendirmedi acaba.bu iğneyi kullananlar oldumu ?
inşallah güzel haberlerle döner.elif ne dicem gözlerin çok güzel gülüyo bacım.bide bişi sorucam hamile değilsem adet günü gel dedi doktor 10 tane göbekten iğne vericem dedi bende araştırdım bunu aşılama ve tüp bebek içn veriyolarmış eğer böyleyse sevgili doktorum neden beni bilgilendirmedi acaba.bu iğneyi kullananlar oldumu ?
ben kullandım göbekten iğneyi 1 ay iğne kullanıp normal denedik klomen tedavisi gibi olmayıncada yine aynı iğneyle aşılama denedik. sormak istediğin bişey varsa sölim.
berceste bencede canım sen bi eşinede test yaptır derim kötü bişey çıkacağından değilde kafanın rahat olması için ben tedaviye ilk başladığım ay yaptırdık eşime tahlil
ben eşiminde stese girmesini istemiyordum ama dr gitcem galiba
hayırlısı bakalım akşama misafirim var birde kızlar yaa
ben kaşındım aslında
teşekkür ederim cbn için.peki cok pahalıydı biz sorduğumuzda sigorta bi kısmını karşılıyormuş napıcaz :\ diyelim iğneyi kullandım nolucak yani ne işe yardığnıda pek bilmiorum ama yumoşları büyütmek için diye düşünüyorum çünkü klomenle hiç büyüymemş.
teşekkür ederim cbn için.peki cok pahalıydı biz sorduğumuzda sigorta bi kısmını karşılıyormuş napıcaz :\ diyelim iğneyi kullandım nolucak yani ne işe yardığnıda pek bilmiorum ama yumoşları büyütmek için diye düşünüyorum çünkü klomenle hiç büyüymemş.
saol canım benim normalde aşılama ve tüp bebekte de kullanılıyo o iğneler ama bizim gibi yumurtaları direnç gösteren hastalarda normal yolla denemek içinde kullanılıyo canım şöyle düşün klomen türü ilaç yerine daha etkilisi olan iğneyi kullanıcaksın yani canım
hmm cok teşekkür ederim elif ve cicesim.
rica ederiz canımmmm ne demek vazifemiz ben zaten yarı doktor oldum bebek sevdasına eve bide ultrason aldım mı tamamdır
yoo onda bir problem yokBence öyle çok kasmadan sakin sakin söyle eşine stres yapmadan bakalım ne tepki vericek
rica ederiz canımmmm ne demek vazifemiz ben zaten yarı doktor oldum bebek sevdasına eve bide ultrason aldım mı tamamdır
deli.alda sana gelek kontrole
yoo onda bir problem yok
dedi zatem problem bendedir belki dedi bende kabul etmedim
içim burkuldu öyle deyince
bakalım dr eğer olmazsa mart ayında gelin demişti
sperm ölçümü heryerde yapılıyor mu ben çorumdayım da
kız Allah iyiyliğini versin
her yerde olmasada bi çok yerde yapılıyor canım bu arada eşin konusunda şanslısın bence bi çok erkek gurur meselesi yapıp gitmiyor çünkü test yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?