Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

En güzeli bencede bak biz kasıyoruz harıl harıl doktor kapılarına koşuyoruz gene olmuyo en iyisi sakin sakin takılmak bencede

En güzeli bencede bak biz kasıyoruz harıl harıl doktor kapılarına koşuyoruz gene olmuyo en iyisi sakin sakin takılmak bencede

bu ayy hatta extra sakin olcam çünkü bu ay bayağı stres yaptım
hatta kafam dinlensin diye çok gelmeyecem buralara
kızmayın olur mu bence birbirimizi de etkiliyoruz burada
bu ay bunu deneyecem bakalım

aha yüksel nete girdi kızzz naptın inşallah güzel haberlerle geldin noluuurrrr

aminnnnnnnnnn

merhaba kızlar :))))

bu ayy hatta extra sakin olcam çünkü bu ay bayağı stres yaptım
hatta kafam dinlensin diye çok gelmeyecem buralara
kızmayın olur mu bence birbirimizi de etkiliyoruz burada
bu ay bunu deneyecem bakalım

aaaaaaa ama bu olmadı ki yaaaaaaaa kız ben çok alıştım hepinize yaaaaaa

aha yüksel nete girdi kızzz naptın inşallah güzel haberlerle geldin noluuurrrr

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

İsterdim ama malesef bu ay umutsuz vakayım sadece rabbim bir mucize yaratırsa yoksa yumurtalar büyümemiş inci gibi dizilmişler oraya pko olmak için.
geçen ayın kıymetini anladım öyle bir sevinçle beklemek bile güzelmiş meğersem...
bendenböyle işte siz nasılsınız.

hayırlısı olsun canım bende adet oldum
hepimiz için hayırlısı inşallahhh

içimden küfür ediyorum ne bu ya ne ya.halil sezayi takılıcam isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

canım hayırlısı olsun ya ama sen umutsuz olma normal yolla denemeye devam et canım birde günde kaç ilaç kullandırmıştı bu ay doktorun sana , birde en büyük yumurtan kaç mm olmuş canım

ailede var ikiz hemde 2 tarftada kısmet işte.olsunda heç möhüm değil bu arada sanada kahve yaptım ve bir sigara yaktım

hadi hayırlısı bi ikizde senin olur belli mi olur ? şimdi tam can evimden vurdun beni aşırı kahve tiryakisiyim ya kahveyide sigarasız asla içmem

canım hayırlısı olsun ya ama sen umutsuz olma normal yolla denemeye devam et canım birde günde kaç ilaç kullandırmıştı bu ay doktorun sana , birde en büyük yumurtan kaç mm olmuş canım

10-11 lerde kalmışlar 5 gündür hiç büyümemişler 12mm ne olmuş dedim o görünmüyor küçülmüş olabilir dediler geçende görememiştik zaten dediler hastalanmam için ilaç verin dedim yok dediler günün geçince gelirsin rahim duvarın kalınlaşmış regl olabilirsin dediler ama ben günümde olamayacam biliyorum bana 2 aya mağal olacak bu ay büyümemesi.sabah akşam olmak üzere 5 gün kullandım ilacı geçen ayda öyle kullandım ama bu ayın tek sorumlusu eşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…