be geçeb ay olmadığında çok üzülmüştüm
oda sorun bendedir belki dedi
tabii biz daha yeni başladık çalışmalara ya
hiç aklıma bile gelmemişti
ben yinede biraz bekleyecem canım iyi böyle
gel gel hem yabancıya göstermemiş olursun
kız şaka yaptım tamam tamam sen gene kendi doktoruna göstergel deyince sesin soluğun kesildi nereye kayboldun
En güzeli bencede bak biz kasıyoruz harıl harıl doktor kapılarına koşuyoruz gene olmuyoen iyisi sakin sakin takılmak bencede
rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B]
kız doğru diyosun
annemle konuşuyodum sigara yakıodum kahve yapiodum herşeyde beceriklym bi şu bebek konusunda affalıyorum
bu ayy hatta extra sakin olcam çünkü bu ay bayağı stres yaptım
hatta kafam dinlensin diye çok gelmeyecem buralara
kızmayın olur mu bence birbirimizi de etkiliyoruz burada
bu ay bunu deneyecem bakalım
aminnnnnnnnnn
merhaba kızlar :))))
ailede var ikiz hemde 2 tarftadaohhhh maşallah 10 parmağında 10 marifet bebek işinde de durup durup ikiz , üçüz doğurursun belli mi olur
aha yüksel nete girdi kızzz naptın inşallah güzel haberlerle geldin noluuurrrr
aaaaaaa ama bu olmadı ki yaaaaaaaakız ben çok alıştım hepinize yaaaaaa
aha yüksel nete girdi kızzz naptın inşallah güzel haberlerle geldin noluuurrrr
yok kız gelcem ama çok değil biraz
gerçi ne kaar uygulayabilirim bilmiyorum
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
İsterdim ama malesef bu ay umutsuz vakayım sadece rabbim bir mucize yaratırsa yoksa yumurtalar büyümemiş inci gibi dizilmişler oraya pko olmak için.
geçen ayın kıymetini anladım öyle bir sevinçle beklemek bile güzelmiş meğersem...
bendenböyle işte siz nasılsınız.
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
İsterdim ama malesef bu ay umutsuz vakayım sadece rabbim bir mucize yaratırsa yoksa yumurtalar büyümemiş inci gibi dizilmişler oraya pko olmak için.
geçen ayın kıymetini anladım öyle bir sevinçle beklemek bile güzelmiş meğersem...
inşallah uygulayamazsın oh ohhhhhhhhhhhh
ailede var ikiz hemde 2 tarftadakısmet işte.olsunda heç möhüm değil bu arada sanada kahve yaptım ve bir sigara yaktım
canım hayırlısı olsun ya ama sen umutsuz olma normal yolla denemeye devam et canım birde günde kaç ilaç kullandırmıştı bu ay doktorun sana , birde en büyük yumurtan kaç mm olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?