Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

üzülme bitanem ya bunda da vardır bi hayır benimde tedaviye başladığım ilk 2 ay klomenle büyümemişti yumurtalarım bende çok üzülmüştüm ama artık büyüyor çok şükür evet stes çok ama çok kötü etkiliyor malesef ya

benimki hiç büyüyemişti hemde hiç kesinlikle stresten bide bişi dicem ben hamile olup aş ersem kesin sigaraya düşerim .

konuyu değiştirelim lüffen akşama ne yemek yapalım

benimki hiç büyüyemişti hemde hiç kesinlikle stresten bide bişi dicem ben hamile olup aş ersem kesin sigaraya düşerim .

konuyu değiştirelim lüffen akşama ne yemek yapalım

teyzem kızartma yapacak bugün.kızlar bu sigaraya acilen bırakmamız gerekiyor onunda çok etkisi var ben bugünden başladım daha fazla içmeye nasıl bırakabilirizki

ben bırakamam asla bunu biliyorum kaç kere denedim ben ne yapim yemeğe ya.hergün sabahtan hatta geceden düşünmeye başlıyorum bulamıyorum tavuk mu haşlasam bide pilav

ben annemlerle yakın oturuyorum yemekler oradan sadece haftasonları yemek yapıyorum. :)

ayyyyyyyyy ne güzel yaaaaaa bence çok şanslısın çünkü çok dert oluyo her gün ne yapıcam diye bide benim eşim çok yemek seçiyo o zaman iyce kabus yemek yapmaktan soğudum onun yüzünden zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…