ben gidiyorum şimdi akşam misafir gelcek evi toplayıp yemek
yapcamm hepinizi öptümmm
hayırlısı olsun canım bende adet oldum
hepimiz için hayırlısı inşallahhh
içimden küfür ediyorumne bu ya ne ya.halil sezayi takılıcam isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
10-11 lerde kalmışlar 5 gündür hiç büyümemişler 12mm ne olmuş dedim o görünmüyor küçülmüş olabilir dediler geçende görememiştik zaten dediler hastalanmam için ilaç verin dedim yok dediler günün geçince gelirsin rahim duvarın kalınlaşmış regl olabilirsin dediler ama ben günümde olamayacam biliyorum bana 2 aya mağal olacak bu ay büyümemesi.sabah akşam olmak üzere 5 gün kullandım ilacı geçen ayda öyle kullandım ama bu ayın tek sorumlusu eşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimki hiç büyüyemişti hemde hiçkesinlikle stresten bide bişi dicem ben hamile olup aş ersem kesin sigaraya düşerim .
konuyu değiştirelim lüffen akşama ne yemek yapalım
ben bırakamam asla bunu biliyorum kaç kere denedimben ne yapim yemeğe ya.hergün sabahtan hatta geceden düşünmeye başlıyorum bulamıyorum tavuk mu haşlasam bide pilav
hoşgeldin canım nasılsın
gayet güzzel bir menü oluryanında salata tamam işte sen çalışmıyorsun demi canım
benim ki bezelye yi seviyor ben bezelye pilay yaptım dün bide yayla çorbası yaptım
seçilcim hoşgeldin canım nasılsın
ben annemlerle yakın oturuyorum yemekler oradan sadece haftasonları yemek yapıyorum. :)
hoşbulduk canım yeni topik hayırlı olsun herkese uğur getirir inşallah iyim nolsun sen nasılsın herkes nasıl herkese selam bu arada
çalışmıyorum cnm daha cok strese giriyorum iş yüzünden evde oturmak en iyisi.bu arada cok güzelsin gelinliğine bayıldım herkese yakışmaz o model.
hoşbulduk canım yeni topik hayırlı olsun herkese uğur getirir inşallah iyim nolsun sen nasılsın herkes nasıl herkese selam bu arada
hoşgeldin canım yeni gördüm seni nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?