Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

sağol canım işte bu ay boş geçecek benimkiler büyümemiş öyle işte

yüksel rahim duvarı hamileliğe hazırlıkta da kalınlaşıyor adet olmak için birşey kullanma bence bekle biraz olmazsan test yaparsın canım önce görüp sonra göremedikleri yumurtan çatladı ve küçüldü belki hayırlısı Allah tan ...umudunu kaybetme sakın

hoşbulduk canım ben sana çok alışmışım yaaa giriyom giriyom yoksun seni buldum daha iyi oldum neden buraya geçtiniz

şöyle oldu ben sizin topiğe girmeden önce bizim şubat ayı umudumuz olsun falan diye bi topiğimiz vardı bizim ordaki kızlarda şubat geçti artık herkes dağılıyo sen yeni bi topik aç diye ısrar ettiler bende o yüzden yeni topik açtım açmışken sizleride çağırıyım dedim canım

cnm bilmiyorum inanki hepsni kullandık 2 ay... yaa 8,5 mil yanlış yaa 0 çıkan sonuçç ( inş 0 çıkan yanlıştır
yoksa bizim için toparlanmak daha zor oluyo.. bide biz karstayız şimdilik eşimin görevi sebeiyle burda şartlar malum
sadece dev hast yapıyo eşimde oraya gitmek istemiyokokuyo hast diyoo :)) zorla gönderiyorum inan...
nisan gibi ank izne gitcez kısmetse bakalım neleer olcak :))

anladım canım bende aynı bazı doktorlar yumurta çatladı mı diye kontrole çağırıyolarmışta o yüzden bi sorayım dedim

benim iğne olalı 5 gün oldu kaldı 10 gün yaa hapisteki mahkumlar gibi gün sayıyorum ya utanmasam iş yerindeki duvarlara her gün için çentik atıcam

hayırlısı olsun canım sen ankara ya gidene kadar o linklerdeki arkadaşların yaptıklarından bol bol yedir içir eşine canım inşallah faydasını görürsünüz sonuçları iyi çıkar ama bence sonuçlarda hata var mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…