hoşbulduk canım .. inşallah canım ..
ben biraz geç evlenelerdenim ..:) yaşım 34 ..
olsun vallahi millet 40 yaşından sonra doğuruyor hiçte takılma yaşa canım bende genç değilim eylül de 29 olucam
merhaba canım ben iyiyim çok şükür yaklaşık 9-10 gün var canım , baya var yani daha ? inşallah hepimiz iyi haberler veririz canım . sende durum nasıl ne var ne yok
sen daha gençsin .... senin problemin ne ?
ben de hiç bir şey yok henüz..ilaç da kullanmadığım için bu ay ne zaman ne olacak hiç bilmiyorum. yarın soğan suyuna başlıcam oiğrenç seyi tekrar yapmak zorunda olmak çok kötü ama umut işte napayım ilk yaptığım ay kimyasal da olsa bi gebelik olmuştu.en azından testte ikinci çizgiyi görebilmiştim:)))..bu ay belirtilerden yumurtlama zamanımı belirlemeye çalışıcam..allah dualarımızı kabul etsin bu ay göbüşer dolsun işallah:)
bugün neden kimse yokkkkkkkkkk nerde bu millet
evet ya nerede bu kızlar diğer topikte de kimse yok yaa
evet ya nerede bu kızlar diğer topikte de kimse yok yaa
adetin 21.-22.23.günüyle ilgili birşeyler yazmıştım sana okudun mu canım
İyi günler ben 1.5 yıllık evliyim.Çocuk yapmak istedik olmadı doktora gittik benim yumurta sayım zayıftı ve çok düşük çıktı 4 adet. Eşiminde sperm sayısı 6 milyon gibi çok düşük bir rakam çıktı. Doktor bize tüp bebek önerdi denedik ama malesef tutmadı. Daha sonra eşimin köyde bir yakınına bu konuyu açtık kendisi bir karışım yapıp balla karıştırarak yumurta sayımı artırması ve kaliteli olması için yememi söyledi. Eşimede sperm sayısını artırması için ayrı bir karışım yaptı. 20 gün günde 3 defa aç karına 1 kaşık yedik. Eşim sperm testi yaptırdı sonuç inanılmazdı. Sperm sayısı tam 70 milyon çıktı ve %40 iler hızlı. Benim yumurta sayımda tam iki katına çıktı. Çok mutluyuz ve çocuk bekliyoruz İNŞALLAH. Böyle sorunu olan bayan veya eşinin sperm sayısı düşük olan arkadaşlara yardımcı olmayı hayır dualarını almayı isterim.
canım bu karısım nerden alınıyoo gozunu seveyım bızede solede bızde yaptıralım belkı bı faydasıı olur
evet canım okudum ben onu geçen ay yaptırdım 22. günü 16 çıktı ama benim kafama şu takıldı benim doktor adetin 20. gününden 30. gününe kadar progestan kullandırıyo bana yani bu test yapıldığı zamanda progestan kullanıyodum acaba sonuç o yüzden yüksek çıkmış olabilir mi
evet canım kesin o yüzden yüksek çıkmıştır bu ay kullandınmı progesteron
selam ben geldim napıyorsunuz güzeller
valla dün misafirim vardı biliyorsunuz bu sabah kalkmak bile istemedim hala
yorgunum
siz napıyorsunuz canlarım
yorgunum
yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?