Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

merhaba canım ben iyiyim çok şükür yaklaşık 9-10 gün var canım , baya var yani daha ? inşallah hepimiz iyi haberler veririz canım . sende durum nasıl ne var ne yok

ben de hiç bir şey yok henüz..ilaç da kullanmadığım için bu ay ne zaman ne olacak hiç bilmiyorum. yarın soğan suyuna başlıcam oiğrenç seyi tekrar yapmak zorunda olmak çok kötü ama umut işte napayım ilk yaptığım ay kimyasal da olsa bi gebelik olmuştu.en azından testte ikinci çizgiyi görebilmiştim:)))..bu ay belirtilerden yumurtlama zamanımı belirlemeye çalışıcam..allah dualarımızı kabul etsin bu ay göbüşer dolsun işallah:)

amin canım amin inşallah bencede yap çok faydalıymış soğan suyu bu sefer kimyasal değil gerçek gebelik olur inşallah sonundada sağlıklı nur topu gibi bi bebiş gelir

adetin 21.-22.23.günüyle ilgili birşeyler yazmıştım sana okudun mu canım

evet canım okudum ben onu geçen ay yaptırdım 22. günü 16 çıktı ama benim kafama şu takıldı benim doktor adetin 20. gününden 30. gününe kadar progestan kullandırıyo bana yani bu test yapıldığı zamanda progestan kullanıyodum acaba sonuç o yüzden yüksek çıkmış olabilir mi

canım bu karısım nerden alınıyoo gozunu seveyım bızede solede bızde yaptıralım belkı bı faydasıı olur

evet canım kesin o yüzden yüksek çıkmıştır bu ay kullandınmı progesteron

evet canım kesin o yüzden yüksek çıkmıştır bu ay kullandınmı progesteron

evet pazar gününden beri kullanıyorum canım sen kullanmıyomusun peki ? bide diyorum ki doktor kendiside düşünmüştür heralde ama hem progestan kullandırıyorum hem test istiyorum diye

Son düzenleme:
selam ben geldim napıyorsunuz güzeller
valla dün misafirim vardı biliyorsunuz bu sabah kalkmak bile istemedim hala
yorgunum
siz napıyorsunuz canlarım

yorgunum

hoşgeldin fıstığım benim insan yoruluyo vallahi gecede üstüne mesai varsa iyce yorulmuşsundur bugün pek bi sessiz buralar yükselin patronu var giremiyo rüveyda temizlik yapmaya gitti , alev misafirliğe gitti ben her zaman ki gibi bekçiyim malumat veriyim sana

yorgunum

hoşgeldin fıstığım benim insan yoruluyo vallahi gecede üstüne mesai varsa iyce yorulmuşsundur bugün pek bi sessiz buralar yükselin patronu var giremiyo rüveyda temizlik yapmaya gitti , alev misafirliğe gitti ben her zaman ki gibi bekçiyim malumat veriyim sana

yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…