Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

hazan04 hoşgeldin arkadaşım ben seni diğer topikten hatırlıyorum sende durum ne canım ne tedavisi görüyorsun şu anda

yok ne mesaisi ben adetim ya biz dinlenmedeyim
zaten kociş isyanda bizimkilerin işi var yani neyse
bende şimdi yemek yaparım gerçi dümden yemek var ama benimki asla salata olmadan
yemeğe oturmaz
birde çorbasız
takıldı pc gitmedi gitmedi sonunda tam gitmiş yazdıklarım 3 kere

hadi 3 mesaj yazarak dereceni artıracalsın dimi lilyum yaa

Sende terk edicen beni yani peki öyle olsunnnnnnn benim ki de hiç salata yemiyo ya sebzede yemiyo gıcık oluyorum

Sende terk edicen beni yani peki öyle olsunnnnnnn benim ki de hiç salata yemiyo ya sebzede yemiyo gıcık oluyorum

Allaha çok şükür hiç seçmez ama boğazına çok düşkün
yaşamak için yemiyor yemek için yaşıyor benimki
çalışan birisi içinde çok zor sanki herzaman misafir var gibi
birazdan çıkcam

evet ya öylede zor olur Allah yardımcın olsun canım benimkinin pek sesi çıkmıyo Allah tan bide eve geç gidiyorum saay 7 -7 buçuk oluyo o saatten sonra ne kadar ne yapılırsa onu yapıyorum napıyım

canım siz çok geç çıkıyorsunuz
valla öyle olsun ben hep dışarda yerim
neyse ben çıkayım sonra görüşürüz

teşekkür ederim.kızlar bende bebek özlemi çekenlerdenim.şu sıralar 2.aşılama sürecindeyim stresten topik topik geziniyorum.

inşallah 2. aşılamanda tutar bebeğini kucağına alırsın canım bizim bi arkadaşımızın tuttu 2. aşılamada 2 gün önce öğrendi hamile olduğunu darısı senin başına inşallah

gayem çikolata kisti derken endometriozis mi?

bunun tedavisi için doğum kontrol ahpı veriyorlar ben kullandım

canım daha öncede söylemiş olabilirim hafızam çok kötü kusura bakma soğan suyu çikolata kistinede çok iyi geliyormuş 1-2 topikte içip fayda gören kişileri okudum canım

canım daha öncede söylemiş olabilirim hafızam çok kötü kusura bakma soğan suyu çikolata kistinede çok iyi geliyormuş 1-2 topikte içip fayda gören kişileri okudum canım

ben 6 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrada muayeneye gittiğimde şimdilik geçmişti

ama benim bahsettiğim tamamen geçmiyo menapoza kadar devam sürekli yayılıyo yani bende de zamanla tekrarlayacak hap tedavi ediyo hamilelikte hastalığı durduruyo soğan suyu hiç denemedim ama duydum kulağa pek hoş gelmiyo soğan ama zamanla ihtiyaç duyarsam deneyebilirm de bilmiyorum. şimdilik sters yapmadan hiç bişey kullanmadan beklemedeyim hayırılısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…