Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

evt canım stres yapmamak en büyük tedavi zaten inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine canım

elifim ne haber ben de temizliği bitirdim ama bir ton ütüm beni bekliyor. yarın içinde temizlik yapayım malum doktor aç dediğinde mahcup olamayalım

elifim ne haber ben de temizliği bitirdim ama bir ton ütüm beni bekliyor. yarın içinde temizlik yapayım malum doktor aç dediğinde mahcup olamayalım

iyiyim bitanem ne olsun aynı ay ütü benimde 2 sepet var akşam gidince yapıcam bende canım bu kadınların işi ne zor yaaa hiç işimiz telaşımız bitmiyo valla

iyiyim bitanem ne olsun aynı ay ütü benimde 2 sepet var akşam gidince yapıcam bende canım bu kadınların işi ne zor yaaa hiç işimiz telaşımız bitmiyo valla

senin eşin yardım ediyor mu sana. benimki her akşam işten saat 8 de geliyor. o saatte adama yap desemde yapmaz zaten normaldede yardımcı olmaz. kadın olmak çok zor. hele çalışan için. özgürlük değil bizimkisi modern kölelik. bazen ev hanımlarına özeniyorum desem mübalağa etmiş olmam

benimki haftasonu temizlik yaparken yardım ediyo bazen ama hafta içi işten geç geliyo o yüzdende bişey yapmıyor hem çalışıp hem ev idare etmek gerçekten zor ya ben ev hanımlarına hep özeniyorum zaten ya evde olsam mesela temizliğimi her gün bi yeri yaparım evim sürekli temiz olur ama sadece haftasonu evde olduğum için ya birden yükleniyorum kendi canım çıkıyor yada istediğim gibi dip köşe yapamıyorum

bu arada bernaaaaaa nerdesin ? doktora gidicektin merak ettim seni yoksun 2 gündür

evet canım gittim ve çok moralim bozuk kan değerim 33 çıktı doktor çok düşük dedi iki günde iki katına çıkmazsa yine hüsran yani off yaa sıkıntıdan ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bana dua edin nolur hepinizin duasına ihtiyacım var.

A aaaaaaaa gene ben yalnizim neyse dunden beri yazilanlari okudum neler konusulmus boyle. Oncelikle elifcim sana soyleyeceklerim var. Yumurtalarin tembeldi demi. Sogan kuru degil de o bahsedilen bal corek otu tarcin karisimini kullan. En azindan zarari olmaz faydasi olur. Alternatif tip konusunda okumustum. 2 kasik bal birer kasik ta dovulmus corek otu ve tarcin koyuyosun miktari bu oranda artirabilirsin. Bunu ben uyguluyorum bu ay. Su an adetim 12. Gune kadar sabah ve aksam aliyorum ac karina. Bat 1 nisan.yumurtaliklarimda sorun yoktu benim ama tutarsa ikiz olur belki tabi hormonlarim ne durumda muhim olan o.
ne kadar enteresan 31 aralikti adetim hadi kocama yilbasi hediyesi olsun dedim olmadi. 1 subatti hadi sevgililer gunu hediyesi dedim olmadi. 1 martti hadi dogum gunumdu esime dogum gunumde bebegimizin haberini vereyim dedim olmadi. SİMDİ İSE 1 NİSAN. kizlar 1 nisan da bana saka yapacak gene olmayacak galiba

Unuttum soylemeye sogan kuru daha cok enfeksiyon gidermek icin bu balli karisim ise daha saglikli ve guclu yumurta yapmak icin kullaniliyo. Bunlar dogal seyler bi zwrari olmaz.dunku bahsettigim seyler olmasin yeter. O ucucu yagi nasil bir mantikla ozel bolgeme kullandim da yaktim resmen pisik oldum hala kendi yaptigima akil sir erdiremiyorum. Sakin ha ben yandim siz de yanmayin. Yav yarin adetim bitiyo ben kocama ne dicem adam dort gozle bekliyo beni. Off cok kizacak bana ((

Canlarim ben simdiden hepinizin 8 mart dunya kadinlar gunumuzu kutlamak istiyorum. Kadin olmak hic kolay degil hangi cagda yasarsa yasasin kadin her zaman ayni kadin. Ustelik calisan bayanlariz bu biraz daha zor. Ve yilmiyoruz bebek sahibi olmak istiyoruz hepimiz sorumlulugumuzun o zaman kat kat artacagini biliyoruz farketmez biz kadiniz sorumluluk yaradilisimizda bize icgudusel kodlanmis.

hayırlı geceler kızlar.. kimotso bu saatlerde pek kimse olmuyor kızlar genelde gündüzleri giriyorlar. ayy bu sonucu beklemek ne kadar zormuş bekle bekle bitmiyor daha 8 gün var sonuç almama napacaksam?

canım hiç kolay değil biliyorum ama stres yapma nolur stres bebeğe çok zararlı biliyosun sen abdestini al bol bol dua et ve dinlen canım bizde dua ediyoruz İnşallah Allahın izniyle sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

evet canım yumurtalıklarımda tembellik var bu karışımı rüveyda arkadaşımızda söyledi adet olduktan sonra başlıycam evet mutlaka faydası vardır sende bence kendini böyle olumsuz şekilde nisan da da olmıycak diye şartlandırma canım bunu hiç birimiz bilemeyiz Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda versin bize inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun dimi

Son düzenleme:

insan işte bi umut deyip deniyo canım bir an önce iyleşirsin inşallah gerçektende kötü olmuş

hayırlı geceler kızlar.. kimotso bu saatlerde pek kimse olmuyor kızlar genelde gündüzleri giriyorlar. ayy bu sonucu beklemek ne kadar zormuş bekle bekle bitmiyor daha 8 gün var sonuç almama napacaksam?

canım sakin olmaya çalış kendini rahatlatmaya çalış bence biliyosun aynı bekleyiş bende de var senle aşağı yukarı aynı tarihlerde öğrenicez ama ben bu ay stres yapmıyorum çünkü insanı gerçekten çok mahfediyor

yükselcim hoşgeldin bitanem nasılsın , dün hiç giremedin özlettin kendini

hoşbulduk canım dün 11 gibi izin aldım eve gittim msafirlerim varya 15 gün kalacaklardı ama bu cumartesi gidecekler diye biraz gezdireyim dedim yarında izinliyim artık bende özledim sizi hemen geçmii okumaya başladım maşşallahı var topiğimizin bir soh bir sohbet yani kıskandım beni unutmayında bu arada

iyi yapmışsın canım hem sanada iyi gelir seni unuturmuyuz hiç aşk olsun bugün burdasın ama dimi gitme bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…