iyi yapmışsın canım hem sanada iyi gelir seni unuturmuyuz hiç aşk olsun bugün burdasın ama dimi gitme bi yere
Kızlar günaydın yarın test yapıcam ama çok ümitlendirmedim kendimidirekt kan testi yaptırcam[/QUOTE
hadi inşallah çıkarda bizede umut olursun canım ya şimdi için kıpırkıpır dır kaçıncı günün bugün
aslında 7 veya 8inde olmam gerekiyordu geçiyor ama hiiç belirti yok ya gecikiyor yine reglim yada bebek var :18:Kızlar günaydın yarın test yapıcam ama çok ümitlendirmedim kendimidirekt kan testi yaptırcam[/QUOTE
hadi inşallah çıkarda bizede umut olursun canım ya şimdi için kıpırkıpır dır kaçıncı günün bugün
aslında 7 veya 8inde olmam gerekiyordu geçiyor ama hiiç belirti yok ya gecikiyor yine reglim yada bebek var :18:
inşallah bebek vardır, hayırlı günde güzel haberleri alırsın inşallah
inşallah bebek vardır, hayırlı günde güzel haberleri alırsın inşallah
inşallah.dünde arkadaşım beni hamile görmüş anlamı nedir bakıyorum sıkıntılardan kurtulacağın demektir yazıyor.ama iki kişi aynı mı görür ikisde hamile oldğmu görmüş gece arayıp söyledi bir arkdşm
inşallah.dünde arkadaşım beni hamile görmüş anlamı nedir bakıyorum sıkıntılardan kurtulacağın demektir yazıyor.ama iki kişi aynı mı görür ikisde hamile oldğmu görmüş gece arayıp söyledi bir arkdşm
bende rüyamda erkek bebek böyle bembeyaz yanakları kırmızı hani derlerya nur topu gibi tombiş tombiş benim bebeğim miş ama diorumki aynı babasına benziyor halbu ki eşimle hiç alakası bile yok artık neyeyse ayyyy bugün yapsan olmazmı test merak ettim şimdi
arkadaşlarına malum olmuştur belki... ya da arkadaşların ağzını arıyor:))
arkadaşlarına malum olmuştur belki... ya da arkadaşların ağzını arıyor:))
ağzımı arıyor olablrler
bende rüyamda erkek bebek böyle bembeyaz yanakları kırmızı hani derlerya nur topu gibi tombiş tombiş benim bebeğim miş ama diorumki aynı babasına benziyor halbu ki eşimle hiç alakası bile yok artık neyeyse ayyyy bugün yapsan olmazmı test merak ettim şimdi
ne güzel bir rüya.. allah hayırlara çıkarsın
test yapma şimdi bence, doktor ne zaman dediyse o zaman yap. önceden yapmak sadece moral bozar. sen hamilemişsin gibi düşün ole davran
günaydın kızlar nasılsınız ,
alevcim inşallah iyi haberler verirsin bize dört gözle bekliyoruz yarını canım
nevercare sen nasılsın canım
iyiyim cnm ev-iş arası gidip geliyorum...sen nasılsın? heyecan yok galiba sende yazdıklrını okuyunca umutsuz olduğunu anlıyorum. adet olmayı bekler gibisin..
bende iyiyim çok şükür vallahi tebrik ederim tam ruh halimi tarif ettin evet nedense hiç umudum yok bu ayda olmadı gibi geliyor hiç bişey yok çünkü hiç iğne olmamış gibiyim ne ağrı sancı var ne akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?