Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

Kızlar günaydın yarın test yapıcam ama çok ümitlendirmedim kendimi direkt kan testi yaptırcam

günaydın kızlar nasılsınız ,

alevcim inşallah iyi haberler verirsin bize dört gözle bekliyoruz yarını canım

berna hamileeeeeeeee
elifyesiller 15 mart
ciceesim 19 mart
ebneha 22 mart
aysunsedat 04 nisan
berceste 05 nisan
cewo henüz belli değil
yüksel_89_85 henüz belli değil[/QUOTE]

rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin Muhammed Mustafa aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.amiiiiiiiiiiiiinn...maaşşallahh[/B][/QUOTE] [/QUOTE]

iyiyim cnm ev-iş arası gidip geliyorum...sen nasılsın? heyecan yok galiba sende yazdıklrını okuyunca umutsuz olduğunu anlıyorum. adet olmayı bekler gibisin..

bende iyiyim çok şükür vallahi tebrik ederim tam ruh halimi tarif ettin evet nedense hiç umudum yok bu ayda olmadı gibi geliyor hiç bişey yok çünkü hiç iğne olmamış gibiyim ne ağrı sancı var ne akıntı

ama daha çok erken zaten bunların olması için adet günün yaklaşmış olması lazım..sakın kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…