Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

ama daha çok erken zaten bunların olması için adet günün yaklaşmış olması lazım..sakın kötü düşünme

inşallah canım ya sende durum ne canım bat ne zamandı bişey sorucam bazı doktorlar rahim filminden sonra 1 ay korunun diyormuş sanada öyle bişey söylediler mi

inşallah canım ya sende durum ne canım bat ne zamandı bişey sorucam bazı doktorlar rahim filminden sonra 1 ay korunun diyormuş sanada öyle bişey söylediler mi

ewt canım oyle bir şey var. doktor bana adetin bittikten sonraki 1 ya da 2. günde çekelim yoksa korunmak zorunda kalırsın demişti. yumurtalıklar radyasyon aldığı için sorun olabiliyormuş. ben adetimin 6. gününde yaptırdım o yüzden korunmama gerek kalmadı. ayrıca film çekildikten sonra bir hafta ilişki yasak. ben de pko olduğu için ilaç kullanmadığım aylarda 30. günde yumurtlama oluyor zaten. yumurtalar büyüyene kadar radyasyonun etkisi geçmiş olur herhalde... hsg çektireceğin ay klomen falan kullanamıyosun. inşallah senin ihtiyacın kalmaz hsg ye.

anladım canım çok saol inşallah sen bal tarçın çörek otunu denedin mi yumurta geliştirmek için canım ben önümüzdeki ay bide onu deniycem bakalım belki faydası olur

foruma ilk girişte gün gün hamilelik takvimi diye bişey çıkıyor gördünüz mü biraz onu okudumda kötü oldum ya

elif merhaba canım bu dr gittim. bana pek bilgi vermediler sen bir kere hamile kalmışsın. biz hiç olmayanlarla ilgileniyoruz dediler. bir yıl bekle olmazsa gel. birde tahlil istedim 3 düşküten sonra dedi kısacası devletten umudum yok. bekleyeceğim artık. olmazsa bir özel hastanede tüp denerim sonraları artık. sen nasılsın bu arada umutsuz olma. unutma vücüdüna direktifi sen veriyorsun olumlu düşünemesende nötr olmayı dene.

merhaba canım ay ne gerizekalı bunlar ya 1 tane çocuğu olupta 2. si kesinlikle hiç bi tedaviyle olmayan insanlarda var ay gerçekten Allah düşürmesin insanı bu devlet hastanelerine boşver canım bundada vardır bi hayır bakarsın normal yolla olur tüp bebeğe falan gerek kalmaz hiç inşallahta böyle olur

anladım canım çok saol inşallah sen bal tarçın çörek otunu denedin mi yumurta geliştirmek için canım ben önümüzdeki ay bide onu deniycem bakalım belki faydası olur

duydum ole bişey ama denemedim.
balın içine tarçın ve çörek otu mu koyuyoruz?? bal tarçın iyi olur da çörek otunun ne işi var onların içinde:)) karışım oranları ne kaç gün günde kaç defa:)) çok sordum

foruma ilk girişte gün gün hamilelik takvimi diye bişey çıkıyor gördünüz mü biraz onu okudumda kötü oldum ya

ben görmedim ya evet moral çok önemli pozitif düşünün hatta ben hareketli şarkı dinlemekten üzülemiyorum bile ratık

iyi düşün bak ben ne diyorum bebiş yoksa yoktur napim olmuyosa olmuyo hergün bunu düşünmekten bıktım ama boşuna düşünüyorum kafamdan da silip atıp spora vericem kendimi daha cok.şuan yapamıyorum hamilemiyim diye ama değilsem başlarım napim umutsuzlukta bi yere kadar

ben ilk hamileliği hiç kafama takmadığım ay kalmıştım. bu düşüncelerle ömrümüz gidiyor. en güzeli takmamak. inşallah bebişin seniledir.

canım adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı aç karna yeniyormuş dün miktarlarını rüveyda bana yazmıştı bi ona bakıyım hemen

ben ilk hamileliği hiç kafama takmadığım ay kalmıştım. bu düşüncelerle ömrümüz gidiyor. en güzeli takmamak. inşallah bebişin seniledir.

bencede en güzeli.benimledir inşallah.artık eşime diyorum ki sende kala kala sen doğurucan bana gelmiyolar ...

annem genç 7 yıl cocuğu olmamış çok sever cocukları beni tehdit ediyor bu sene doğurdun doğurdun..Doğurmassan ben doğurucam diyo

evet normalde bende bu ay öyle çok takmıyorumda ara ara vuruyo işte kafaya ne biliyim valla kötü bişey ya

ay ne güzel ya doğursun vallahi biz doğuramıyoruz o doğursun

nevercare canım bak böyle oluyormuş

elifcim 10 günde yarım kilo baldan bahsediliyor burda:44:
çok fazla geldi bana. ben de insülin direnci yok ama insülin direnci olanlarda daha da tehlikeli olabilir. zaten insülin sebebiyle yumurtalar gelişmiyor, pko nun en büyük sebeplerinden biri şeker dengesizliği. bu da iyice şeker oranını yükseltmez mi???

doğru canım aslında haklısın ben hiç öyle düşünmedim bende insülin direnci var zaten metformin kullanıyorum doktora bi sorayım ben önce bakalım o ne diycek

ben geldiiimmmm :) güzel ülkemin güzel kadınları anne adayları nasılmışlar bugün :) velavela yarın sonuç alacakmış heralde inşallah hayırlı haberler verir bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…