mrb kızlar banada doktorum progestan ve bazı vitamin demir hapları verdi ama hiç birini içemiyorum anında çıkartıyorum kan hapı da verdi doktorum onu da içemedim korkuyorum benim yüzümden bebeğime zararı olur diye doktoruma da söledim 1 er gün arayla iç diyo içebilsem zaten içerim 1 hafta oldu hiç bi ilacımı kullanamadım( nazar:
bişey sormak istiyorum ben bu ay klomen kullanmıyorum daha önce 2 ay kullandım bu ay dinlenmedeydim. ilaç kullanmadığım zamanlarda ben 30. günde falan yumurtlardım. bugün 14.gündeyim ve yoğun akıntım var. yumurtlama döneminde olabilir miyim??acaba klomenin etkisi bu ay da sürer mi?? benim 14. günde yumurtlamam görülmüş şey değil
mrb kızlar banada doktorum progestan ve bazı vitamin demir hapları verdi ama hiç birini içemiyorum anında çıkartıyorum kan hapı da verdi doktorum onu da içemedim korkuyorum benim yüzümden bebeğime zararı olur diye doktoruma da söledim 1 er gün arayla iç diyo içebilsem zaten içerim 1 hafta oldu hiç bi ilacımı kullanamadım( nazar:
bitanem olabilirsin çünkü ben bunu özellikle doktoruma sordum ilacı bıraksanda 2-3 ay etkisi sürer dedi bence sen boş geçirme değerlendir canım mutlaka
ewt haklısın eve gidince bi ovulasyon testi yapayım
zaten adet dönemi rahim filmi derken eşimle kardeşlik ilan etmek üzereyiz:))
neyse ki yasaklı dönem bitiyor, boş geçirmeyelllim bu verimli günleri..
kızlar günydn bugün geç uyandık gidemedik test yapmaya pazartesine kaldı.
berna da şu mübarek gün iyi haber almıştır yada alır inşallah aklım hep onda çok merak ettim noldu diye
maalesef canım kimyasal gebelikmiş bu nedir yaa bunu bilen varmı aranızda yada yaşıyan sabah ağlama krizi geçirdim ama şimdi iyim biraz ara vericem oluruna bırakıcam doktor kapısı bile görmek istemiyorum artık hepinizin desteğine teşşekürler ama burdayım sizin iyi haberlerinizi bekliyorum .....
elif bişey sorucam ya,
sende akıntı varmı,
maalesef canım kimyasal gebelikmiş bu nedir yaa bunu bilen varmı aranızda yada yaşıyan sabah ağlama krizi geçirdim ama şimdi iyim biraz ara vericem oluruna bırakıcam doktor kapısı bile görmek istemiyorum artık hepinizin desteğine teşşekürler ama burdayım sizin iyi haberlerinizi bekliyorum .....
Kizlar insan o kadar mukemmel yaratilmis ki vucudumuzda hersey birbirine bagli calisiyor.ne demek istedigimi en iyi kendi ornegimle anlatabilirim.soyle ki
benim tiroidlerim calismiyo. Tiroidlerimden yeterli hormon salgilanamiyor. Boylelikle bedenim yumurtayi dolleyecek gerekli hormonu bulamiyor. Cok dusuk bir ihtimal hamile kalabilseydim %90 dusukle sonuclanacakti ya da cok zor bir hamilelik gecirip bebegimin zekasi gelismeyecekti. Guzel allahim o kadar dengeli yaratmis ki eger bedenim hazir degilse ben hamile kalamicam. Doktorlara gore simdilik hormonlar tamam ama bu mukemmel sistemi tip bile tam anlamiyla cozmus degil.
o zamqn yaradana siginmak ve kendimizi beklemek zorundayiz. Zaten hepimiz bilyoruz, bitakim sorunlarimiz var ve bu yuzden hamile kalamiyoruz. Doktorlar biseyin yok deseler de inanmayin mutlaka bazi seyleri atliyodurlar. Bedenimiz hazir oldugunda biz de hamile kalacagiz. Allah hepimize hayirli dogru zamanda saglikli bebisler versin.
Kızlar dayanamadım ve az önce kan testi yaptırmaya gittim
beta hcg 10,96 hamileyim .öyle dediler ama 2-3 gün sonra tekrar baktır dediler.
şimdi laborant sonuca bakıp pozitif dedi ama diğer doktor değeri biraz düşük dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?