Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

merhaba
progestanı fitil olarak da kullanabiliyorsun diye biliyorum ben.. özellikle yan etkisinden dolayı rahatsız olanalara fitil şeklinde kullanmayı tavsiye ediyorlar.
doktoruna sor istersen..diğer ilaçlar hakkında bilgim yok
sen hamile misin??

bitanem olabilirsin çünkü ben bunu özellikle doktoruma sordum ilacı bıraksanda 2-3 ay etkisi sürer dedi bence sen boş geçirme değerlendir canım mutlaka

merhaba canım benim kardeşimin eşide hamile ve aynı durum onda da var özellikle demir hapı aşırı bulantı ve kusma yapıyor ona o yüzdende vitamin ve progestanı yatarken içiyor ama demir hapı ondan duyduğum kadarıyla sabah aç karnına içilmek zorundaymış ama doktor 1 hafta kendini zorla iç sonra etkisi geçer demiş sende öyle bi dene istersen

bitanem olabilirsin çünkü ben bunu özellikle doktoruma sordum ilacı bıraksanda 2-3 ay etkisi sürer dedi bence sen boş geçirme değerlendir canım mutlaka

ewt haklısın eve gidince bi ovulasyon testi yapayım
zaten adet dönemi rahim filmi derken eşimle kardeşlik ilan etmek üzereyiz:))
neyse ki yasaklı dönem bitiyor, boş geçirmeyelllim bu verimli günleri..

ewt haklısın eve gidince bi ovulasyon testi yapayım
zaten adet dönemi rahim filmi derken eşimle kardeşlik ilan etmek üzereyiz:))
neyse ki yasaklı dönem bitiyor, boş geçirmeyelllim bu verimli günleri..

Allah iyiliğini versin emi evet boş geçirme canım değerlendir mutlaka mutlaka biliyosundurda ben yinede söyliyim yumurtan çatladığı zaman yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bi akıntı oluyor 2 parmağının arasında uzuyor kontrol ettiğin zaman ordanda kendini kontrol edip takip edeblirsin canım

berna da şu mübarek gün iyi haber almıştır yada alır inşallah aklım hep onda çok merak ettim noldu diye

maalesef canım kimyasal gebelikmiş bu nedir yaa bunu bilen varmı aranızda yada yaşıyan sabah ağlama krizi geçirdim ama şimdi iyim biraz ara vericem oluruna bırakıcam doktor kapısı bile görmek istemiyorum artık hepinizin desteğine teşşekürler ama burdayım sizin iyi haberlerinizi bekliyorum .....

Bitanem ya üzüldüm vallahi bende Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım kimyasal gebelik döllenme oluyor ama bebek tutunamıyor canım ona deniyor Allah en kısa sürede normal ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım

geçmiş olsun ALLAH bir daha böyle olumsuzluklar yaşatmasın. tez zamanada yeniden bebişine hamile kalırsın inşallah

berna çok geçmiş olsun üzülme elden bişey gelmiyor vardır bundada bir hayır. bizde seni merak ettik bugün biraz kendini topla boşver..

cok uzuldum adina berna. Kimyasal gebelik dollenen embriyonun rahime yerlesemeyip disarda kalmasina deniyo sanirim. Sen asilama mi olmustun. Cok gecmis olsun. Uzulme canim ya. Bak hamile kalabiliyosun demek ki. Sabret birazcik daha. Hem de hayirlisi olacak insallah

Kizlar insan o kadar mukemmel yaratilmis ki vucudumuzda hersey birbirine bagli calisiyor.ne demek istedigimi en iyi kendi ornegimle anlatabilirim.soyle ki
benim tiroidlerim calismiyo. Tiroidlerimden yeterli hormon salgilanamiyor. Boylelikle bedenim yumurtayi dolleyecek gerekli hormonu bulamiyor. Cok dusuk bir ihtimal hamile kalabilseydim %90 dusukle sonuclanacakti ya da cok zor bir hamilelik gecirip bebegimin zekasi gelismeyecekti. Guzel allahim o kadar dengeli yaratmis ki eger bedenim hazir degilse ben hamile kalamicam. Doktorlara gore simdilik hormonlar tamam ama bu mukemmel sistemi tip bile tam anlamiyla cozmus degil.
o zamqn yaradana siginmak ve kendimizi beklemek zorundayiz. Zaten hepimiz bilyoruz, bitakim sorunlarimiz var ve bu yuzden hamile kalamiyoruz. Doktorlar biseyin yok deseler de inanmayin mutlaka bazi seyleri atliyodurlar. Bedenimiz hazir oldugunda biz de hamile kalacagiz. Allah hepimize hayirli dogru zamanda saglikli bebisler versin.

Bu arada benim bat 1 nisan beni de ekler misin elif. Gerci bu ay olumsuz gozukuyor hic heyecanim yok. Spora baslicam alisveris yapicam eskisi gibi gitar calicam aksamlari bagira bagira sarki soylicem.havalar da guzellesti kendimi disariya aticam.31 yasina geldim 2 yildir her ayi beklemekten usandim.40 a kadar 2 cocuk yapsaydim diyodum.amaaaan napim o zaman bi tane olsun hayirlisi olsun. Zorla zorla nereye kadar.doktorlar da bi yere kadar.
Biktim kizlar ben. Offf yav. Gene degisken bir duruma girdim arada boyle oluyorum iste. Haydi ii geceler size.

Kızlar dayanamadım ve az önce kan testi yaptırmaya gittim

beta hcg 10,96 hamileyim .öyle dediler ama 2-3 gün sonra tekrar baktır dediler.

şimdi laborant sonuca bakıp pozitif dedi ama diğer doktor değeri biraz düşük dedi.

öncelikle Rabbim şifanı versin.. çok haklısın aslında biz boşyere paralıyoruz kendimizi Allah ne zaman isterse vücudumuz hazır olacak ama sebeplere sığınmadan beklemekte olmuyor işte.. O ol demeden hiçbirşey olmaz.. En hayırlı zamanda Rabbim kucaklarımızı doldursun benim annem abimi 32 beni 35 yaşında doğurmuş.. Rabbim sağlık versin kısmet etsinde yaşın bi önemi yok bence..

velavela çok sevindim maşallah hayırlı olsun.. yaa sonuda gelir inşallah. düşük çıktı diye korkma geç döllenme olmuştur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…