Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

velavela çok sevindim maşallah hayırlı olsun.. yaa sonuda gelir inşallah. düşük çıktı diye korkma geç döllenme olmuştur belki..

inşallah
çok sağol cicesim öyldedir rabbim yüzümüzü güldürdü kurban olurum ona ben hepmize nasip etsin herkese bu heyecanı tattırsın halen şoklardayım

Rabbim bizede tattırsın inşallah çok sevindim gerçekten.. belirtilerin varmı?

amiiiiiin aslında pek yoktu ama hissettim biraz iştahım açıldı ve sigaraya aş erdim şimdiden resmen yani adet belirtim yoktu normalde adet olmasam bile o sancıyı cekerim bi koku oluyo hatta bazıları bunu hisseder adet mi olucan diye o koku yoktu işte başkasına bile gelmese kendime gelirdi o koku ama yoktu.onun dışında bi belirti olmadı cnm ama kesinlikle şu yakıyı yapın diyorum YAKI deneyin ya ölmezsiniz kızlar noooluuurrr yapın nolur.

ay inşallah bulantınn falan olmazda rahat geçirirsin hamileliğini.. yakı hakkında bilgi verirmisin nası bişey nerden alınıyo falan..

bide sigara konusunda napacaksın 10un üstünde içmeyin diyor doktorlar hamileyken?

Ciceesim cok sevindim ne guzel bi haber bu. İnsallah problemsiz rahar bir hamilelik gecirir saglikli bi bebek getirirsin dunyaya. Ohh valla cok sevindim kader arkadasim.
Bi de yakidan bahsettin niye ki ben anlamadim gebe kalmakla ne alakasi var ki bu yakinin. Sen yaki mi yaptin. Bi aciklik getirir misin lutfeeeen bizleri aydinlatirsan sevinirim

Amaaan velavela yanlislikla ciceesime yazdim. Heyecanlandim yav. Tebrikler Velavela

Amaaan velavela yanlislikla ciceesime yazdim. Heyecanlandim yav. Tebrikler Velavela

teşekkür ederim inan ben halen şaşkın ve şoktayım içimde bi heyecan var boğazım düğümlenmiş gibi ağlasam ağlayamıyorum gülsem gülemiyorum bu nası bişi.yakıyı şimdi adetin 5.günü taktım ama adeti uzun sürenler son günü taksın.15 gün 1 ay hiç çıkarmasınlar öylece kalıp ilişkiye girsinler ve ilşkdn sonra ayaklarını uzatıp 20dakka yatsınlar.folik asit için.ben bide pcoluyum kistim gitmişti bnm ondan olabilir ama benim beta hcg 10,96 düşük çıktı değerim bakalım hafta içi yine yaptırcam rabbim yüzümüze baktı kurban olduğum herkese yaşatsın bunu.

ayy Allahmı söyletti acaba :) darısı hepimizin başına birbirimize dua ediyoruzya Allah katında en makbul dua birbirimize ettiğimiz duadır.. geç döllenme olmuştur heralde velavela 5in üstü normal heralde öyle biliyorum.. aşılamam tutmazsa bende deneyim yakıyı. zaten eskiden çocuğu olmayanların belini çekerlermiş belle alakalı bi durum varda ne :)

bide sigara konusunda napacaksın 10un üstünde içmeyin diyor doktorlar hamileyken?

azaltırsın inşallah Allah yardımcın olsun kullananlar bırakmak zor diyor.. ben mesela çekirdek tiryakisiyim aşılama sırasında doktor yeme dedi krize giriyodum hadi çekirdek neysede sigara zor yaa... Rabbim sabrını artırsın artık bebek için katlancaz napalım..

Evet canim belki de allah soyletti insallah bu ay senin de hamileyiiiiiiiim haberlerini aliriz. Haklisin birinin i baskasi icin ettigi dua daha makbuldur. İnsallah hepimiz hamile olup dogum hazirligi topiklerinde tekrar bulusuruz ne guzel olurdu yaaa.bu yaki isi de enteresan soguk alginligini aliyo herhalde mantik odur. Agdacim bana bisey onerdi ama ben korkuyorum artik bu islerden. Eskiden kadinlar adetleri bittikten sonra ilik saf zeytinyagini koyup altlarina ole yatarlarmis. Soguk alginligini alirmis o zaten cogu zaman yumurtaliklari usutuyomusuz farkinda olmadan ve bu tupleri tikayabiliyomus. İste bu zeytinyagi ona dermanmis. Ben de yok aman kalsin dedim. Elif biliyo tecrubemi. Gerci bana ilk bebek dusunmeye basladigimda ablam da demisti ama ben yapmamistim. İcimde bir ses var ama az kaldi guzel habere. Bi de burdan bu ay daha hamile cikacak kizlar hadi bakalim en yakin bat kimdeydi simdi bakacam.

kızlar nolur stres yapmayın walla.ben zaten aşılama yada tüp bebek dedim kendimi çok rahat bıraktım şu yakıyı yapın nolur nolur deneyin en azından 2-3 kere .

alevcim hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel bi haber verdin ya çok sevindim ve şaşırdım canım haftaya çok güzel başladım sayende inşallah devamıda böyle gelir

evet kötü bi tecrübe yaşadın maleaef canım senide listeye ekliyorum şimdi canım inşallah bu ay sende hamile kalırsın

herkese iyi haftalar
artık bahar gelse ne iyi olur. izmirde yine yağmur var bıktık artık bu havalardan((
alevden güzel haberler gelmiş hayırlı olsun. umarım her şey yolunda gider...

herkese iyi haftalar
artık bahar gelse ne iyi olur. izmirde yine yağmur var bıktık artık bu havalardan((
alevden güzel haberler gelmiş hayırlı olsun. umarım her şey yolunda gider...

merhaba canım evet yine yağmurlu cuma günü çok güzeldi artık bahar gelmişti demiştim ama yine kötü oldu izmirin hangi semtindesin canım

kızlar nerelerdesiniz çok özledim sizleri velvela çok sevindim canım inşallah kucağına da alırsın faceden gördüm önce okadar mutlu oldumki buaya bir girdim talan ettim sayfaları okudum
kızlar böyle beklemekte çok kötüymüş herkezde bir heycan oldum olacam belirti felan böyle olmayacağını bilmek için rahat oluyor ama içinde birşey sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…