Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

günaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız ? haftaya alev in haberiyle güzel başladık geriside gelir inşallah

evet özele gidiyorum muhayene ücreti 150 tl. o merkezde ayla hanım var onun sgk ile anlaşması var, sadece fark ödüyosun ne kadar fark çıkıyor bilmiyorum ama telefonla arayıp öğrenebilirsin

yaza kadar ege üni.deneyecem canım eğer hazirana kadar bir gelişme alamazsam biraz ara verip kışa özele gitmeyi düşünüyorum

yaza kadar ege üni.deneyecem canım eğer hazirana kadar bir gelişme alamazsam biraz ara verip kışa özele gitmeyi düşünüyorum

bende tam tersi bir kaç ay daha sonuc alamazsam egeye gitmeyi düşünüyorum
millet paraları eğlencede harcar biz doktorlarda harcıyoruz. sadece muh. ücreti olsa iyi bir sürü test yaptırdık onlar da çok tuttu(

millet paraları eğlencede harcar biz doktorlarda harcıyoruz. sadece muh. ücreti olsa iyi bir sürü test yaptırdık onlar da çok tuttu(

gerçekten öyle muayene parası tahlil parası ilaç parası derken cidden yüksek rakamlar ödeniyor Allah bu emeklerimizin karşılığını versinde en yakında bebeklerimize kavuşalım

evet zor oluyordur birde test parası ödemek ege güzel sonuca ulaşmak istiyorlar hemen devlet olduğu için hastalar yığılıyor özel gibi değil hatta diğer topikte okumuştum sırf özeldeki doktor para alabilmek için uğraştırıyormuş oyüzden çok güven temkin etmiyor ama egedede kafandaki soruları rahat rahat konuşamyorsun sorunca cevaplıyorlar ama inşallah sonuç alırsın canım

coook teşekkür ederim olmazsa benimki olmazdı doktora gittim bu ay serephone vermişti neyse kontrole gittim bu ay hamile kalman mümkün değil bırak çatlamayı hiç yumurtalığın büyümemiş dedi.demekki Allahın ol demesi yeterli ki ben bu ay tedavileri bırakıp nolsa olmuyo 2 sene sonra direkt tüp bebek yaptırırz demiştim.olmaza benimki olmazdı ilaçla adet gören pkolu biriydim.

evet zaten inanıyodum ama bugün bi kez daha inandım yumurta büyümüş patlamış çatlamış hepsi boş Rabbim istemedikten kısmet etmedikten sonra olmuyor işte kız cadı hamile kaldın diye bizi terk etme hee

gerçekten öyle muayene parası tahlil parası ilaç parası derken cidden yüksek rakamlar ödeniyor Allah bu emeklerimizin karşılığını versinde en yakında bebeklerimize kavuşalım

amin elifcim hep diyorum ya bütün bunlar vesile olsun da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah
kan testini battan sonra mı yaptırdın?? ne zamandı adet tarihin??

sizi terk edmek mi üzüntülerimi dertlermi burda paylaşayım hepiniz bana destek olun sonrada gidicem mi asla ama asla sağlıklı sıhhatlı doğurursam size de cektircem bu acıyı ki benimle birlikte olun diye bu ay hamile kalmam şmkansızdı hepiniz biliyosunuz işte sakın ümitsiz kalmayın sakın.ayrıca yakı dedim dedim inanmadınız noldiiii

BEBEK OLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

kız bende 2 gün yapıştırdım yakıyı inşallah banada faydası olmuştur Ya hiç belirtin olmadı mı alevcim söylesen bana

ya kızlar benim cuma gününden beri çok belim ağrıyo , kasıklarımda var ile yok arası hafif sancılar var bide yüzümü sivilce bastı koca koca sivilceler normalde adetimden 1-2 gün önce 1-2 tane çıkardı şimdi bir sürü çıktı acaba umutlansam mı ? yoksa erken mi adet olucam o yüzden mi bunlar var gene başladım strese yaaaa:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…