ben bornovadayım cnm
sen nerdesin??
bende bornavadayım canım şimdilik doğanlar da oturuyorum inşallah oradan taşınacam sn hangi doktora gidiyorsun
doktorum funda koçiğit, smyrna art tüp bebek merkezinde
özele gidiyorsun hayırlısı inşallah nekadar ücret ödüyorsun
günaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız ? haftaya alev in haberiyle güzel başladık geriside gelir inşallah
evet özele gidiyorum muhayene ücreti 150 tl. o merkezde ayla hanım var onun sgk ile anlaşması var, sadece fark ödüyosun ne kadar fark çıkıyor bilmiyorum ama telefonla arayıp öğrenebilirsin
evet inşallah bir güzel haber de senden gelir:))
yaza kadar ege üni.deneyecem canım eğer hazirana kadar bir gelişme alamazsam biraz ara verip kışa özele gitmeyi düşünüyorum
bende tam tersi bir kaç ay daha sonuc alamazsam egeye gitmeyi düşünüyorum
millet paraları eğlencede harcar biz doktorlarda harcıyoruz. sadece muh. ücreti olsa iyi bir sürü test yaptırdık onlar da çok tuttu(
bende tam tersi bir kaç ay daha sonuc alamazsam egeye gitmeyi düşünüyorum
millet paraları eğlencede harcar biz doktorlarda harcıyoruz. sadece muh. ücreti olsa iyi bir sürü test yaptırdık onlar da çok tuttu(
coook teşekkür ederim olmazsa benimki olmazdı doktora gittim bu ay serephone vermişti neyse kontrole gittim bu ay hamile kalman mümkün değil bırak çatlamayı hiç yumurtalığın büyümemiş dedi.demekki Allahın ol demesi yeterli ki ben bu ay tedavileri bırakıp nolsa olmuyo 2 sene sonra direkt tüp bebek yaptırırz demiştim.olmaza benimki olmazdı ilaçla adet gören pkolu biriydim.
gerçekten öyle muayene parası tahlil parası ilaç parası derken cidden yüksek rakamlar ödeniyor Allah bu emeklerimizin karşılığını versinde en yakında bebeklerimize kavuşalım
coook teşekkür ederim olmazsa benimki olmazdı doktora gittim bu ay serephone vermişti neyse kontrole gittim bu ay hamile kalman mümkün değil bırak çatlamayı hiç yumurtalığın büyümemiş dedi.demekki Allahın ol demesi yeterli ki ben bu ay tedavileri bırakıp nolsa olmuyo 2 sene sonra direkt tüp bebek yaptırırz demiştim.olmaza benimki olmazdı ilaçla adet gören pkolu biriydim.
amin elifcim hep diyorum ya bütün bunlar vesile olsun da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım
sizi terk edmek mi üzüntülerimi dertlermi burda paylaşayım hepiniz bana destek olun sonrada gidicem mi aslaama asla sağlıklı sıhhatlı doğurursam size de cektircem bu acıyı ki benimle birlikte olun diye bu ay hamile kalmam şmkansızdı hepiniz biliyosunuz işte sakın ümitsiz kalmayın sakın.ayrıca yakı dedim dedim inanmadınız noldiiii
sizi terk edmek mi üzüntülerimi dertlermi burda paylaşayım hepiniz bana destek olun sonrada gidicem mi aslaama asla sağlıklı sıhhatlı doğurursam size de cektircem bu acıyı ki benimle birlikte olun diye bu ay hamile kalmam şmkansızdı hepiniz biliyosunuz işte sakın ümitsiz kalmayın sakın.ayrıca yakı dedim dedim inanmadınız noldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?