ya kızlar benim cuma gününden beri çok belim ağrıyo , kasıklarımda var ile yok arası hafif sancılar var bide yüzümü sivilce bastı koca koca sivilceler normalde adetimden 1-2 gün önce 1-2 tane çıkardı şimdi bir sürü çıktı acaba umutlansam mı ? yoksa erken mi adet olucam o yüzden mi bunlar var gene başladım strese yaaaa:18::18::18::18:
HANİ STRES YOKTU TAKMA KAFANA DİYECEM AMA ZOR AMA HAMİLESİN DESEMDE İNANDIRICI LMAYACAK DEĞİLDSİN DESEMDE OYÜZDEN BOL BOL DUAYLA İNŞALLAH BU AY HAMİLESİNDİR CANIM BELİRTİLERE TAKILMA DERİM KENDNİDE MUTLU HİSSET OLURMU
B-İ-R-G-Ü-NO-L-A-C-A-K
inşallah canım ya normalde çok sakindim biliyosun birden bu kadar erken bel ağrısı kasık ağrısı bide sivilce olunca ordan takıldım
olur olur inşallah o belirtilerin her ikisinden e olabilir ama umutsuzluğa kapılmamak lazım değilmi
arkadaslar ovulasyon testi yaptım ve ıkısıde koyu kırmızı .... adete 5 gun var bu şekılde hamıle oldugfunu öğrenen oldumuuu
ilk defa duydum canım ama geç yumurtluyo olabilirsin yada hamilesin istersen bide idrar testi yap bi bak bakalım onda ne çıkacak
bende bıkaç gun önce dıuydum aldım yaptım :) yarın yapıcam ıdrar testı sabah ılk ıdrar oldugu ıcın tatlım
ya kızlar benim cuma gününden beri çok belim ağrıyo , kasıklarımda var ile yok arası hafif sancılar var bide yüzümü sivilce bastı koca koca sivilceler normalde adetimden 1-2 gün önce 1-2 tane çıkardı şimdi bir sürü çıktı acaba umutlansam mı ? yoksa erken mi adet olucam o yüzden mi bunlar var gene başladım strese yaaaa:18::18::18::18:
bat yaklaştıkça insanı stres basıyor dimi:)) sen umutlan bence çünkü olmaması için sebep yok ilaç kullandın iğneni oldun ev ödevlerini de yaptıysan allahın izniyle olur:))
göğüslerde bi değişiklik var mı??
bize stres yapma diyosun kendin yapıyosun ama olmazki.. her zaman iyiyi düşünki iyi olsun bence var bişeyler.. :) kasık ağrılarında bebeğn yerlesmeye çalıştığındandır inşallah...
inşallah canım ya sen nasılsın sende var mı bişeyler ? kaç gün kaldı bata
bata var 7gün var daha.. aşılamadan 2 hafta sonra test yaptır dedi perşembeye geliyo 3 gün kaldı yani 14 günde çıkıyo demi sonuç 1 gün daha beklememe gerek yok..
bata var 7gün var daha.. aşılamadan 2 hafta sonra test yaptır dedi perşembeye geliyo 3 gün kaldı yani 14 günde çıkıyo demi sonuç 1 gün daha beklememe gerek yok..
onun dışında ara ara kasıklarıma çok hafif ağrı giriyor, midem çok yanıyor gögüslerim çok hassas bide.. heyecanla beklemedeyiz..
bende de aynı dediğin gibi hafiften kasık ağrısı oluyor göğüslerde hiç bişey yok ama
idrar testi yaptım şimdi çıkmadı 5 günüm geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?