Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

merhaba hoşgeldin canım en yakın zamanda olur inşallah doktora gittin mi ? nedir problemin canım

gittim canım yumurtalıklarda rahimde bi problem yok bugünde adetin 3.günü hormon tahlili yaptırdım onlarda gayet iyi çıktı doktor bi sorun yok dedi adetlerim düzensiz oluyo bi ilaç verdi bana düzenlemesi için gebeliğe engel değil dedi ama internetden falan baktım yumurtlamayı bastırıyo diye falan yazmışlar kullansammı bilemedim vazgeçtim kullanmaktan kimyasal sonuçta düzensiz olsun adetler ne yapayım bi sorum yok dedi doktor 5 ay erken dedi bir yıl bekleyin dedi

maşallah ne güzel canım bi sorunun yok verdiği ilacın adı ne acaba birde genelde böyle yapıyoyolar 1 sene olmadan çok önemsemiyo doktorlar bence ovulasyon testi alıp yumurtlama tarihlerini takip et ve o günleri değerlendir canım mutlaka bi kaç ay içinde hamile kalırsın o şekilde bence

ilacın adı cyclo progynova canım ovulosyon testini nerden alabilirim acaba tam yumurtlama gününü gösteriyor mu

ilacın adı cyclo progynova canım ovulosyon testini nerden alabilirim acaba tam yumurtlama gününü gösteriyor mu

o ilacı bende duydum ama hiç kullanmadım adetlerini düzenlemek için hayıt otu tohumu kullanabilirsin iyi geliyor bende kullandım 2-3 ay canım ovulasyon testini internetten alabilirsin kullanan arkadaşların söylediğine göre adetten hemen sonra her gün aynı saatte gebelik testi gibi yapılıyormuş çift çizgi çıktığı zaman yumurtlama gününü gösteriyormuş canım

canım aynı ılacı bende bu ay kullanıyorum 2 tane kaldı..

netten doktora sordum ve cevabı.
Merhaba bu ilaçla hamilelik engellenmez bu nedenle tercih edilir hamile kaldığınızda zararlı bir etki yaratmaz. Doktorunuzla da tekrar durumunuzu konuşup endişelerinizi giderebilirsiniz.
ben bu aydan şüphelıyım cunku bu ılaç hamıle kalmaya yardımcıymış.

Merhaba bu ilaçla hamilelik engellenmez bu nedenle tercih edilir hamile kaldığınızda zararlı bir etki yaratmaz. Doktorunuzla da tekrar durumunuzu konuşup endişelerinizi giderebilirsiniz.

doktorda bana öyle dedi canım hamileliği engellemez dedi netde yazılanları okuyunca endişendim

peki sana ne dedi canım doktora gittiğin zaman engeller veya engellemez diye birşey söyledi mi

peki sana ne dedi canım doktora gittiğin zaman engeller veya engellemez diye birşey söyledi mi

ben dr adetlerım düzensız bebek ıstıyorum dedım
oda bana bu ılacı verdı hem adetlerını duzenler hemde hamıle kalırsın dedı tatlım
bat 18 mart... az kaldı bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…