şimdi kan testi yaptırdım değerim 4.75e düşmüş kahretsin
tüh yaa niye böyle olduki? doktorla falan görüştünmü sebebi neymiş? herkese günaydın bu arada..
günaydın canım kimyasal gebelikti heralde bende gerçekten çok üzüldüm
sen nasılsın canım var mı bir değişiklik ? birde doktorun sana progestanı ne zamana kadar kullan dedi ?
günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın yüksel iyyiz biz sen nasılsın?
bi değişiklik yok kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor sabahları perşembeyi bekliyoruz işte. test yapana kadar kullan gebelik oluşursa bakarız düşük tehlikesi olursa devam edersin dedi.
iyim canım sağol ne olsun işte monoton bir şekilde hayat devam ediyor
hayırlısı olsun inşallah perşembe iyi haber alırsın canım
varmı bi değişiklik senin durumunda?
yok canım ben bu ay boş geçiriyorum yumurtalıklar büyümedi 12 de kaldı bakalım kist oluşacakmı birde bu dert var oluşursa birde gelecek ay boş geçer işte beklemedeyiz herşey süpriz
i
inşallah yaa gün yaklaştıkça heyecanım arttı. eşim çok ümitlendi bu ay ona kıyamıyorum bende böyle yapma olmazsa çok üzülürsün diyorum dinlemiyor kafasına yerleştirmiş bu ay olcak diye napcam bilmiyorum tutmadıysa bide onu avutacam
sanırım kimyasal gebelikti . hakkımıza hayırlısı Allaha o kadar yalvardımki değerim artmış olsun diye elimde kağıdı görünce bi an inancım gidecek sandım o derece yıkıldım.galiba duygularımı öldürüyorum..
canım ya Allah büyük Allah en kısa sürede tekrardan en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah güzelim nolur üzüp yıpratma kendini ne kadar üzülürsen üzül elden bişey gelmiyor malesef canım
haklısın ama ne bilim işte kötü bişey 2 günlük sevinç kendini aylarca üzüntüye aldı.keşke hiç öğrenmeseydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?