Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

sen nasılsın canım var mı bir değişiklik ? birde doktorun sana progestanı ne zamana kadar kullan dedi ?

bi değişiklik yok kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor sabahları perşembeyi bekliyoruz işte. test yapana kadar kullan gebelik oluşursa bakarız düşük tehlikesi olursa devam edersin dedi.

bi değişiklik yok kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor sabahları perşembeyi bekliyoruz işte. test yapana kadar kullan gebelik oluşursa bakarız düşük tehlikesi olursa devam edersin dedi.

hayırlısı olsun inşallah perşembe iyi haber alırsın canım

hayırlısı olsun inşallah perşembe iyi haber alırsın canım

inşallah yaa gün yaklaştıkça heyecanım arttı. eşim çok ümitlendi bu ay ona kıyamıyorum bende böyle yapma olmazsa çok üzülürsün diyorum dinlemiyor kafasına yerleştirmiş bu ay olcak diye napcam bilmiyorum tutmadıysa bide onu avutacam

bende 3-4 gündür çok stres yaptım hatta gece uyuyamıyorum bile sabahta erkenden uyanıyorum benim eşimde hiç umursamıyor bende ona çok bozuluyorum ya aslında çocuk fikrini aklıma o soktu halbuki şu 2-3 gün geçsede bir an önce ne olduğunu öğrensek ikimizde

sanırım kimyasal gebelikti . hakkımıza hayırlısı Allaha o kadar yalvardımki değerim artmış olsun diye elimde kağıdı görünce bi an inancım gidecek sandım o derece yıkıldım.galiba duygularımı öldürüyorum..

canım ya Allah büyük Allah en kısa sürede tekrardan en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah güzelim nolur üzüp yıpratma kendini ne kadar üzülürsen üzül elden bişey gelmiyor malesef canım

canım ya Allah büyük Allah en kısa sürede tekrardan en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah güzelim nolur üzüp yıpratma kendini ne kadar üzülürsen üzül elden bişey gelmiyor malesef canım

haklısın ama ne bilim işte kötü bişey 2 günlük sevinç kendini aylarca üzüntüye aldı.keşke hiç öğrenmeseydm

haklısın ama ne bilim işte kötü bişey 2 günlük sevinç kendini aylarca üzüntüye aldı.keşke hiç öğrenmeseydm

velavela inan çok haklısın ama elimizden bir şey gelmiyor. benim de 7+2 haftalık iken düşük sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım. inan okadar üzüldüm ki. sonra düşündüm doğuma yakın kaybedenler var, doğurup kaybeden var en acısı da emek verip büyütüp kaybeden var. biz de evlatlarımızda Allah'ın mülküyüz. O mülkünde istediği tasarrufu yapar. bize de Allah'tan gelene razı olmak düşer. şuan ben de çok istememe rağmen herşeyin hayırlısı diyorum. önümüze bakmak lazım. senin yaşın sanırım daha küçük. ben 36 önümde çok fazla zamanım yok. buna rağmen herşey Allah'ın takdiri ben iyi niyetle isteyeyimde. zaten Allah niyetlerimize göre muamele edecek. dua edelim. dua en büyük kulluk. bize de kul olmak yakışır. sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…