velavela inan çok haklısın ama elimizden bir şey gelmiyor. benim de 7+2 haftalık iken düşük sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım. inan okadar üzüldüm ki. sonra düşündüm doğuma yakın kaybedenler var, doğurup kaybeden var en acısı da emek verip büyütüp kaybeden var. biz de evlatlarımızda Allah'ın mülküyüz. O mülkünde istediği tasarrufu yapar. bize de Allah'tan gelene razı olmak düşer. şuan ben de çok istememe rağmen herşeyin hayırlısı diyorum. önümüze bakmak lazım. senin yaşın sanırım daha küçük. ben 36 önümde çok fazla zamanım yok. buna rağmen herşey Allah'ın takdiri ben iyi niyetle isteyeyimde. zaten Allah niyetlerimize göre muamele edecek. dua edelim. dua en büyük kulluk. bize de kul olmak yakışır. sevgilerimle
haklısın ama ne bilim işte kötü bişey 2 günlük sevinç kendini aylarca üzüntüye aldı.keşke hiç öğrenmeseydm
velavela inan çok haklısın ama elimizden bir şey gelmiyor. benim de 7+2 haftalık iken düşük sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım. inan okadar üzüldüm ki. sonra düşündüm doğuma yakın kaybedenler var, doğurup kaybeden var en acısı da emek verip büyütüp kaybeden var. biz de evlatlarımızda Allah'ın mülküyüz. O mülkünde istediği tasarrufu yapar. bize de Allah'tan gelene razı olmak düşer. şuan ben de çok istememe rağmen herşeyin hayırlısı diyorum. önümüze bakmak lazım. senin yaşın sanırım daha küçük. ben 36 önümde çok fazla zamanım yok. buna rağmen herşey Allah'ın takdiri ben iyi niyetle isteyeyimde. zaten Allah niyetlerimize göre muamele edecek. dua edelim. dua en büyük kulluk. bize de kul olmak yakışır. sevgilerimle
bitanem ne kadar güzel yazmışsın ya ağzına sağlık gözlerim doldu vallahi
çook teşekkür ederim.sanada cok geçmiş olsun kesinlikle haklısın doğurup kaybedenler var rabbim o acıyıda yaşatmasın bize yaşım küçük ama 23 .
biz 2 yıldır uğraşıyoruz v gercekten yıprandım çünkü eşimin ailesinden çoğu kişinin abiside dahil hiçbir şekilde çocuğu olmuyor sperm sayısı 0. o bundan korkuyor.
ben ise annemin 8 yıl çocuğu olmamış ondan korkuyorum ne bileyim bizim pskolojimiz çok farklı.onları gördüğümüz için.
Allah'ın izniyle olacaktır inşallah. ben 23 yaşında iken üniversite öğrenciyidim. bırak çocuk sahibi olmayı evliliği bile düşünmüyordum. bende evleneli 2 yıl oluyor. sağlam 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. tedavi süreçleri çok sıkınıtılı biliyorum. ben de çok yoruldm. elimden geleni yapıyorum. doktoruma gidiyorum. sağlığıma dikkat ediyorum gerisi takdiri ilahi. düşünsene HZ. Meryem as. biz gibi adet olmuyordu. çünkü mabedde yaşıyordu. Allah ona öyle kadınlık durumları vermemişti. birde düşün erkek eli değmeden Rabbimin ol demesiyle olmuştu. O dilerse herşeyi sebepsizde yarartır. bizim bu inançta olmamız lazım. bizim gibi insanlar herşeyi sebepler çerçevesinde düşünüdüğümüz için sebebeleri yerine getirmeyince olmayacağını düşünüyoruz. elbetteki Allah dünya düzenini sebep sonuç ilişkisi üzerine kurmuş ama dilerse de sebepsizde yaratır herşeyi. zorluk bize O'na değil. biz hayırlısı istikametimizde isteyelim. diler verir diler vermez. ama biz vermese de niyetimizden dolayı sevap kazanırız. çok uzu yazdım kusura bkma[/QUO]
ağzına sağlık cnm öylede işte biz insanlar nefislerimiz isteklerimiz ... bilmiyorum.bazen bakıyorum bi yere gittiğimde kadın o kadar çirkef o kadar yüzsüz ahlaktan yoksun kucağında çocuk bende diyorumki yuh bunun bile var Allah buna bile vermiş diyorum biliyorum hata ama işte nefis..
elif nasılsın iyimisin canım. okudum geceleri bile uyayamıyorsun öylemi. yapma böyle stres etkiyior. benim reglim bitti. dün başka bir doktora gittim akıntım vardı. fitil verdi akşam koydum. bu ay içimde hiç istek yok. inan çocuk için birlikte bile olmak istemiyorum. akışına bırakıyorum. havalar ısınsa da biraz gezsem çok bunaldım. ben kapalı havaları hiç sevmem.
iyiyim canım sen nasılsın ya aslında çok sakindim ama cuma gününden beri belim ve kasıklarımda ağrı var normalde adet günümde olur böyle 1 hafta önceden hiç olmamıştı o benim kafamı karıştırdı acaba mı diyorum böyle oluncada ister istemez stres oluyor ama bende çok yoruldum gerçekten bu ay olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum
iyiym çok şükür ben de de akıntı vardı. bu ay adetim çok uzun sürdü. ara kanamalarım oldu 10 günde ancak geçti. dün akıntı için doktora gittim görünürde bir porblem olmadığını döyledi. sadece biraz akıntın var dedi fitil verdi. 2 tane birini dün akşam koydum. diğrinide 3 gün sonra. ben bu ay ve sanırım bundan sonra da saldım çayıra olcak :):) napyım elimden geleni yapıyorum. kısmet artık. hava ısınsa da biraz gezsem bana iyi geliyor
Allah'ın izniyle olacaktır inşallah. ben 23 yaşında iken üniversite öğrenciyidim. bırak çocuk sahibi olmayı evliliği bile düşünmüyordum. bende evleneli 2 yıl oluyor. sağlam 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. tedavi süreçleri çok sıkınıtılı biliyorum. ben de çok yoruldm. elimden geleni yapıyorum. doktoruma gidiyorum. sağlığıma dikkat ediyorum gerisi takdiri ilahi. düşünsene HZ. Meryem as. biz gibi adet olmuyordu. çünkü mabedde yaşıyordu. Allah ona öyle kadınlık durumları vermemişti. birde düşün erkek eli değmeden Rabbimin ol demesiyle olmuştu. O dilerse herşeyi sebepsizde yarartır. bizim bu inançta olmamız lazım. bizim gibi insanlar herşeyi sebepler çerçevesinde düşünüdüğümüz için sebebeleri yerine getirmeyince olmayacağını düşünüyoruz. elbetteki Allah dünya düzenini sebep sonuç ilişkisi üzerine kurmuş ama dilerse de sebepsizde yaratır herşeyi. zorluk bize O'na değil. biz hayırlısı istikametimizde isteyelim. diler verir diler vermez. ama biz vermese de niyetimizden dolayı sevap kazanırız. çok uzu yazdım kusura bkma
nevercare sen nasılsın canım
iyiyim elifcim nolsun sizlerle beraber heyecanlanıyorum
senden ve aşılama yaptıran arkadaştan hayırlı haberler bekliyorum:))
merhaba
progestanı fitil olarak da kullanabiliyorsun diye biliyorum ben.. özellikle yan etkisinden dolayı rahatsız olanalara fitil şeklinde kullanmayı tavsiye ediyorlar.
doktoruna sor istersen..diğer ilaçlar hakkında bilgim yok
sen hamile misin??
ben 22 yaşındayım neredeyse hepiniz ablamsınız.. rüveyda ablam ağzına eline yüreğine sağlık çok güzel şeyler yazmışsın.. yazdığın yazıları duaları ağlaya ağlaya okudum ordaki duaları kalpten hepimiz için yaptım.. Rabbim isyana düşürmesin o dilerse verir dilerse vermez sorgulama hakkımız yok bizim.. bu imtihanlar Rabbe yakınlaşmada vesile olur. Rabbim kulunun kendine yakarışını sevdiği için onun duasından hoşnut olduğu için duasının sonucunu sonraları verirmiş.. yazdıklarını okudukça ne kadar dolduğumu hissettim daha herkesin laylaylom çağlarında evlendim isteyerek severek.. bi yandan üniversite okuyorum okulum var 4.sınıfım.. okulun zorluğu bi yandan evi çekip çevirmek bi yandan ailelerin yükü bi yandan 2 yıldır çok yıprandım daha yeni toparladım evliliğe okula alıştım derken pekte aklımda olmamasına rağmen eşimin yoğun çaba ve istekleriyle doktor yoluna düştümki (sırf onun gül yüzünün gül hatrı için) gittiğim andan itibaren içime bebek sevdasının düşeceğini bilmiyodum.. bunun böyle sabır gerektiren bişey olduğunu, o iğneleri karnıma batırırken çekeceğim acıları, doktorun önüne yatarken yaşayacağım utancı hiçbirini bilmiyodum daha çocuktum çünkü.. ama şimdi o kadar istiyorumki kendimi hazır hissediyorum yaşıma görede olgunum.. arkadaşlarıma anneleri sofralar hazırlarken ben tonlarca misafir ağırlıyorum... sonra birileri çıkıp karşıma daha senin yaşın kaçta çocuk istiyosun, daha kendin çocuksun diyor.. kim ne derse zoruma gitmeye başladı eşimin aşırı anlayışlı davranması bile kızdırmaya başladı beni.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. çaresiz dert verrmesin. sizin gibi inançlı bilinçli insanları tanımak çok güzel, buraya yazmak çok rahatlatıyor.. 2 gün kaldı sonuç almama stresim arttı elif abla gibi benimde herşeye ağlıyorum.. duaların en makbulü birbirimize ettiğimiz dualar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın başkalarının yanında boynumuzu bükük bırakmasın... duanızda unutmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?