Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

ay canım benim ya sende beni ağlattın şimdi ama çok kötü oldum vallahi gerçekten çok zor bir süreç ve çok ağır bir imtihan Allah hiç kimseyi bununla sınamasın

kızlar üzülmeyin bana bakın ağlamadım bile hayatta herşey bizim için doğurup ölenler var.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

kızlar üzülmeyin bana bakın ağlamadım bile hayatta herşey bizim için doğurup ölenler var.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ya böyle belirsiz beklemek çok geriyo insanı bide aşırı duygusal yapıyo sinirlerim çok bozuk 2-3 gündür ya gece bile uyuyamıyorum doğru dürüst

ay canım benim ya sende beni ağlattın şimdi ama çok kötü oldum vallahi gerçekten çok zor bir süreç ve çok ağır bir imtihan Allah hiç kimseyi bununla sınamasın

oy kıyamam ben sana yaa ağlatmak için değil içimi dökmek için yazdım kusura bakma nolur.. aynı durumdayız şu an stresliyiz ikimizde gerçekten beklemek çok yıpratıyor elimizden bişeyde gelmiyor YA SABUR YA ALLAH..

oy kıyamam ben sana yaa ağlatmak için değil içimi dökmek için yazdım kusura bakma nolur.. aynı durumdayız şu an stresliyiz ikimizde gerçekten beklemek çok yıpratıyor elimizden bişeyde gelmiyor YA SABUR YA ALLAH..

çok güzel anlatmışsın canım o yüzden çok duygulandım başka şeyler geldi aklıma bu annelik gerçekten çok başka bişey bence ve yaşla falan hiç bi alakası yok benim ablamın bir oğlu var 10 yaşında şimdi ablam ona hamile kaldığında ben ablamın yanına yerleştim yardım için yeğenim 2 yaşına gelene kadarda ben baktım gece gündüz ablam hemen işe başlamak zorunda kaldı çünkü yavrum o da ben baktığım için ilk konuşmaya başladıktan sonra bana anne diyodu aklı erene kadarda söylemeye devam etti o geldi aklıma o zaman bile o bana anne dedikçe o kadar tuhaf oluyodu ki içim o zaman 17-18 yaşında falandım heralde

bu ay tekrar yakı yapıcam vermı benimle başlicak olan meleklerim

bende kendimin bu kadar güçlü olduğunu bilmiodum hatta isyan filan ederim diyodum ama dünyanın sonu değil ya

çok duygusal anımda yazdım onları şimdi iyyim ama :) ben bebekleri normalde çok severim aşırı yani. en yakın eltim doğum yaptı bu ara kızı var 9 aylık içime sokasım geliyor. kuzenlerim olsuun tanıdıklar olsun bebekleri sıkıntılanınca kucağıma veriyolarki sende dursun diye. akşam biyere gideceklerinde bize bırakın diye yalvarıyorum resmen güvenip koyyolar.. bencede anneliğin yaşla alakası yok. hem beceri hem sevgi meselesi. Rabbim tattırsın.. yeğeninin sana anne demeside ayrı bi güzellik olmuş yaa şimdi nasıl seviyodur seni. 17-18 yaşındayken bile bi çocuktan anne kelimesini haketmişin. Allahım tez zamanda kendi yavrundan duyursun.. ben güveniyorum kendime arkadaş kimsede umrumda değil istersem 16 yaşında oluyum.

inşallah Allah emeklerinizi boşuna çıkartmasın. inşallah olacak ben inanıyorum. yıllar önce içimden geçirdiğim şeyleri bile yaşatıyor. yaşadıkça aklıma geliyor a ben bunu da istemiştim diye. herşeyin bir vakti zamanı var. onu bekleyeceğiz. birde dua çok önemli. cevap gelsin gelmesin biz duaya devam edeceğiz. hatta ahirete intikal ettiğimiz zaman yapmadığımız şeylerin sevabıyla karşılaşacakmız ve bunun nerden geldiğini soracakmışız ve bize verilen cevap ise şu : dünya da cavabı verilmeyen duaların denilecekmiş. bizde o zaman diyecekmişiz ki Rabbim keşke dünyada dualarıma cevap vermeseydi. işte böyle Allah'ım hem bu dünyada hemde ahirette versin cavabını inşallah

bende aynıyım canım hatta bana herkes diyor ki aaa bu kadar çocuk seven birisi nasıl 3,5 senedir bekledi şaşırıyoruz biz sen evlenir evlenmez yaparsın diye düşünüyoduk diyolar evet yeğenim çok düşkün bana ve aynı dediğin gibi çocuk konusunda kendime çok güveniyorm hem çok iyi bakıyorum hem çok iyi eğitiyorum herkes öyle söylüyor çevremdeki Allah en kısa zamanda hepimize duyursun inşallah canım sen kendine güvendikten sonrada sorun yok canım hem benim annem 17 yaşında evlenmiş 18 yaşında ablamı doğurmuş önceleri hep böyleymiş üstüne birde şimdiki gibi çamaşır makinesi bulaşık makinesi o bu yokmuş onlar nasıl büyütmüş bizi en yakın arkadaşımın annesi 15 yaşında olmuş anne 4 tanede aslan gibi çocuğu var hepsinide gayet güzel büyütmüş

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar ben bu sabah dayanamadım test yaptı ve tabi her zaman ki gibi tek çizgiyi gördüm bu ayda olmadı anlaşılan

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar ben bu sabah dayanamadım test yaptı ve tabi her zaman ki gibi tek çizgiyi gördüm bu ayda olmadı anlaşılan

günaydın elif
her zamanki gibi erken yapmışsın canım:)) idrarda çıkması zaman alıyor biliyorsun kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz...

günaydın elif
her zamanki gibi erken yapmışsın canım:)) idrarda çıkması zaman alıyor biliyorsun kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz...

evet ya çatladım meraktan dayanamadım yaptım inşallah öyle olurr ama biraz umudum kırıldı olsa silik falanda olsa 2. çizgi çıkardı diyorum

evet ya çatladım meraktan dayanamadım yaptım inşallah öyle olurr ama biraz umudum kırıldı olsa silik falanda olsa 2. çizgi çıkardı diyorum

çıkmazdı canım çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin varsa da yoksada orda kesin çıkar iğneden sonra 13.gün demi bugün

idrardaki oranı artmamışsa hiç bir şekilde görünmez,silik falan çıkmaz sen hiiiççç umutsuzluğa kapılma kendini üzme..ama ben de senin gibiyim hemen bi idrar testi yapayım istiyorum dayanamıyorum ama yanlış olduğunu da biliyorum:))

inşallah öyledir canım ya bide dün akşamdan beri belirtilerimin hepsi geçti bel ağrım kasık ağrım hiç biri kalmadı evet ya işte çok istediğimiz iiçin sabredemiyoruz hemen öğrenelim istiyoruz

bende kendime daldım seni unuttum kusura bakma canım sen nasılsın şimdi sen batını mı bekliyceksin canım

Elifyeşiller senin mesajını okuyunca merakettim sen çatlatma iğnesimi yapıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…