ay canım benim ya sende beni ağlattın şimdi ama çok kötü oldum vallahi gerçekten çok zor bir süreç ve çok ağır bir imtihan Allah hiç kimseyi bununla sınamasın
kızlar üzülmeyin bana bakın ağlamadım bile hayatta herşey bizim için doğurup ölenler var.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
ya böyle belirsiz beklemek çok geriyo insanı bide aşırı duygusal yapıyo sinirlerim çok bozuk 2-3 gündür ya gece bile uyuyamıyorum doğru dürüst
ay canım benim ya sende beni ağlattın şimdi ama çok kötü oldum vallahi gerçekten çok zor bir süreç ve çok ağır bir imtihan Allah hiç kimseyi bununla sınamasın
oy kıyamam ben sana yaa ağlatmak için değil içimi dökmek için yazdım kusura bakma nolur.. aynı durumdayız şu an stresliyiz ikimizde gerçekten beklemek çok yıpratıyor elimizden bişeyde gelmiyor YA SABUR YA ALLAH..
çok güzel anlatmışsın canım o yüzden çok duygulandım başka şeyler geldi aklıma bu annelik gerçekten çok başka bişey bence ve yaşla falan hiç bi alakası yok benim ablamın bir oğlu var 10 yaşında şimdi ablam ona hamile kaldığında ben ablamın yanına yerleştim yardım için yeğenim 2 yaşına gelene kadarda ben baktım gece gündüz ablam hemen işe başlamak zorunda kaldı çünkü yavrum o da ben baktığım için ilk konuşmaya başladıktan sonra bana anne diyodu aklı erene kadarda söylemeye devam etti o geldi aklıma o zaman bile o bana anne dedikçe o kadar tuhaf oluyodu ki içim o zaman 17-18 yaşında falandım heralde
bu ay tekrar yakı yapıcam vermı benimle başlicak olan meleklerim
bende kendimin bu kadar güçlü olduğunu bilmiodum hatta isyan filan ederim diyodum ama dünyanın sonu değil ya
ben 22 yaşındayım neredeyse hepiniz ablamsınız.. rüveyda ablam ağzına eline yüreğine sağlık çok güzel şeyler yazmışsın.. yazdığın yazıları duaları ağlaya ağlaya okudum ordaki duaları kalpten hepimiz için yaptım.. Rabbim isyana düşürmesin o dilerse verir dilerse vermez sorgulama hakkımız yok bizim.. bu imtihanlar Rabbe yakınlaşmada vesile olur. Rabbim kulunun kendine yakarışını sevdiği için onun duasından hoşnut olduğu için duasının sonucunu sonraları verirmiş.. yazdıklarını okudukça ne kadar dolduğumu hissettim daha herkesin laylaylom çağlarında evlendim isteyerek severek.. bi yandan üniversite okuyorum okulum var 4.sınıfım.. okulun zorluğu bi yandan evi çekip çevirmek bi yandan ailelerin yükü bi yandan 2 yıldır çok yıprandım daha yeni toparladım evliliğe okula alıştım derken pekte aklımda olmamasına rağmen eşimin yoğun çaba ve istekleriyle doktor yoluna düştümki (sırf onun gül yüzünün gül hatrı için) gittiğim andan itibaren içime bebek sevdasının düşeceğini bilmiyodum.. bunun böyle sabır gerektiren bişey olduğunu, o iğneleri karnıma batırırken çekeceğim acıları, doktorun önüne yatarken yaşayacağım utancı hiçbirini bilmiyodum daha çocuktum çünkü.. ama şimdi o kadar istiyorumki kendimi hazır hissediyorum yaşıma görede olgunum.. arkadaşlarıma anneleri sofralar hazırlarken ben tonlarca misafir ağırlıyorum... sonra birileri çıkıp karşıma daha senin yaşın kaçta çocuk istiyosun, daha kendin çocuksun diyor.. kim ne derse zoruma gitmeye başladı eşimin aşırı anlayışlı davranması bile kızdırmaya başladı beni.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. çaresiz dert verrmesin. sizin gibi inançlı bilinçli insanları tanımak çok güzel, buraya yazmak çok rahatlatıyor.. 2 gün kaldı sonuç almama stresim arttı elif abla gibi benimde herşeye ağlıyorum.. duaların en makbulü birbirimize ettiğimiz dualar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın başkalarının yanında boynumuzu bükük bırakmasın... duanızda unutmayın..
çok duygusal anımda yazdım onları şimdi iyyim ama :) ben bebekleri normalde çok severim aşırı yani. en yakın eltim doğum yaptı bu ara kızı var 9 aylık içime sokasım geliyor. kuzenlerim olsuun tanıdıklar olsun bebekleri sıkıntılanınca kucağıma veriyolarki sende dursun diye. akşam biyere gideceklerinde bize bırakın diye yalvarıyorum resmen güvenip koyyolar.. bencede anneliğin yaşla alakası yok. hem beceri hem sevgi meselesi. Rabbim tattırsın.. yeğeninin sana anne demeside ayrı bi güzellik olmuş yaa şimdi nasıl seviyodur seni. 17-18 yaşındayken bile bi çocuktan anne kelimesini haketmişin. Allahım tez zamanda kendi yavrundan duyursun.. ben güveniyorum kendime arkadaş kimsede umrumda değil istersem 16 yaşında oluyum.
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar ben bu sabah dayanamadım test yaptı ve tabi her zaman ki gibi tek çizgiyi gördüm bu ayda olmadı anlaşılan
günaydın elif
her zamanki gibi erken yapmışsın canım:)) idrarda çıkması zaman alıyor biliyorsun kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz...
evet ya çatladım meraktan dayanamadım yaptım inşallah öyle olurr ama biraz umudum kırıldı olsa silik falanda olsa 2. çizgi çıkardı diyorum
evet ya çatladım meraktan dayanamadım yaptım inşallah öyle olurr ama biraz umudum kırıldı olsa silik falanda olsa 2. çizgi çıkardı diyorum
çıkmazdı canım çok merak ediyorsan kan testi yaptırabilirsin varsa da yoksada orda kesin çıkar iğneden sonra 13.gün demi bugün
idrardaki oranı artmamışsa hiç bir şekilde görünmez,silik falan çıkmaz sen hiiiççç umutsuzluğa kapılma kendini üzme..ama ben de senin gibiyim hemen bi idrar testi yapayım istiyorum dayanamıyorum ama yanlış olduğunu da biliyorum:))
idrardaki oranı artmamışsa hiç bir şekilde görünmez,silik falan çıkmaz sen hiiiççç umutsuzluğa kapılma kendini üzme..ama ben de senin gibiyim hemen bi idrar testi yapayım istiyorum dayanamıyorum ama yanlış olduğunu da biliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?