Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

bende kendime daldım seni unuttum kusura bakma canım sen nasılsın şimdi sen batını mı bekliyceksin canım

ben iyiyim canım
hiç bir şeyi beklemiyorum bu ay..dinlemedeyim ne zaman yumurtlarım ne zaman bat olur hiç bir fikrim yok. yaşayıp görücem.. bu ay ben sizlerden güzel haberler almayı düşünüyorum kendimle ilgili bi beklentim yok

benimde kendimden pek bi umudum kalmadı ama inşallah bir mucize olur :26::26::26:

benimde kendimden pek bi umudum kalmadı ama inşallah bir mucize olur :26::26::26:

elifcim vücut ısını ölsene sen de
ısı ölçerek bir çok konuda fikir sahibi olabiliyorsun. mesela yumurtlama tarihini bulabiliyorun,yumurtlamadan sonra ısının yükselip yükselmemsi hamileliğin oluşmasıyla iligili ipucu veriyor

evet canım bunu duydum da hiç yapmadım dediğin gibi aslında bi denemek lazım

evet canım bunu duydum da hiç yapmadım dediğin gibi aslında bi denemek lazım

canım vücut ısını ölçmek için geç kaldın yumurtlama günlerini geçirdik çünkü yumurtlama günlerinde yapmak lazımdı bu kadar detaylara takılma ya boşver olacağı varsa olmuştur zaten rahat ol sitrese sokma kendini tatlım

hadi ya yapmadığım bi o kaldı onuda bi yapıyım diyodum neyse artık ay çok stres oldum 2-3 gündür ya anlatamam sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyo beynim buna kitlenmiş resmen ya çok fenayım bildiğin gibi değil senin bugün kaçıncı günün oldu canım iğneden sonra

beninde 11.günüm canım ama hiççç sitres yapmıyorum artık hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim inşallah hepimiz için hiçbir belirtide yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey kalmadı zamana bıraktım artık bekleyip göricez canım sen cuma günü yap testini mutlaka tamammı

ay ne güzel ya keşke bende böyle sakin olabilsem ya aslında 3-4 gün öncesine kadar çok sakindim ama 3-4 gündür bu belirtiler kafamı karıştırdı bakalım cumaya kadar olmazsam adet yaparım ay iyiki varsın ya bugün diğer arkadaşlarda yok Allah razı olsun senden malesef herkes senin gibi değil

evet toparladım hatta mutluyum bile en azından hamile kalabildim bu bile güzeldi..eşim halen inanmak istemiyor ama sen hamilesin deyip duruyor tek ona cnm sıkılıyor

çok sevindim canım ya evet doğru demek ki bi sorun yok hamile kalabiliyorsun Allah en kısa sürede tekrarını en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah canım demek ki çok umutlanmıştı eşinde Allah büyük yine olur

Allah senden de razı olsun canım , ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok Hakkımızda hayırlısını istemekten başka ne yapabiliriz ki kalbimizi ferah tutup beklicez inşallah Rabbim en hayırlısını nasip edecektir biz kullarına rahat ollll

amin canım amin inşallah zaten sürekli dua ediyorum hepimize herkese isteyen herkese ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…